benim kaderim neden hep böyle:(

neyse kızlar bugünlük konum bitti artık yorum yapmazsanız sevinirim.. allah razı olsun olumsuzda olsa sizi seviyorum umarım mutlu bir başlık atmak ta nasip olur.. iyi akşamlar...........

Amman Yarabbiii!
Sen kendini Atese atmakta o kadar ısrarlisınki, sana kim ne derse desin sen yolundan
dönmezsin.
Ne diyelim: Evini kadını , çocuklarının anası olman dilegiyle

Son düzenleme:
canım ukraynaya düzelmeye giden bi insan daha ktü bi şekilde gelir unutma bunu...
benim bi arkadaşımı uyuşturucuyu bıraksın diye makedonyaya göndermişleri çocuk bi geldi cennet orası diye bahsediyordu ukraynada aynı maalesef...
7 yıllık bi bağımlılık çok uuzn bi süre onun kemiklerine işlemiştir artık uyuşturucu....
ne kullanıyor tam olarak biliyormusun zira bu eroin falansa bırakmak senin sandığın kadar kolay değil...
her boşlukta zayıf anında sinirinde acizliğinde buna başvurucak zamanla...

konu başlığı benım kaderim neden hep böyle?

ben çok şaşırmadım yani herşeyde burnunun dikine gidersen buna kader diyemezsin:31:

bizim buralarda hayatında illa birinin olması gerektiğini düşünenlere" BAŞIN BACADAN MI ÇIKTI?" derler canım. daha çocuksun yaşadıklarına bir bak! yakınında seni adam akıllı dövecek biri yok mu? hani aklın başına gelsin diye.

kaderim neden hep böyle demişşin çoğu kişi sana yol göstermiş bu iş senin için iyi olmaz demiş çünkü görünen köy kılavuz istemez ama anlaşılan sen sadece sabret çok iyi olacak evlenince düzelir denmesini beklemişşin kendini buna odaklamışşın ama sana yazık olur..başkalarının hayatlarını gözlemle tecrübelerinden faydalan böyle burnunun dikine gidersen emin ol çok üzüleceksin..daha yolun başındasın bu kadar sorunla uğraşırsan erken yaşlanırsın ona göre

kaderim neden hep böyle demişşin çoğu kişi sana yol göstermiş bu iş senin için iyi olmaz demiş çünkü görünen köy kılavuz istemez ama anlaşılan sen sadece sabret çok iyi olacak evlenince düzelir denmesini beklemişşin kendini buna odaklamışşın ama sana yazık olur..başkalarının hayatlarını gözlemle tecrübelerinden faydalan böyle burnunun dikine gidersen emin ol çok üzüleceksin..daha yolun başındasın bu kadar sorunla uğraşırsan erken yaşlanırsın ona göre

tamm kızlar dediğinizi yapıcam herseyi iyice düşündüm dediklerinizi iyice anladım haklısınız..
herkes kaderini kendi belirler bende öyle yapıcam mutlu olucam...

bizim buralarda hayatında illa birinin olması gerektiğini düşünenlere" BAŞIN BACADAN MI ÇIKTI?" derler canım. daha çocuksun yaşadıklarına bir bak! yakınında seni adam akıllı dövecek biri yok mu? hani aklın başına gelsin diye.

daha öyle biri çıkmadı.. dövmekle çözülmez bu..hayatımda da illa biri olsun düşüncesinde değilim ben herşeyin farkındayım canım tamam dedim dediğinizi yapıcam haklısınız bişey demiyorum..

konu başlığı benım kaderim neden hep böyle?

ben çok şaşırmadım yani herşeyde burnunun dikine gidersen buna kader diyemezsin:31:

bendeki sadece bir umuttu ama onu da yitirdim haklısınız ya böyle gitmez..3ay bana belki de unutmam için sunulan bir zaman olabilir..

canım ukraynaya düzelmeye giden bi insan daha ktü bi şekilde gelir unutma bunu...
benim bi arkadaşımı uyuşturucuyu bıraksın diye makedonyaya göndermişleri çocuk bi geldi cennet orası diye bahsediyordu ukraynada aynı maalesef...
7 yıllık bi bağımlılık çok uuzn bi süre onun kemiklerine işlemiştir artık uyuşturucu....
ne kullanıyor tam olarak biliyormusun zira bu eroin falansa bırakmak senin sandığın kadar kolay değil...
her boşlukta zayıf anında sinirinde acizliğinde buna başvurucak zamanla...

