bak söyle yaz ....
sen nasıl bır ınsansınkı benım namusuma dıl atıyorsun ....haddını bıl ...kendıne gel canımı sıkma yaz ....
canım o insanlar sana namussuz deyince öyle mi oluyorsun? bence mesaj atma, yok illa atcm diyorsan konuyu açık açık söyleme, iğneleme yap azcık. açıktan söylersen dayının gelinini zor durumda bırakısın
ıgnelıyceksende herkez basıma namus bekcısı olmus yaz ....
kuzen bunlari soylerken orda oturan o kadar aile buyugunden biri kalkipta kizim sen ne bicim konusuyorsun agzini topla dememis mi :26:
bence burda kucuk kuzeninden onemli kisiler var kuzenin ablasi sonucta ne diyebilirki,
bence ananen ve dayina gonul koydugunu soyle benim orda namusuma laf soylenirken iki kelime edemediniz mi sus diye de
Bosver hic muhattap olma derim ben..
Dugunune odaklan ve tadini cikar, bulasma cirkef insanlara ..
Bende bu hayatta en buyuk kazigimi kardesim bildigim kuzenimden yemistim, hic unutmam..
Ben sustum ve Allaha havale ettim, simdi ondan kat kat ustun ve rahat bi yasamim var Allaha sukur :)
Oda kiskancligindan catliyor :)))
artık hayatımda sana dair hiç birsey ıstemıyorum yaptıklarınız cok agırıma gıttı ben bunları haketmemıstım yazıklar olsun ...senı dostum ve canım bılmıstımmmnasıl igneleyebilirim mesela??
evet ben de katılıyorum şimdi gidipte siz ne biçim insansınız hiçbiriniz beni savunmadınız denilmez aile büyükleri sonuçta ama gönül koymak içlerine bile oturabilir ..
kuzene de söyle bence ben seni kardeşimden ayrı görmedim beni neden savunmadın aynı şey senin başına gelse ben ablam bile olsa seni savunurdum de bakalım napıyo belki bi açıklaması vardır.. eğer hala saçmalıyorsa ona göre mesafenizi koyarsınız.. yani bence
büyük kuzenim zaten kıskanclıgından catlıyor benım nısanlım iyi para kazanıyor. mesleği sağlam ve aile buyuklerı benım nısanlımı kuzenımın kocasından dhaa cok seviyor. o yüzden yapıyor ama dilini uzatacagı en son konu namusumdu yani..
evet ben de katılıyorum şimdi gidipte siz ne biçim insansınız hiçbiriniz beni savunmadınız denilmez aile büyükleri sonuçta ama gönül koymak içlerine bile oturabilir ..
kuzene de söyle bence ben seni kardeşimden ayrı görmedim beni neden savunmadın aynı şey senin başına gelse ben ablam bile olsa seni savunurdum de bakalım napıyo belki bi açıklaması vardır.. eğer hala saçmalıyorsa ona göre mesafenizi koyarsınız.. yani bence
bosver arkadaşım ya takma.sen kendini bilmiyormusun gerisi boş
bence kuzenine kizmamasi gerek nede olsa o evde ablasiyla o yasiyor,
dogunali arada bir goruyor simdi kardeslen bir olurmu olmaz,
kalkipta orda ablasinida bozamazdi ki konusmasi gereken kisiler birsey dememis,
kalkipta o kizcagiz savunsa belkide sanane sana ne oluyor sen karisma tarzi seyler soylenecekti...
yok bunun mantıklı bır acıklaması yok.. daha oncede aynısı olmustu ablası bana neler demişti ve o susmustu yıne bir ortamda ben duymustum. konusmustum. ama affetmiştim. özür dilemişti. yine yaptı demekki benim kardeşliğime ihtiyacı yok.
ablasını sevmez kucuk kuzenım. benı daha cok sever. benım ona yaptıklarımı annesı babası bıle yapmaz... ben onun ıcın tokat bıle yedım sesımı cıkarmadım. ona vuracaklarına bana wursunlar dıye. bunumu haketmıstım
çok ayıp etmişler benim başıma gelse çatlardım sinirden ama sakin olmalısın, yengen sanırım konunun kapatılmasını isteyen müdahale edersen onun hakkında da atıp tutacaklar, zaten bu konu konuşulduysa kimse de tepkiyle karşılamamış sen kanıtlasan da ki gereksiz hiç bir işe yaramayacak, sevdiğin kuzeninde böyle hassas bir konuda dahi seni savunmaktan acizse boşver gitsin, kimin ne olduğunu anlamış oldun namusa dil uzatmak ne demek yaa bir de bunlar senin kanından insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?