Benim ilişkim..(Yorumunuza ihtiyacım var)

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nekdr gerceklestırırız bılmıyorum ama söz verdık bız ayrı ayrı asla yatmıcaz dıye ne olursa olsun o yataga kus gırmıcez dıyee ama korkuyorum işteee seınde anlattıklarında:1shok:
özellıkle arasam bulamazdım sanırım senii :)
evet haklısın sen cektın ve boyle soyluyorsun uyarıyorsun cok tşkler ama bırde su taraftan baksak mesela (bu kendını kandırmamı bılmıyorum)

benımm sevgılım özellıkle bılerek asla benı kırmaz ve nasıl dıyım sınırlıyse patlar ıcıne bırıktırmez ve en gec yarım saate normale doner evet kırılırım uzulurum ben ama sunu soyler ben tartısmayı uzatımde hersey daha mı kotu olsunn
ben senı sevıyorum ve sana kın beslemem uzatmam tartısılır ve bıter ...

ama gel gelelımm senın tam anlattıklarını bende hayal edıyorummmCADIARZU kötu olurdu ..

iyi düşün henüz hiç birşey için geç değil iyi düşün ve sadece kendini düşün taviz verirsen taviz tavizi doğurur acırsan acınacak hale gelirsin çok akıllı ol :1hug:

sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

ne guzel sızın adınıza sevındımm bızde arada ufak kaçamaklar yapıyoruz :)
ben 23 yasındayım cnmma.s
yorumun ıcın cok tşkler

Uzun süren ilişkilerin ortak derdi..
Sizin yeni atraksiyonlara , yeni tartışmalar sonra ateşli barışmalara ihtiyacınız gelmiş canım.
Ama bu nasıl olur sorma inan bilmiyorum zaman zaten çok güzel atraksiyonlarla dumur eder insanı.
Ben çok uzun süren ilişkileri sevmiyorum nedeni kendi çapımda..
Hemen hemen herşeyi o uzun süren flört döneminde yaşayıp evliliğe birşey bırakmamak , tüketmek gibi geliyor.
Uzun süren flört döneminde yaşanılan sorunlar karşısında çiftler hep kolay yolu seçer (genelleme yapıyorum) ve ilişkiye nokta koymak en kolay yoldur yada hadi biz biraz ara verelim durumu yaşanır sonu da gelmez zaten çünkü kişilerden bir taraf özgürlüğünü özlediğini sonsuza kadar özgür mutlu olacağını sanar ama bak aynı problemi evli çiftler yaşasalar % 70 i, durumu kurtarmaya çabalar , her durumu kurtarışta iyisiyle kötüsüyle bir deneyimdir , deneyimler insanı olgunlaştırır ilişkiyi güçlü kılar.
Flört döneminin yeterli uzunlukta olmasndan yanayım sen ne düşünüyorsun flört döneminizim uzunluğu hakkında?
Artık evliliğe adım atmanın zamanı geldi mi sence?

ben sızın ılıskınızde bı sorun goremedım tatlım yazdıklarından kafanı bıseyler eksık mı bıseyler yolunda gıtmıyor mu tarzından sorularla mesgul edecegıne gıt ve ona guzel bı sevgılıler gunu hedıyesı al ve o gunu nasıl gecırecegınızın planını yap hadiiiiiiii=)))

sevgılım mezun oldu hemen askere gıttı geldı ve işe gırdı sımdı para bırıktırıyoruz:)
benımde okulda son senem ıns sonra 1 sene stajım var bu süre ıcınde adım atıcaz inş a.s
yorumun ıcın tşk ederım aşkın dogru ınsanın ne zaman cıkacagı bellı olmuyo o yuzden de böle ılıskıler ortaya cıkıyo sanırsamm:asigim:

bunu duymak güzeldı ucuncu bır kısıden hemdee cok tşkler

tam dıyorum kı guzel bişiler yapmalıyımm suprızler yapmalıyım öle bı an gelıyor kiii hevesım gııdıverıyor:1closedeyes:

Ya onu böyle kabul edip susacaksın ve mutlu olacaksın, ya da onsuz da mutlu olurum o hayatımın erkeği değil deyip ayrılacaksın. A şıkkı ise takılmayı bırak canım zaman zaman monotonluk olur önemli olan uzamaması. Ama yapım monotonluğa karşı dersen yol yakın derim zira uzayınca çekilmiyor bunu sana çeken söylüyor....

