benim kadar salak hisseden varmı arkadaşlar kendini?

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
ben o kadar salağım ki arkadaşlar anlatamam diyecem ama anlatıcam birazdan.. harbiden salakmısın diyeceksiniz biliyorum

benim 2 tane kız kuzenim var. onlar kardeşler ben tek çocugum.. kuzenlerimden biri 22 biri 25 yaşında. ben 22 yasında olan kuzenimi o kadar seviyorum ki kardeşim olsa bu kadar severmiydim bilmiyorum. kendıme bırsey almam ona alırım. sevgilisi onu dövüyordu.kendi nişanlımla aramın bozulacagını bıle bıle sevgilisiyle kavgalar ettim başımı belaya soktum. 25 yasında kuzenım ise çok dengesizdir ve beni sevmez bende onu sevmem. ama ben sustum ablamdır diye.. az önce dayımın gelini çagırdı yanına gel oturalım diye gittim. ve benim arkamdan 25 yasındakı kuzenım( dugunume 4 ay kalmısken) nişanlımın memleketeine cok gidip geliyormusum.. gerdeğe çoktan girmişim. yemediğim b*k kalmamış falan filan neler demiş .. 22 yasındakı kuzenımde hıc sesını cıkarmamıs hıc bırsey dememıs. hemde bunu annanemın, dayımın karsının ,dayımın gelinin yanında söylüyor...ben ne kadar salagım ya allahım ben ne zaman akıllanıcam. tekme yemekten bıktım artık ınsanlardan.. dışardan birisi benim namusuma laf edicek varya onu oldugu yere gömerim ama en yakınlarım yapıyor bunu kızlar bana.. yardım edin nolur sinirle yanlıs bırsey yapmak istemiyorum.. ne yapmalıyım ıcıme atamam o lafı ben. alımla duvagımla evımden gelın cıkıcam 4 ayım kalmıs duydugum laflara bakın nolur bana bır cozum üretin... size cok ihtiyacım var su an

nasıl yani yaaa sana bunu büyüklerinin yanında söylüyor kimse ağzını açıp bişey diyemiyor mu.bunu yapanda kuzen bide çok yazıkkk.e sizin tarafınızdan kimse bişey demedi mi biride cıkıp sen ne diyosun diyemedi mi.vallahi istediğim kadar canım ciğerim olsun namusuma laf edeni elimden kimse alamaz.ayrıca namus bekçliği ypmak ona mı düşmüş.edepsiiizz

yok işte o ortamda ben yoktum. benim arkamdan dedıkodu yapıyorlar annanem dayımın karısı kuzenlerım ve dayımın gelını var. hepsı benım kanımdan canımdan dedıkodumu yapıyorlar. elin kızı benı savunuyor. dayımın gelını benım evımde boyle seyler konusulmasını ıstemıyorum. kişi kendinden bilir işi diyor ve kapatıyor. ama benım kuzenım yengem namusuma laf edıyor. dayımın gelını bugun benı cagırdı anlattı ıste. güvenme kımseye bak arkandan neler söylüyorlar dedi. oturup salaklıgıma agladım bılıyormusun ..

kuzeninin yaptığı çok ayıp resmen terbiyesizlik yapmış diğer kuzenin de yani o kadar korumuşsun kollamışsın en azından sana sahip çıkabilirdi o esnada bu kişi ablası bile olsa bundan sonra yapacağın bence hiçbiriyle muhattap olmamak ne gelirse aşırı sevgiden sevdiklerimizden ve karşımızdakileri kendimiz gibi görmekten gelir

ama benım o sewdıgım kuzenıme ıkı cıft laf etmem lazım. içimde kaldı cok kötü.. hiç haketmedım. benım a dan z ye haerseyımı bılır. ablası benim namusuma laf atıyor gık demiyor.. msj atmayı duusnuyorum ama ne yazıcam bılemıyorum

kimse kimsenin namusuna söz edemez canım ben biraz kuzeninde kıskançlık olduğunu düşündüm anlattıklarından Allaha havale ettiğin gibi bence çık karşısına bu söylediklerinin hesabını sor ona.Bazı durumlarda susmak kabullenmek anlamına gelebiliyor maalesef

inanki karşıma almaya değmez... bide orda dayımın gelını benı koruyunca.. niye öyle diyorsun ben yüzünede söylüyorum onun gülüp geçiyor demiş.. ben yapıyormusum bunu.. biyeri yemez ki suratıma söylemeye...ya bana bırseyler soyleyın benım bırsey yapmam lazım catlıyacam sınırımden

en sevdiğiniz kuzeniniz yaptığınız onca şeye karşılık sizi savunsaymış keşke.
herkesin de sanki onaylarmışcasına susması çok kötü.
siz verin ağzının payını. yoksa yüz bulup daha çok konuşur.

Son düzenleme:
kuzenin hazmedemiyordur evlenmeni seven deger veren insan boyle konusmaz hic muattap alma bile boyle konusanlar ne haltlar yiyor sonradan cıkıyor takmaya degmez

msj atıcam sevdiğim kuzenıme.. ama ne yazacagımı bılmıyorum bana msj hazırlayın nolur. sinirle hiç birşey gelmiyor aklıma

tatlım evet ağzına geleni söylemek, sövmek istiyorsundur şu an ama bunu yaparsan dayının gelini zor durumda kalır. bence bu saatten sonra konuşma küçük kuzeninle. anlar zaten azcık aklı varsa

dayımın gelınını arada bırakmadan bırseyler yazmak ıstıyorum kucuk kuzenıme tek mesaj susarsam kabullenmıs olurum.. ben namus konusunda cok cıddıyım bunu kabullenıp yutamam yapmayın nolur bana bır msj yazdırın...

kuzen bunlari soylerken orda oturan o kadar aile buyugunden biri kalkipta kizim sen ne bicim konusuyorsun agzini topla dememis mi :26:

bak söyle yaz ....

sen nasıl bır ınsansınkı benım namusuma dıl atıyorsun ....haddını bıl ...kendıne gel canımı sıkma yaz ....

canım o insanlar sana namussuz deyince öyle mi oluyorsun? bence mesaj atma, yok illa atcm diyorsan konuyu açık açık söyleme, iğneleme yap azcık. açıktan söylersen dayının gelinini zor durumda bırakısın

kuzen bunlari soylerken orda oturan o kadar aile buyugunden biri kalkipta kizim sen ne bicim konusuyorsun agzini topla dememis mi :26:

dememiş işte birtek dayımın gelini demiş. annanem falan hiç birşey dememiş.. bu nasıl bir ailee diyorsundur eminim ama böyle bir aile işte bana çözüm bulun susamam.. o kucuk kuzenıme ıkı cıft laf etmem laızm..

bence burda kucuk kuzeninden onemli kisiler var kuzenin ablasi sonucta ne diyebilirki,
bence ananen ve dayina gonul koydugunu soyle benim orda namusuma laf soylenirken iki kelime edemediniz mi sus diye de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…