ama en guzelı ne mesaj at nede ara hıc muhattap olma neden dıye soruncada akıt ıcındekı zehiri
bence kuzenine kizmamasi gerek nede olsa o evde ablasiyla o yasiyor,
dogunali arada bir goruyor simdi kardeslen bir olurmu olmaz,
kalkipta orda ablasinida bozamazdi ki konusmasi gereken kisiler birsey dememis,
kalkipta o kizcagiz savunsa belkide sanane sana ne oluyor sen karisma tarzi seyler soylenecekti...
işte bende çatlıyorum kuzenıme 30 tane msj yazıp yazıp sildim gönderemedim sinirimden. elim ayagım titriyor. anneme söylüyemiyorum ortalık karısır cunku annem gebertir onları
bazen tepkisizlik en büyük tepkidir, bence o bazenleri yaşıyorsun annene söylesen kıyameti kopartır haklı olarak ilişkilerini en alt düzeye indir o tayfayla özellikle de kuzeninle yerinde olsam mesaj filan da atmam değmez
kızlar sinirimi boşaltamıyorum. namusum ya 4 ay sonra evlenicem.. benım namusum ya.. ötesi yok yani.. ben ablasının kocasıyla evlenmeden yediği her boku biliyorum. gık demedim bugune kadar hıc sesımı cıkarmadım.. ben yapmadıgım halde neler cıkıyor ya.. yapsam içim yanmayacak susamam susmamalıyım ben sustukca abartıyorlar olayı
canım susmaaa zaten muhattap olma gorsen gormemezlıkten gel sebebı sorulunca patlaaa
yollarsan konu buyur ve bu dayınnın hanımına tum aılene dagılır konu buyur bence hıc konusma onlarla ve nıye boyle falan dendıgı zaman hepsının agzının payını ver otuttur yerlerıne
kızlar sinirimi boşaltamıyorum. namusum ya 4 ay sonra evlenicem.. benım namusum ya.. ötesi yok yani.. ben ablasının kocasıyla evlenmeden yediği her boku biliyorum. gık demedim bugune kadar hıc sesımı cıkarmadım.. ben yapmadıgım halde neler cıkıyor ya.. yapsam içim yanmayacak susamam susmamalıyım ben sustukca abartıyorlar olayı
ne diyeyim tatlım bekara eş boşamak kolay derler, başa gelmeyince bilemez insan haklısın
aslında tahmin etmiştim hatta kişi kendi nasılsa herkesi öyle bilir yazmıştım sonra sildim kuzeninin günahını almim diye.. kendi yapmış ve seni öyle göstererek kendini iyi göstermeye çalışıyor.. bakın o yaptı ama ben yapmadım demek istemiş.. ama önce sakinleş şimdi ne yapsan hırsın geçmez..
mesaj atıcam düşüncesi kafanda bir yerlerde olsun onu unutmabaşka şeylerle ilgilenmeye çalış yarın sabahta güzel güzel al hırsını
şimdi ne yapsan sakin kafayla yapmadığın için ve olayın heyecanıyla yaptığın için keşke şunu da yapsaydım bunu da yapsaydım diyeceksin..
bir de annene söylesen mi acaba başkasından duyarsa birdenbire kadın şoka girer ya :26:
o ablan olacak kaşareeeeeee onları konusurken sende ökuz gıbı dınlemıssın yazıklar olsun san degmezmıssınnn yazzzz :120: :) :) : ) nerdeyse numarasını ver ben atıcammm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?