- 4 Temmuz 2017
- 39
- 36
- 3
- 33
- Konu Sahibi Ciaobella1
-
Annem dünden razı ayrılmaya ama yaşadığım yeri şehri okulumu biliyor o adam. Beni iş yerimden dahi bulabilir. E okul değişikliği de yapamam şu süreçte.ne diyeceğimi bilemedim Allah yardımcınız olsun. ikna edin anneniz ayrılsın mutlaka...
Annemi kurtarabilirim ama izimi kaybetmem şimdilik mümkün değil. Bulunduğum kurumdan ayrılamam daha. Bi de beni de insan yerine koymuyor ki. Abimden yine biraz çekinir. O kadar şaşkın durumdayım ki, napıcağımı bilemiyorum. Her gün yeni bir pisliği çıkıyor ortaya. Aldattıktan sonraki hal ve hareketleri aldatmış olmasını bile hafifletti. Allaha havale ediyorum. Böyle bir iğrenç adama baba demek istemiyorumAnneni kurtar o adamdan
Allah yardımcınız olsun annen için çok zor yaAnnemi kurtarabilirim ama izimi kaybetmem şimdilik mümkün değil. Bulunduğum kurumdan ayrılamam daha. Bi de beni de insan yerine koymuyor ki. Abimden yine biraz çekinir. O kadar şaşkın durumdayım ki, napıcağımı bilemiyorum. Her gün yeni bir pisliği çıkıyor ortaya. Aldattıktan sonraki hal ve hareketleri aldatmış olmasını bile hafifletti. Allaha havale ediyorum. Böyle bir iğrenç adama baba demek istemiyorum
Evet maalesef ;(Allah yardımcınız olsun annen için çok zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?