- 22 Ocak 2023
- 63
- 20
- 3
- 28
- Konu Sahibi hasret aslan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah yaptığın var diyor erken gebelik yok diyorBenim kafam karştı kzlar bi bakrmsnz varmi yokmu anlamadm üstekini sabah yaptm erken gebeliğide şimdi yaptm anlamadm varmı yokmu
Aynn abla çok karştı kafam varmi yokmu ablamadm kiSabah yaptığın var diyor erken gebelik yok diyorSağlık ocağında kan ver bence.
Kafanın karışması normal bir öyle bir böyle çıkmış testler.En iyisi kandan kesin sonuç öğren.Aynn abla çok karştı kafam varmi yokmu ablamadm ki
Çizgi çok belli abla diğeriyle aynı koyulukta şuan nerdeysekan vermek en doğrusu ama kaset testi sabah yaptım diyorsun, kuruma çizgisi de olabilir yanisabah yaptığında ilk 5 dakikada gördün mü o çizgiyi?
Banada aynısı olmuştu, ilk kaset yaptım pozitif gibi göründü silik çıktı, erken gebelik test negatifti ben gittim yinede kan verdim ama malesef negatif geldiBenim kafam karştı kzlar bi bakrmsnz varmi yokmu anlamadm üstekini sabah yaptm erken gebeliğide şimdi yaptm anlamadm varmı yokmu
Yapma yaa inslh bnde vardr abla yaaBanada aynısı olmuştu, ilk kaset yaptım pozitif gibi göründü silik çıktı, erken gebelik test negatifti ben gittim yinede kan verdim ama malesef negatif geldi
İnşallah vardırdr öyle görünüyor amaaTest koyulaşmya başladı bu şekil
Ama yavaş yavaş koyulaşyo oda var kafam çok karştıİnşallah![]()
Evet ama şuan yok yarn sabah ilk idrarla yapçam bide öyle bakçamBaşka test varsa onu da yap istersen çok tereddütte bırakıyo
Haberini beklıyoruzzzz inşalllah gönlünce olsunEvet ama şuan yok yarn sabah ilk idrarla yapçam bide öyle bakçam
İnslh abla vardr bu sefer olmuştur rabbim herkese nasip etsin bebek sevgisini içinfe banada.Haberini beklıyoruzzzz inşalllah gönlünce olsun![]()
İnşalllah bende çok istiyorum. Hepimiz yaşayalım o duyguyuİnslh abla vardr bu sefer olmuştur rabbim herkese nasip etsin bebek sevgisini içinfe banada.![]()
Bende şuan seninle aynı durumdayım silik çıktı varmı yokmu emin değilim sabah bir test daha yapıp sağlık ocağına gideceğimAma yavaş yavaş koyulaşyo oda var kafam çok karştı
Hadi yaa abla seninki nasl foto atrmsnBende şuan seninle aynı durumdayım silik çıktı varmı yokmu emin değilim sabah bir test daha yapıp sağlık ocağına gideceğim
Seninki bndende koyu yavrum bebek geliyorum demişBende şuan seninle aynı durumdayım silik çıktı varmı yokmu emin değilim sabah bir test daha yapıp sağlık ocağına gideceğim