Benim iğrenç babam...

O kadın 10 sene evli bir adamla böyle birşey yaşamış da tabi ucu kendine dokununca aramış annenizi. İkisi de aynı tencere kapak.

Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun..

Kadin babanizdan sikayetci olabilir sonucta o kadinida tehdit etmis. Anneniz bosanmak istediginde mesajla vs tehdit ederse annenizde sikayetci olur. Eli kolu baglanir belki babanizin

Peki bu konuyu babanizla konustunuzmu bildiginizi biliyormu.
Su durumda annenizi kurtarin bence

Ne b.ktan insanlar baba oluyor ya ne kadar kotu degil mi babanin arkasindan kotu konusmak. Icin aciyodur. Cok uzuldum. Babana ayri kizdim
Alt tarafi insan olacaklar beceremiyolarsa tez vakitte ölsunler bence herkes icin daha faydali

Bir kızın ilk aşkı babasıdır derler, babam sayesinde insanlara güvenim kalmadı. Öyle ikili oynuyor ki, dışarıdaki birine babam böyle yaptı desem kimse bana inanmaz. Bunca sene zaten bize babalık da yapmadı. Ruhum acı sözleriyle yara bere içinde. Ben tabiki bunları da önemsemiyorum. Şu an tek derdim var o da annem. Bir pis herifin verdiği zararlara bakıyorum aklım almıyor, bu adam benim babam diyesim gelmiyor. Annem bilmeden evvel bizim şüphelendiğimizi biliyordu. Annem öğrenince de biz de konuştuk, kızdık hatta. Pişkin pişkin cevaplar verdi. "Hangi erkek olsa yapardı, kız benim aklımı aldı" diyor. Evli barklı adam kendinden kaç yaş genç kızı kandırmış da kötülüyor bir de kızı. Kıza da kızamıyorum ki, senelerini çalmış o kızın da. Vermiş verebileceği kadar da zararı zaten. Allah kimseye böyle eş böyle baba vermesin.

Abinizden çekiniyorsa bi süre onda kalsın anneniz.yada babanızda onunla yasıyormuş izlenimi verin olmazmı

Gerçekten çok iğrenç bir durumda ve " Hangi erkek olsa yapardı kız aklımı aldı "demesi dahada kendinden tiksindiriyor .....ahlaksızlığı tavan yapmış hiç olmaya süs be adam utan yaşından başından .....

annemi bir dakika bile orada bırakmam öğretmenmişsiniz alın annenizi yanınıza boşansın zaten kanıtlarda elinizdeyse boşarlar zaten

genel olarak şöyle birşey var şu adamlarda,
biraz fazla para kazansınlar hemen kendinden daha genç karı kızın peşine düşüyorlar lütfen yanlış anlamayın

kadına da iyi olmuş! annene hiç muhatap olmasın bunlarla. evli adamla takılırsa karı koca gibi olacağı bu. öylece sıyrılıp gidemezdi işte.
anneyi boşatın koruyup kollayın.

Anneme boşanması yönünde destek veriyoruz. Ancak annem kendisini terk eder diye peşinden ayrılmıyor o adam şu sıralar. Ve bir şekilde annemi ikna etmeye çalışıyor değiştiğine. Nasıl mantıksa bir gün iyi davranınca hemen değiştiğine inanacağımızı filan zannediyor. Çevresinde kimse kalmadı ki, sadece annem var. Ona tutunuyor bencil bir şekilde. Bizim memlekete gitmeme olayımızı da benim üzerime atmış beni kötülemiş. Şimdi önümüzde bayram var ve annem boşanmış değil. Babam gidip elini öpeceğimi zannediyor. Bütün suçu benim üzerime atıp beni kçtülemişken bir de kendisinin elini öpücem düşünce yapısına bakar mısınız?? Ben de gitmicem dedim anneme." İstediğin zaman gel, benim evim senin evin. Ama ben bayrama o adamı görmek istemiyorum" dedim. Kardeşlerim gidecekler ama ortada bana edilmiş tehditler ve arkamdan edilmiş sözler var. Ve ben tüm bunlara rağmen gidersem o adam zaten pişkin pişkin dolanıyor ortalıkta, kendini çok önemli bir yere koyacak. Bir süre kendimi uzak tutup, psikolojimi sağlam tutmaya çabalayacağım. Annem de istediği zaman gelebileceğini biliyor zaten. Allah kimseyi ebeveynleriyle sınamasın çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…