- 8 Mayıs 2012
- 763
- 8
- 116
- Konu Sahibi sadece_sevdim
canım ben maddiyatı demiyorum yanlış anlaşıldım sadece sevmek yetmiyor ahlak önemli ailesi önemli dürüstlük önemli aslında herşey önemli madde bağımlısı biri bence seni mutlu edemez bazaı şeyleri yaşamadan pişman olma demek istediğim bu çevremde o kadar pişman olan varki ben bile ayrılma boşanma noktasına geeldim eşimle 1.5 yıllık evliyim bazı şeylerde bende pişman oldum...ama senin bu koonu çok ciddi bi konu bıraksada psikolojikmen nasıl biri tavırları hal ve hareketleri nasıl ya sana yalan söylerse bıraktım diyip ya gizli olarak devam ederse ya sonradan tekrar başlarsa aklında soru işaretleri kalmasın canım bence senin gibi temiz olan biriyle ciddi şeyler düşünmelisin....
haklısın canım teşekkür ederim.. ailesini sorarsan belki inanmazsınız ama onlar kadar iyi niyetli ahlaklı aile görmedim.. oğullarını çok seviyorlar madde bağımlısı oldugundan haberleri yok.. sadece yengesi biliyor onu da ben söyledim ama bu konuyu ayrıntılı konuşmadım dedim ya nasip olurda devam edersek geldiğinde herşey çözülür..
evlilik ciddi bir konu haklısın canım o yüzden çok defa istemeye gelmeye kalkıştılar bu durumdan dolayı yaş sorununu ortaya koyarak ben hep engel oldum.. bundan sonrası hayırlısı artık.. yorumların için tesekkürler canım..