- Konu Sahibi Ciaobella1
-
Gerçekten çok iğrenç bir durumda ve " Hangi erkek olsa yapardı kız aklımı aldı "demesi dahada kendinden tiksindiriyor .....ahlaksızlığı tavan yapmış hiç olmaya süs be adam utan yaşından başından .....Bir kızın ilk aşkı babasıdır derler, babam sayesinde insanlara güvenim kalmadı. Öyle ikili oynuyor ki, dışarıdaki birine babam böyle yaptı desem kimse bana inanmaz. Bunca sene zaten bize babalık da yapmadı. Ruhum acı sözleriyle yara bere içinde. Ben tabiki bunları da önemsemiyorum. Şu an tek derdim var o da annem. Bir pis herifin verdiği zararlara bakıyorum aklım almıyor, bu adam benim babam diyesim gelmiyor. Annem bilmeden evvel bizim şüphelendiğimizi biliyordu. Annem öğrenince de biz de konuştuk, kızdık hatta. Pişkin pişkin cevaplar verdi. "Hangi erkek olsa yapardı, kız benim aklımı aldı" diyor. Evli barklı adam kendinden kaç yaş genç kızı kandırmış da kötülüyor bir de kızı. Kıza da kızamıyorum ki, senelerini çalmış o kızın da. Vermiş verebileceği kadar da zararı zaten. Allah kimseye böyle eş böyle baba vermesin.
Gerçekten böyle bişey var mı acaba ya soyu bozmaya girer olmaz dendi bizeanneniz ayrılsın ya da ayrılmasın babayı red diye bir dava var açın babanızın nufusundan çıkın ayrılın ,
en ufak bir sorunda da polis çağırırsınız yanınıza bile yaklaşamaz
annemi bir dakika bile orada bırakmam öğretmenmişsiniz alın annenizi yanınıza boşansın zaten kanıtlarda elinizdeyse boşarlar zatenSon zamanlarda babam yüzünden resmen kanser olacağız. Gün geçmiyor ki bir iğrençliğini daha öğrenmeyelim. Babadır öyle konuşulmaz, derler. Hayır efendim, olmasın öyle baba yok olsun. Benim iğrenç babam 10 küsür senedir iş yerinde bir kızla karı koca hayatı yaşıyormuş! Biz ara ara şüphelenirdik ama bu boyutta olduğunu yenilerde çok kötü şekilde öğrendik. İş yerindeki kızı bunca sene evlilik vaatleriyle kandırmış. En son kız apar topar evlenince de depresyona girdi babam. Tabi biz o sıralar nolduğunu bilmiyoruz. Bizimle zaten pek konuşmazdı. Kız evlenince kızı aramaya sıkıştırmaya başlamış. Hatta eşini başka birinin telefonundan aratıp kızla alakalı iğrenç şeyler söylettirmiş birine. Daha beş gün önce de "Kaç benimle" diye mesajlar atmış hem de annemin telefonundan. En son bu kadın dayanamayıp annemi arıyor söylüyor ne var ne yoksa. Artık nasıl bir çaresizliğe itmişse kadını düşünün annemi arıyor. Ben öğretmenim ve babamın bize olan kötü tavırları nedeniyle kız kardeşimi de alıp yaşadığım büyükşehire gelmiştim. Abim de başka bir şehirde memur. Annemin ayrılması için elimizden geleni yapmak istiyoruz ama bu adam resmen psikopata bağladı. Ya televizyondaki adamlar gibi anneme zarar verirse diye de çareler düşünüyoruz. Ya işten ayrıldım demişti, meğerse bu olaylar yüzünden çıkarılmış, ki çok para kazanırdı babam. 55 yaşında herifin yaptıklarına bakın. İğreniyorum ondan!
Tabi ki var,ingiltere krali babaniz abartmasinlar ,Gerçekten böyle bişey var mı acaba ya soyu bozmaya girer olmaz dendi bize
Bize avukat olmaz demişti soyadı değiştirme var ona da vakit olmadı. Allah ana babanin da hayırlısıni versinTabi ki var,ingiltere krali babaniz abartmasinlar ,
Soyadimi bile degistiririm,seytan gorsun yuzunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?