- Konu Sahibi duygusuzzz
-
ben şöyle düşünüyorum tatlım bunu çok yapan hemcinsimizi gördüm ondan söylüyorum. erkeğin elinde boşanma belgesi olmadan ayrı yaşıyorum yok efendim sevmiyorum ayrılmayı düşünüyorum gibi söylemlerle kadın görüşmeye başlayabiliyor. bu bence hoş bir durum değil. tam yıkılmamış bir yuvanın % 1 kurtulma ihtimalide olsa vardır ve bu %1 ihtimali o yuvadan almış olursunuz. yanlış anlamayın belki sizde öyle değildir ama bence bayanlar boşanmak üzereyim diyen adamla değil mutlaka ve mutlaka BEKAR adamlarla bir ilişkiye başlamalarıdır nacizane tavsiyem.
Eşinin tekrar evlenmesini, mutlu olmasını kaldıramamıştır
Kendinden eminsen dik dur, milletin ağzını büzemezsin
biz çok mutluyuz ama onun sürekli konuşması rahatsızlık veriyor artık
canım ama eşim resmi olarak boşandıktan 1 sene sonra sevgili olduk biz ondan öncesinde eşimin bana bi ilgisi fln yoktu zaten.
biz çok mutluyuz ama onun sürekli konuşması rahatsızlık veriyor artık
ben boşanmadan öncede yüzyüze görüşüyorsunuz sandım arkadaşım neolur yanlış anlama burdaki yazıları herkes okuyor. hani çok arkadaşım bu hatayı yapıyor oyüzden yazdım
bence laf getirip götürenler ile görüşme yuvanın olup olmayacağını allah bilir kime neymiş o kadında bir süre konuşur sonra o da boşanmış olmaya alışır bence kendi hayatına bakar
dışarda beni gördüğünde bile yanındaki insanlara beni gösteriyo
Sen,eşin,ailen ve sevdiklerin gerçeğin ne olduğunu biliyor mu
Senin vicdanın rahat,yuva yıkmadığın için yuvanın yıkılacağı sözüne itibar etmiyor musun
Eşinle mutlu musun?
O eski eş sizin ekmeğinizi suyunuzu vermiyor mu
O zaman daha nee?.
Sen insanlara açıklama yaparsan,bu lafları evinin içine getirip eşinle paylaşırsan,o eski eş gölge gibi aranızda olur.
Muhattap olmayacak,umursamayacak,biri sana birşey dediğinde benim alnım ak,bu lafları bana getirmeyin diyeceksin.Kendi elinle,kendi huzurunu bozma.
canım senin vicdanın rahatsa kimin ne dediğine bakma hiç... dik dur kesinlikle taviz verme.. sana laf söylemeye kalkan olursada hiç düşünmeden cevabını ver.. dedikodu yapanları da allaha havale et.. rabbim hepsine hidayet versin.. küçük yerde millete anlaşamadık demek zoruna gitmiştir suçu sana yükleyip kendi hatalarından da kurtulmuştur böylece.. sen dik duruşunu bozma hiç.. mutlu olman ona en büyük eziyet o nedenle hiç o kadınla uğraşmaya falan da kalkma... allaha sığın her zaman... onlar senin dedikodunu yaptıkça senin günahına giriyorlar ve sen onlara kötü bir laf söylemedikçe seninde sevapların artacak... hiç canını sıkma eşinle hayatın tadını çıkar.. sadece allaha sığın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?