• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim kaderim neden hep böyle:(

canım ben maddiyatı demiyorum yanlış anlaşıldım sadece sevmek yetmiyor ahlak önemli ailesi önemli dürüstlük önemli aslında herşey önemli madde bağımlısı biri bence seni mutlu edemez bazaı şeyleri yaşamadan pişman olma demek istediğim bu çevremde o kadar pişman olan varki ben bile ayrılma boşanma noktasına geeldim eşimle 1.5 yıllık evliyim bazı şeylerde bende pişman oldum...ama senin bu koonu çok ciddi bi konu bıraksada psikolojikmen nasıl biri tavırları hal ve hareketleri nasıl ya sana yalan söylerse bıraktım diyip ya gizli olarak devam ederse ya sonradan tekrar başlarsa aklında soru işaretleri kalmasın canım bence senin gibi temiz olan biriyle ciddi şeyler düşünmelisin....

haklısın canım teşekkür ederim.. ailesini sorarsan belki inanmazsınız ama onlar kadar iyi niyetli ahlaklı aile görmedim.. oğullarını çok seviyorlar madde bağımlısı oldugundan haberleri yok.. sadece yengesi biliyor onu da ben söyledim ama bu konuyu ayrıntılı konuşmadım dedim ya nasip olurda devam edersek geldiğinde herşey çözülür..
evlilik ciddi bir konu haklısın canım o yüzden çok defa istemeye gelmeye kalkıştılar bu durumdan dolayı yaş sorununu ortaya koyarak ben hep engel oldum.. bundan sonrası hayırlısı artık.. yorumların için tesekkürler canım..

Böyle ciddi bir konuda arkadaşından etkilenecek kadar zayıfsa ne beklersin ki? Her konuda arkadaşlarına bağımlı mı olacak? Yol yakınken dön bence. Zaten uzaktaymış gelesiye unutmaya bak. Sağlıklı insanlar varken hem fizyolojik hem psikolojik ne işin var böyle tiplerle?

inan bunu bende çok düşünüyorum böyle işlerle konularla alakam bile olmadı..neyse herseyi zaman gösterecek..

mesleğimi elime aldım kpss kazandım suan ilk ilşkimden sonra güçlü olmayı öğrensem de ben çok vicdansız bencil kendini düşünen biri olamıyorum istesem de yapamam.. ama hayırlısı canım inşallah..

çok güzel. elbette benci olmamalıyız ama hayatta değer vereceğimiz insanları ve değer limitlerimizi çok güzel belirlemeliyiz. senin o insana yapacağın en güzel vicdani olay sadece yol gösterci bir arkadaşlıktır.

Yahu; bu kişi kuzeniniz değil mi...:53:

Bu yaşadığınız ensestliktir...

Halen nasıl aileler buna göz yumabiliyor...

Halen nasıl bile bile bu ensestliğin içine giriyorsunuz...

Siz rehabilitasyon merkezimisiniz, kişisel sorunları yüzünden onu kabul etme mecburiyetiniz yok ki.Ailesiyle konuşun gitsin uzman yardımı alsın.

Yapmayın Allah aşkına...Akraba evliliği yanlış birşeydir,bu yüzyılda halen bunların yaşanması ne tuhaf!

akrabam değil bu canım onunla ayrıldık yanlış anladın..

önce kuzen sonra madde bağımlısı biri...hayatına giren iki kişide yanlış seçimler bence.verdiğin kararları bir gözden geçir istersen..

mesleğimi elime aldım kpss kazandım suan ilk ilşkimden sonra güçlü olmayı öğrensem de ben çok vicdansız bencil kendini düşünen biri olamıyorum istesem de yapamam.. ama hayırlısı canım inşallah..

çok güzel. elbette benci olmamalıyız ama hayatta değer vereceğimiz insanları ve değer limitlerimizi çok güzel belirlemeliyiz. senin o insana yapacağın en güzel vicdani olay sadece yol gösterci bir arkadaşlıktır.
hayata can simidi gibi olmalı insan batmadan hayatta kalmayı öğretebilmek için

bağımlısı olduğu maddeler kullanıldığında insan kendi olmuyor. facebookta bisürü kız ekli demişsin. cevabı tanımıyorum ki.. ve sen de daha kurcalamadın mı?

Allah biliyo seni üzmeyi hiç istemem ama madde bağımlılığı, facede ekli kızlar, ukrayna? bunlar beni yeterince huzursuz etmeye yeterdi.

facesini çok kurcalamaadım çünkü şifresini biliyodum hiç bir sorun çıkmadı sonradan yeni face açınca şifre isteme gereği duymadım..ekli oldugunu görünce malesef öyle bir cevap werdi.. ama onu ilerleyen zamanlarda yoluna sokmaya çalışcam.. ukraynaya da çalışmaya gitti.. madde bağımlılığı zaten başlı başına büyük bir dert..

bağımlısı olduğu maddeler kullanıldığında insan kendi olmuyor. facebookta bisürü kız ekli demişsin. cevabı tanımıyorum ki.. ve sen de daha kurcalamadın mı?

