benim kadar salak hisseden varmı arkadaşlar kendini?

zaten daha önce de olmuş yine savunmamış bu arkadaşı kuzeni..
belki de ablasından korktu olabilir.. ve kuzeni dogunale, dogunalin ona verdiği gibi değer vermiyor .. biraz karışık oldu ama anlamışsınızdır umarım..
konu sahibine resmen iftira atmış Allah a havale edin sonuçta kimsenin hakkı kimsede kalmıyor..
ama tweety nin dediği gibi dayı ve anneanneye gönül koyma olayı bana mantıklı geldi..

işte bende çatlıyorum kuzenıme 30 tane msj yazıp yazıp sildim gönderemedim sinirimden. elim ayagım titriyor. anneme söylüyemiyorum ortalık karısır cunku annem gebertir onları

bazen tepkisizlik en büyük tepkidir, bence o bazenleri yaşıyorsun annene söylesen kıyameti kopartır haklı olarak ilişkilerini en alt düzeye indir o tayfayla özellikle de kuzeninle yerinde olsam mesaj filan da atmam değmez

kızlar sinirimi boşaltamıyorum. namusum ya 4 ay sonra evlenicem.. benım namusum ya.. ötesi yok yani.. ben ablasının kocasıyla evlenmeden yediği her boku biliyorum. gık demedim bugune kadar hıc sesımı cıkarmadım.. ben yapmadıgım halde neler cıkıyor ya.. yapsam içim yanmayacak susamam susmamalıyım ben sustukca abartıyorlar olayı

canım susmaaa zaten muhattap olma gorsen gormemezlıkten gel sebebı sorulunca patlaaa

canım susmaaa zaten muhattap olma gorsen gormemezlıkten gel sebebı sorulunca patlaaa

kuzenime sadece sen hiçbirşeye değmezmişsin yazıp yollsam nasıl olur. aradımı acmam msj atarsa cvp wermem ondan sonra?

yollarsan konu buyur ve bu dayınnın hanımına tum aılene dagılır konu buyur bence hıc konusma onlarla ve nıye boyle falan dendıgı zaman hepsının agzının payını ver otuttur yerlerıne

yollarsan konu buyur ve bu dayınnın hanımına tum aılene dagılır konu buyur bence hıc konusma onlarla ve nıye boyle falan dendıgı zaman hepsının agzının payını ver otuttur yerlerıne

ama sadece onu yazıcam acıklama yapmıycam.. olayın stünden bir hafta geçmiş. bence o gün aklına bile gelmez kuzenimin...anlaşılırmı diyosunuz??

aslında tahmin etmiştim hatta kişi kendi nasılsa herkesi öyle bilir yazmıştım sonra sildim kuzeninin günahını almim diye.. kendi yapmış ve seni öyle göstererek kendini iyi göstermeye çalışıyor.. bakın o yaptı ama ben yapmadım demek istemiş.. ama önce sakinleş şimdi ne yapsan hırsın geçmez..

ne diyeyim tatlım bekara eş boşamak kolay derler, başa gelmeyince bilemez insan haklısın

benim yerime koy kendini ne yaprdın?? bu arada hepinize çok çok teşekkür ediyorum. kafanızı şiriryorum.. ama siz olmasanız emin olun cok baska seyler olurdu su an

ee nasıl geçicek bu hırsım

ya kızlarr ben varya düğünüme 4 ay kaldı hiç birşey bilmiyorum cinsellik hakkında.. burda cinsellik bölümünü okuyorum dewamlı birşeyler öğrenirim belki diye. nişanlıma söylüyorum dalga bile geçiyor benle.. ben yaa benn :) ay sinirimden gülüyorum yaa.. ben cinsellik hakkında hiç birşey bilmiyorum ama yapabiliyormusum baksana kuzenım sahit olmuş.. töbe yarabbim yaa aglancak halime gülüyorum

anlaşıldı senin mesaj yazmadan geçmeyecek hırsın

Son düzenleme:
mesaj atıcam düşüncesi kafanda bir yerlerde olsun onu unutma başka şeylerle ilgilenmeye çalış yarın sabahta güzel güzel al hırsını
şimdi ne yapsan sakin kafayla yapmadığın için ve olayın heyecanıyla yaptığın için keşke şunu da yapsaydım bunu da yapsaydım diyeceksin..
bir de annene söylesen mi acaba başkasından duyarsa birdenbire kadın şoka girer ya :26:

annem varya duyarsa kuzenımı ıkı bacagından ayırır.. tutamam annemı bu sefer.. ben su kucuk kuzenıme bırsey yazmassam catlarım canlarım. o yuzden bana msjda yardımcı olun nolur.. dayımın gelınını arada bırakmadan muhattaplıgımı kesmem lazım tek msjla

o ablan olacak kaşareeeeeee onları konusurken sende ökuz gıbı dınlemıssın yazıklar olsun san degmezmıssınnn yazzzz :120: :) :) : ) nerdeyse numarasını ver ben atıcammm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…