Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sevgiliden koca olmaz
Ayrıl?
Simdi simdi sert konustugumu düsünüyorum ama o an nevrim döndü ya, tekrar formu önüme koyunca. Kim olsa anlardi yapmak istemedigimi. Ne bu israr? Usagin miyim senin? Hayir yani, kendi olsa hadi neyse. Basladi cocuklarima randevu al, arkadasimin isiyle ilgilen....Ne ayibi kiz, iyi yapmissin. Okurken cok sinirlendim ama agzinin payini vermissin ya resmen icimin yaglari eridiBirak sittin sene konusmasin isterse.
Sevgilinin babasi en nefret ettigim insan tipi..![]()
Boyle davranmasaydin asla onunu alamazdin. Sert olsa da hak etmis. Bosver hic kafana takma.Simdi simdi sert konustugumu düsünüyorum ama o an nevrim döndü ya, tekrar formu önüme koyunca. Kim olsa anlardi yapmak istemedigimi. Ne bu israr? Usagin miyim senin? Hayir yani, kendi olsa hadi neyse. Basladi cocuklarima randevu al, arkadasimin isiyle ilgilen....
Almanca sözlüğünü açın ve “aile” kavramına tekrar bakınAileyiz. Aile kavramini sizden ögrenecek degilim.
Aile almanca kelimesi mi? Neden almanca sözlügüne bakayim?Almanca sözlüğünü açın ve “aile” kavramına tekrar bakın![]()
Almanyada yaşiyorsunuz ya o anlamda. Tabii türkçe sözlükte kullanabilirsiniz. Aynı sonuca varacaksınız neticede.Aile almanca kelimesi mi? Neden almanca sözlügüne bakayim?
Istediginiz kadar yirtinin. Sevgilimle aileyiz![]()
Almanyada yasiyorum ama türk bir platformda türkce dilinde bi konu actim. Cok mantiksiz bi yorum seninkiAlmanyada yaşiyorsunuz ya o anlamda. Tabii türkçe sözlükte kullanabilirsiniz. Aynı sonuca varacaksınız neticede.
Aslında sevgilinizin babasıyla çok uyumlusunuz. Üslubunuz çok benziyor malum.
Sizde istediğiniz kadar “yırtının” aile falan değilsiniz![]()
Su yasima kadar annem babam bile benimle böyle konusmadi, böyle isteklerde bulunmadi....degisik bir kafaBen daha beterini yapardım, kim oluyor o, ben kendi yetiştirdiğim çocuklarıma asla bu tarz dayatmalarda bulunmuyorum, saygısız görgüsüz öküz adam![]()
Bacak kadar cocugumla boyle konusmuyorum ben, en gicik oldugum seySu yasima kadar annem babam bile benimle böyle konusmadi, böyle isteklerde bulunmadi....degisik bir kafa
Kaç sene önceki konuma girmişEvet, haklisin.
Burda bana laf yetistirecegine sen de sevgiline güvenmeyindenetelefonunu almda derdine düsmüssün, hadi canim, kendini iyi hissetmek icin beni burda rahatsiz etme
Bence hiçde uzak değilTürk kadınlarından sanki siz türk değilmişsiniz gibi bahsetmeniz yüzünden öyle yorumladım. Türk kültüründen bu kadar uzak olmanız da bu görüşümü destekledi.
Evet türk platformunda konu açıp türk kadınını gömmek, sizde nekadar evlilik meraklısınız, belli oldu neden gelişmediğiniz diye atıp tutmak çok mantıklı çünkü. Ha bunu evliliğe tamamen karşı biri gelir yazar anlarızda, daha önce evlenip ayrılmış sonrada özgür kadın imaji çizen birinde sırıtıyor bunlar.Almanyada yasiyorum ama türk bir platformda türkce dilinde bi konu actim. Cok mantiksiz bi yorum seninki![]()
Sevgilin, babasının sana karsı tavirlari cok saygisiz olmasina ragmen pasif kalıyor. Bence sevgilinin yaptigi da sana saygisizlik. Hatta bence babasina tekrar bu sekilde çıkışırsan senin degil babasının yaninda olcak.Zaten koca olmasini istemiyorum. Babasi isini yaptiriyor diye sevgilimden neden ayrilayim? Nasil bir mantik bu?
Kendinizce haklı olabilirsiniz.Merhabalar,
direkt konuya gececegim. Uzun olabilir simdiden söyleyeyim.