Allah biliyo seni üzmeyi hiç istemem ama madde bağımlılığı, facede ekli kızlar, ukrayna? bunlar beni yeterince huzursuz etmeye yeterdi.

facesini çok kurcalamaadım çünkü şifresini biliyodum hiç bir sorun çıkmadı sonradan yeni face açınca şifre isteme gereği duymadım..ekli oldugunu görünce malesef öyle bir cevap werdi.. ama onu ilerleyen zamanlarda yoluna sokmaya çalışcam.. ukraynaya da çalışmaya gitti.. madde bağımlılığı zaten başlı başına büyük bir dert..

Allah biliyo seni üzmeyi hiç istemem ama madde bağımlılığı, facede ekli kızlar, ukrayna? bunlar beni fazlasıyla huzursuz etmeye yeterdi.

hayat aşk ve erkeklerden ibaret değil.... siyasiler gibi konuştum ama gerçek bu:ssz:

evlenen kadar aşk ve erkeklerden sonrasında kaynana ve kocalardan:1: kadınlar aslında bu kısır sistemden kurtulabilir ama nasıl:44::44::44:tek çare sanırım kendini yetiştirmek ve çok yönlü düşünebilmek:ssz:

madde bagımlısı bırakması cok zor zaman alır. tanıdıgım bir kız evlendıgınge ogrendı nasıl mı 9 aylık hamıleyken kocası baska ozurlu 15 yasında bir kıza tecavuz etmekden yargılanırken ogrendı . adamın sımdı kızı oldu bosancakmı bosanmıcakmı bellı degıl . sende bu hataya düşme derim kuzene gelınce benımde kuzenım bana asık oldugunu soyledı ben ASLA OLMAZ DUYMAMIS OLAYIM dedim .o sırada benım gorustugum biri vardı zaten hayat arkadasım eşim oldu evlıyım .her gun konusurduk ama normal arkadas gıbı daha sonraları olan oldu ve 3-4 ay sonra kuzenımı kaybettık vefat etti bende gerıye kalan acıyı kardes acısını tahmın edemezsınız. kuzenım madde kullanıyormus haberımız yoktu.2 sene oldu kaybedeli kuzenımı gün gün aklıma gelmıyor değiil acaba evet kabul edıyorum demıs olsaydım bırakırmıydı kotu alıskanlıklarını dıyorum yüzü gozumun önunden gıtmıyor kuzenım olarak sevdım her zman . özledim her aklıma geldıgınde aglarım gozlerım dolar . o zaman olan erkek arkadasımla evliyim şimdi allah kımseyı dogru yoldan saptırmasın allaah eşimi bitanemi benim başımdan eksik etmesin (AMİN)

önce kuzen sonra madde bağımlısı biri...hayatına giren iki kişide yanlış seçimler bence.verdiğin kararları bir gözden geçir istersen..

gözden geçirdiğim için bugün bu başlıgı attım canım herseyin farkında olacak kadar olgun biriyim ama aptal aşık gibi hissediyorum kendimi:(

gözden geçirdiğim için bugün bu başlıgı attım canım herseyin farkında olacak kadar olgun biriyim ama aptal aşık gibi hissediyorum kendimi:(

sorunda bu aşk insanı aptallaştırıyo canım. özellikle kadınları:52: sadece sana has bir durum değil bu. genelin sorunu:ssz:

ben aynı zamanda onu severken gideceği yolu da gösteriyorum belki de onun hayatına giren en önemli yer tutan yol gösteren ilk kişiyim..

Bağımlı yakınlarına destek olan bir yardım kuruluşu vardır mutlaka oraya danışsan daha iyi olur bilgim olsa bu konuda mutlaka paylasirdim

Sağlam bir nikotin bağımlısı olarak bırakma maceralarımi ve her seferinde tokezlememi anlatmayayım ama bir çözüm vardır elbet sorun senin bunlara hazır olup olmaman

Direnme gücün var mı sonuçta bir insana yardım edeceksin ama kendini buna ne kadar hazır hissediyorsun

Kuzenin icin de kesin bir karar vermelisin bu insanın hayatında duygusal olarak var mısın yok musun? Yaşadığın kararsızlıklar kuzenine bir ümit oluyor mü?

İnsanın kendine verdigi zarardan fazlasını kimse veremez neden unı sınavına hazırlanmadın bir cok kızımız okul hasreti ile yanar iken sen elindeki imkanları degerlendirmiyorsun

benim hayatım, işim ailem ve madde bağımlısı bir sevdiğimden ibaret..

burdan bakınca öyle görünmüyor ama... sorunda burda zaten

madde bağiımlısı, ukraynada, facei kızlarla dolu... gerçekten böyle biriyle ömür geçer mi:?

hee ben hiç böyle aşık olmadığım için anlayamıyorum sizi

Back
X