üffff fuar vardı normalde sevgılımm 1 de cıkar ısten ama fuara gıtcekmıs patronu demişşşş tabı ben sınır oldummm

sabah uyandımm mesaj attım tık yokk ... neymiş görmemıss bu donukklukk buu sınır edıyor işte beniiii ...umarım akşşamm cıkabılırım hedıye de almış bana .. bakalım gunun devamı Nasıl geçicekk

Bence senin düsüncelerin dereye görmeden pacalari sivamak gibi gülsahcim...

Uzun bir berbaberligin olabilir ama adi üstünde beraberlik....evlilikle onun arasinda daglar kadar fark var...Sen iliskinin simdiden monotonlastigni düsünüyorsan...yanlis anlama ama hic evlenme derim...

Ne kadarda aman arkadaslar bizim elimizde biz renklendirecez evliligmizi falan filan desekte bir zaman sonra mutlaka bir rolantide bir rutinlik giriyor isin icine...istisnalar kaideyi bozmaz tabiki...lakin yüzde 90 garanti verebilirimki böyle olucak...

Ve cokta normal böyle olmasi...uzun seneler beraber oldugun bir adama tutku ile asik olmaktan ziyade cok daha farkli duygular besliyorsun...sevgi...dostluk..güven...aliskanlik...ihtiyac gibi....
Hayal kirikilgi yasamaman icin beklentilerini iyi düsün ve gercekci ol....:teselli:

cnm sevgili olmakla evli olmak farklı heyecanlar.daha evlenmeden olabilecekler için canını sıkıyorsun.evliliklerde monotonluk elbette kaçınılmaz,ancak yaşanacak çok güzel şeyler var daha.kaç senelik beraberlik,uzun süreli bir emek.inşallah dahada uzun sürüp,mutlu bir evlilkle devam edecek.hadi ayrıldın diyelim,kaybedilen heyecanı bir başkasında buldun,peki o sonsuza kadarmı sürecek tabiki hayır.o yüzden bazı gerçekleri kabullenip.aşkın sevgiye dönüşmesindeki süreci değişik anlar ve süprizlerle canlı tutabilirsiniz.daha yolun başındasınız.bazı duygular bu kadar çabuk tüketilmemeli.sevgilera.s.

uzun süre çıkmışsınız galiba.belkide bu süreçtenmi sıkıldın acaba...
her dönemin heyecanı farklı bence.sevgililik nişanlılık evlilik.mutlaka anlaşmazlıklar da olacaktır. ben hep şu sözü duymuştum "eşinin olumsuz (nedir bu dağınıktır vs) yönlerini değilde iyi özelliklerini görmeye çalış,olumsuz özellikleri görme.bu gerçekten iyi bir tavsiyeydi benim için.gönlünce olur umarım a.s.

Arkadaşım ben yazını baştan sona okudum.Ne demek istediğini de anladım.
Sana bişi diyeyim mi, insan bazen sorun olmayınca kendisi sorun arar hale geliyor, bu hataya ben çok düştüm aman sen düşme derim.Evli olduğum halde ettiğimiz kavgaların sebebi ben ve benim beklentilerim oldu.Heyecan dediğimiz şey sence hayati önem taşıyorsa dediğin tabiki önemli,,,ama biraz mantıklı düşününce sen de bunun aslında sandığımız kadar önemli olmaığını anlayacaksın inan bana.
Sen kafaya bişeyi takıp uyumadığında onun uyuması çok normal.
Seni dinliyor ,ama senin kafaya taktığın şeyi küçük ve gereksiz buluyor,
Çözüm üretmeye çalışıyor ama sen çözümü (veya söylediği şeyi beğenmiyorsun).
O da bi erkek olarak olaya direk olarak giriyor ve sana yardımı dokunamadığı için uykuda çare buluyor.
Bak bunlar o kadar normal kiii.
Sanma ki ben duygusuz bi bayanım,aksine aşka ,tutkuya inanılmaz önem veririm akrep burcuyum düşün artık.Ama bir de hayatın matematiği var, erkek anatomisi var,gerçekler var...Bayanlar farklı düşünür ,erkekler farklı.Bizim tutku dediğimiz şey onlarda bambaşka anlam taşıyor. Bu onların tutkusuz olduğu anlamına gelmiyor,,,
Eğer sadakat varsa,adam gibi adamsa ,sana değer veriyosa ve sorun yoksa bunları bi daha düşünme bile derim.
Umarım anlatmak istediklerimi doğru iletebilmişimdir...