Sevgilimin babasiyla sikintiliyiz. Kendisi emir verir gibi konusur benimle genelde. Hic hoslanmadigim bisey. Su yasima kadar annem babam bile benimle bu sekil konusmasi.
Sevgilimin babasi tanistigimizdan beri benden form veya belediyelerden randevu almami istiyor. Bu ricada bulunurken (rica degil, emir veriyor) su sekil söylüyor „hemen bana randevu al“, „bana oturma izinim icin islemi yaptir, bana acilen randevu al“, „cocuklarin pasaportu yenilenecek, bana hemen randevu al, bu isimi hallet“. Araba alir, onun icin de plaka islemleri icin benden randevu ister. Hersey hemen acilen olmasi lazim. Bunlari bana devlet memuru oldugum icin söylüyor ama calistigim yerde yeni sayilirim ve normal memurum, asla bi yetkim yok.
Defalarca hemen veya acilen bi randevu alma gibi bi yetkim olmadigini, herkesin haftalarca bekledigini söyledim. Sevgilimde keza öyle. Ama anlamiyor adam. Ceza yiyor, beni ariyor gel bak diye. Yok gel itiraz yaz bilmem ne yap. Sikildim artik bu durumdan. Almandayiz. Dili yok, konusamiyor, almanca bilmiyor desem ok anlarim ama biliyor, kendisi ve karisi. Gündüzleri evdeler, ben sabahtan aksama kadar calisiyorum. Kendi hayatimda da var üstelik. Derdim bana yetiyor. Ya anlamiyorum ki, cocuklar benim cocuklarim mi da ben pasaportlari icin gidip randevu alayim?! Anneleri öglene kadar yatiyor ben isteyken.
Son olay söyle patlak verdi. Tekrar benden bisey istedi, gittim, formu önüne koydum, doldurman lazim dedim. Kalem alip önüme koydu formu. Sevgilime bu sefer yumusak olmicagimi söyledigim icin o aldi formu ve ben doldururum dedi. Babasi hayir, sen degil o yapsin deyip tekrar benim önüme koydu (bu beni su sebepten ötürü sinirlendirdi; sevgilim bana babasina benim yapmak istemedigimi söyledigi halde „hayir o yapicak“ demis). Formu tekrar önüme koyunca patladim (forma da adini, soyadini, dogum tarihini yazacak), „ben senin sekreterin degilim, sürekli senin icin randevu alamam, form dolduramam“. Bana „cok mu zor“ dedi sok olmus yüz ifadesiyle. „Zor oldugu icin degil üslup denen bisey var, bana emir verir gibi konusuyorsun, annem babam bile böyle konusmuyor benimle, zoruma gidiyor“ dedim. Bana „ben seni aileden gördügüm icin söyledim“ dedi ve sonrasinda „tamam bosver, bisey yapma benim icin deyip küstü. Resmen küstü. Surati düstü ve baska biseyle ilgiledi. Sevgilimle öyle kalakaldik. Bi 30 dk sonra da kalktik cünkü bizimle konusmuyor, sevgilime bile evet veya hayir cevaplari veriyordu.
Sevgilim öncesinden bana hak veriyordu ama kendisi babasindan uzun süre ayri kaldigi icin pek tartismak istemiyor. Bana „seni tutarsam, babam kizar, babami tutarsam, sen kizarsin. Beni karistirmayin“ dedi, ki kendisi benim yanimda defalarca beni savundu ama anlamiyor adam. O da artik vazgecti.
Simdi ben ayip mi ettim? Cok kötü mü yaptim? Abarttim mi?
Kendinizce haklı olabilirsiniz.
Fakat kalp kirmissiniz.
Belli ki size nazı geçmiş ve anlıyorum ki sizden birşey istemesi hoşuna gidiyor.Bununla kalmayıp benim gelin adayim memur diye kendi içinde büyütmüş ve mesleginizle övünmus.
Çünkü yaşlı ve hassas....
Sevgilin, babasının sana karsı tavirlari cok saygisiz olmasina ragmen pasif kalıyor. Bence sevgilinin yaptigi da sana saygisizlik. Hatta bence babasina tekrar bu sekilde çıkışırsan senin degil babasının yaninda olcak.
Koca olmasini istemedigin bi adamin babasi bu kadar umrunda olmamalı. Ayda bir gorusmeyle bu kadar iş yagdirdigina gore hic mesafe koyamamişsin
Aynı seyleri senin baban sevgiline yapsaydi sen nasıl davranirdin bir düşün ondan sonra sevgilinin tepkileri normal mi karar ver