- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Hellohappiness
Sizin mutlu olma çabanız hayatta kalma içgüdüsünün sonucu bana göre. Anne&baba acısını çok iyi bilirim. Öyle büyük bir acı, öyle büyük bir hiçlik ki, insan o hiçliğe teslim olsa, acıdan ölür herhalde. İnsanın bir yanı sanki sevgisinin ispatıymış gibi acıdan kahrolmak istiyor. Ufak bir tebessüm bile saygısızlıkmış gibi... Diğer taraftan insanız, delirmemek zorundayız, bunu sağlamak için de hayatımız normalmiş gibi yapmaya devam ediyoruz bazı şeyleri. Bilmem anlatabiliyor muyum? Ben 16 yaşında yaşadım anne&baba kaybını ve sizin yaptığınız şeyi yapamadım. İş nerelere vardı uzun hikaye ama tedavim çok uzun sürdü, onu söyleyeyim. O yüzden ağlayın, gülün, kahkaha atın, acıyla çığlık atın. Sadece kendinizi acıya teslim etmeyin.
Ve Allah sabır versin. Nurlar içinde yatsın süper kahramanınız. Benim babam da en iyi oyun arkadaşımdı, en güzel oyuncak yapıcım, salıncakta en güzel sallayanım, en güzel masal anlatıcımdı. Hepsinin mekanı cennet olsun.
Ve Allah sabır versin. Nurlar içinde yatsın süper kahramanınız. Benim babam da en iyi oyun arkadaşımdı, en güzel oyuncak yapıcım, salıncakta en güzel sallayanım, en güzel masal anlatıcımdı. Hepsinin mekanı cennet olsun.