uzun iliskilerde ilk zamanlarin heycanini zamnla huzura birakmali bence. en azindan benim iliskimde aradigim huzurdu ve uzun zaman sonunda da buldugumu saniyorum.
yani kucuk heycanlar o gerilimli zamanlar ya da karsindakinin gizemi zamanla gecer bunlarin hepsi gecer inan hele de ayni eve grince hicbiri kalmaz. ama asil simdi onemli olan bence huzrun bu sakinligin tadini cikarman. degisiklikler adi ustunde degisikliktir ve ara ara yapilir ve sizi degistirmez bilemiyorum aradigin ddaha farkli birsey mi ama bana kalirsa iliskinin kiymetini bilmelisin.

anlatmak ıstedıgım bu evet
cok tşk ederım yorum yazdıgın ıcın ....
evet mantıklı düşününce zaten olay bende bıtıyor ama o an sınırden göremıyorum dogruyu ve kırılıyorum

cok içten yazmışsın tşk ederım umarım dedıgın gıbı oluryerimseniben

tşk ederım yorum yazdığın için

süprizzzzz

sevgımız var dosrlugumuz var alıskan zaten zaman uzun oldugu ıcın var

evlılık ıcın ıse zaman var yaşayıp görcez ....:1closedeyes:

bende bişiler yazmak isterdim ama benima gzımdan cıkabilecek her cümleyi tatlimseval yazmıs. tamamennn onun düşüncelerine katılıyorum

noktasına virgülüne

oooy kıyamam ben sana yaaa
ben de böyleydim işte evlenmeden önce
o bilmezdi gece bi tartışma olsun ben ufacık bir şeye üzüleyim içim fena olurdu uyuyamaz saatlerce ağlardım tabi o evinde mışıl mışıl uyurdu
bazen kötü anları hemen unuturum yarım saat sonra bi saat sonra neden tartıştığımızı hatırlamam
ama bazen de öyle bir oluyordu ki bir ayda geçse o anı o olayı unutamaz sevgilimi her düşündüğümde aklıma gelirdi
bazen insanlar ilişkilerini yaşarken böyle dönemlere girebiliyorlar, çok bunaltmayın birbirinizi, çok üstüne gitme herşey zamanla yoluna girer
sen ona sürprizler yapabilrsin hiç beklemedi yerden karşısına çıkmak gibi, hiç beklemediği bir şeyi yapmak gibi yada ne biliyim sadece içinden geldiği için ona sarılarak bişiler yapabilirsin bence yerimseniben

Canım zaten her ilişki böyledir belli bir müddet sonra ilişkiler rutinleşmeye başlıyor ama bak biz evliyiz bizimde 4/4 lük hayatımız yok hayat bundan ibaret gayet güzel bir ilişkin var bence

tabi herkez evlilikte Asmali Konak aski bekler ama malesef ne yaparsan yap heyecan illaki azalir birseyler yaparsin o atesi tutkuyu canli tutmak icin ama surekli ask tutkuda olmaz tutku senin elinde ona icine not yazip bir kutu sevdigi kurabiyelerden yaparsin yada sevdigi bir gurubun konser biletini alip oraya gidersiniz, umulmadik anda hazirlayacagin yemek ,basbasa icilen birseyler de iliskileri besler sadece ondan bekleme kendinde sasirt onu suprizler yapan ol ben esime gecen ay 2gunluk Hollanda tatili ayarladim gittik cocugumuzla gezdik geldik yetti bize cok yorgundu yogundu ama iyi geldi kzimizla eglendik gezdik cocuklu aileden cok cocugu olan asiklar gibiydik kisaca karsindaki yapmazsa sen atesi aski canli tutacaksin herseyi devletten beklemiyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…