- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Resmi bir evrağı var mı diye bir sorun.Yani avukatım var benim demek istiyor.
En mantıklısını yapmışsınız. Başkasının hesabına ödeme yaptırıp şikayet ederek parayı 2.kez alma gibi bi planları olabilir.Paralarini harcamadim. Parayi gondermemi istedikleri hesap baskasina ait. O nedenle gondermeyecegim. Mahkeme olsa kime ne odedigimi bilirim. Adama da benden izinsiz benim numarami baskasiyla paylasamaz. Neyse derdin mahkemeye verirsin. Bir daha rahatsiz edersen savciliga giderim dedim ve engelledim.
Ben para yatırın vs demedim ki. Ben birinden şikayetçi isem, avukata işi devretti isem tabi ki o kişinin numarasını veririm.C captain price ce, evimde kalan kişiler başka hesap numarası başkasına ait. avukat kendi hesap numarasını da vermemiş. kızların hesabı yok. ihbarname, tebligat, mahkeme gibi yollar var. Siz her avukat, savcı olduğunu söyleyen kişiye para veriyor musunuz? Ben numaramı başkalarına vermemesini neyse derdi mahkemeye verebileceğini söylemiştim.
Avukat instagramdan yazmisBen para yatırın vs demedim ki. Ben birinden şikayetçi isem, avukata işi devretti isem tabi ki o kişinin numarasını veririm.
Evin sahibi başka biri değil mi ?Konuyu en baştan beri biliyorum. Kusura bakmayın ama bizim orada bu durumla alakalı bi cümle vardır, özeti paragozun parası daha çok çıkar. Güya evi kiraya verip kâr edecektiniz, ondan sonra yok ben tekke fatura 20 lira geliyordu siz gelince 37 geldi, yok sen kalorifer yakıyorsun ben yakmıyorum vs vs hesaplarına daha çok zarara ugradiniz. Tamam para önemli ama bu tarz hesaplara umarım bir daha girip bu tarz insanlarla muhattap olmak zorunda kalmazsınız
Avukat instagramdan yazmis
Benden görüşme talep eden bir mesaj atmış.
C captain price ce, evimde kalan kişiler başka hesap numarası başkasına ait. avukat kendi hesap numarasını da vermemiş. kızların hesabı yok. ihbarname, tebligat, mahkeme gibi yollar var. Siz her avukat, savcı olduğunu söyleyen kişiye para veriyor musunuz? Ben numaramı başkalarına vermemesini neyse derdi mahkemeye verebileceğini söylemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?