onun gibi şeyler kullanıyor işte burda söylemek belki yasaktır sormak istediğini özelden sorabilirsin..

herkes denilenecek şeyleri demiş sana... 7 yıldır kullaıyor demişsin sen çabalamışsında bırak diye vicdanın rahat olsun ve ayrıl..böyle sevgi mi olur..hem gittiği ülkede düzelmeyecek...bıraksa bile tekrarlıyacak çok zor bir hayat seni bekliyor olacak devam edersen çünkü sen kabullenmiş bir biçimde evet demiş olacaksın...

genceciksin daha neler çıkacak karşına en güzel yıllarını bağımlı biriyle geçirme

sen sanırım öylesine açtın bu konuyu

işin yoktu canın sıkıldı herhalde

bugunlük konum bitti ne demek yahu

peki bu kadar yazdık çıkardığının sonuç ne merak ettim cidden

haklısınız dediklerinizi yapıcam ama öyle hemen arkamı dönüpte gidemem herşeyin bir zamanı var

bendeki sadece bir umuttu ama onu da yitirdim haklısınız ya böyle gitmez..3ay bana belki de unutmam için sunulan bir zaman olabilir..

Bakın demek ki sizde kararsızsınız..

Unutmak diye birşey yok ki, insanlar ne büyük aşkları unutup sanki hiç aşık olmamış gibi yeniden aşık oluyor.

Sizin durumunuz biraz ''yarı yolda bırakmak bana yakışmaz'' düşüncesinin içinde kayboluyor..Bu gereksiz bir düşünce..Evli değilsiniz, söz vermediniz; çok çok iyi düşünün.

Alkol alan insanlarla dahi yaşamak çok zor.. Akıl kontrolu sağlamken bile yapılamıyor insanoğlunda, bu halde nasıl olur.

Evet bırakabilir bu umuttur, bırakmayabilirde.. Aylar-yıllar geçip tekrar başlarsa ne yapacaksınız?

Yaşınız daha çok küçük..Tam bahar zamanınız..

Iste dedigim konu bu sadece onu tertemiz yapmak istiyorsun. Bilmedigin seyler var.Insanlarin aliskanliklari ve karakterlerini degistirmek o kadar da kolay degil.

Hep icinde süphe besliyeceksin ? 5 dakika eve gec gelse yoksa yine mi ??? gibi sorular olacak kafanda . Bir hareketinden bir seyler cikaracaksin hep süphe dolu gözlerle onu izliyeceksin.

Bu arada ya sen ? senin mutlulugun ne olacak ?????????

PS:biraz dik kafalisin ve basina buyruksun herkes düsündüklerini yaziyor sen hayatindan memnun isen ve yazilanlardan rahatsiz oluyorsan bu konuda topik acma . seni bos yere sinirlendirmeyelim.........

sinirlenmiyorm ki hak verdim size zaten dediğim gibi uygulucam..

Konu bitmez niye bitsin? Tabi ki yorum yazicaz.

20 yasindasin daha mecbur degilsin kalbine birini yerlestirmeye. Biri kuzen, biri madde bagimlisi ki ukrayna ya gidiyormus yani bu cocuk ordan ne sekilde doner asikar.

Sen kalbini arindir ikisinden de guzelim bosver, daha iyileri cikar illaki karsina hic kasma bos yere. Cocuksun daha cocuk.

tamam ablacım 3ay içinde belki onu temiz bulurum umudu yerine kalbimi temizlerim hayatımda daha iyileri olur inşallah bunu da ben belirlicem..

Yılların müptelası Ukrayna da bağımlılıktan nasıl kurtulacak çok merak ediyorum.

Herhangi bir tedavi merkezine mi yatacak ne yapacak, kendi kendine bırakamadığı belli "sana temiz geleceğim" demekle olmaz bu işler.

Gerçi konu başlığında kader demişsin ama bunun bir kader olmadığı ortada tamamen senin tercihlerin söz konusu.

tercihlerim yüzünden ewet o yüzden kendime yeni ve düzgün tercihler sunucam..hayatımda illa birilerinin olmasına gerek yok zaten arkadas cevrem yeter bana..

Back
X