G
glsh85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi glsh85
-
kızmadığına ve alınmadığına seni kırmadığıma ve incinmediğine gercekden çok sevindim :1hug: tşk ederim ayrıca yorumuma değer verip cevapladığın için :1hug:
bak aynı sorun bendede var 7 aylık evliyim çok değil ve fazla değil 3.cü ayımızdan sonra başladık nasıl biliyormusun mesela bir konu hakkında atıyorum anası hakkında kedi köpek gibi birbirimizi yeriz gece ayrı ayrı yatarız herkes sırtını döner ve ertesi günü ben hala kendi kendimi yerkene o hiç birşey olmamış gibi sabah işe giderken öper seni seviyorum der gider BU NE YA :uhm: inan kendi başına kalıyorsun tek başına savaşıyorsun ve belirli bir zaman sonra yıpranıyorsun pisikolojin bozuluyor çünki ne için savaşdığını bile bilmiyorsun sana bir gece önce hakaret eden adam lafları saydıran kalbini kıran adam sabah hiç birşey olmamış gibi davranıyor ve sen hatırlatığında sen huzursuzluk yaratıyorsun rahatlık batıyor ben kapatdıkca sen eşeliyorsun iyice paranoyak oldun diyorlar bunları gercekden yaşamak istiyormusun:uhm::uhm:
iyi düşün henüz hiç birşey için geç değil iyi düşün ve sadece kendini düşün taviz verirsen taviz tavizi doğurur acırsan acınacak hale gelirsin çok akıllı ol :1hug:
sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5
nekdr gerceklestırırız bılmıyorum ama söz verdık bız ayrı ayrı asla yatmıcaz dıye ne olursa olsun o yataga kus gırmıcez dıyee ama korkuyorum işteee seınde anlattıklarında:1shok:
özellıkle arasam bulamazdım sanırım senii :)
evet haklısın sen cektın ve boyle soyluyorsun uyarıyorsun cok tşkler ama bırde su taraftan baksak mesela (bu kendını kandırmamı bılmıyorum)
benımm sevgılım özellıkle bılerek asla benı kırmaz ve nasıl dıyım sınırlıyse patlar ıcıne bırıktırmez ve en gec yarım saate normale doner evet kırılırım uzulurum ben ama sunu soyler ben tartısmayı uzatımde hersey daha mı kotu olsunn
ben senı sevıyorum ve sana kın beslemem uzatmam tartısılır ve bıter ...
ama gel gelelımm senın tam anlattıklarını bende hayal edıyorummmCADIARZU kötu olurdu ..
iyi düşün henüz hiç birşey için geç değil iyi düşün ve sadece kendini düşün taviz verirsen taviz tavizi doğurur acırsan acınacak hale gelirsin çok akıllı ol :1hug:
sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5[/QUOTE]