Benim kaynana sorunum baska boyutta yardim lutfen..

Ozgecik1988

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
6
1
1
38
merhaba arkadaslar,

1 yildir evliyim. Esim hafta ici yurtdisinda sadece haftasonlari gorusuyoruz ama o 2 gunde mutlaka bi aksam kaynamamda toplanmak zorundayiz cunku kaynanam yalniz kalmaktan cok korkuyor. Kardesinin esiyle arasi bile bozuldu kaynanam cok zorladigi icin. Eltimle beni de hizmetci olarak kullanip oturtmuyor bile.
Eltim ruh gibi dolasiyor pes etmis kendi hayati bile yok.

Ben biraz mesafe koydum esim anlayisliydi ama sonra annesi bizi guya korumak icin muska yaptirmis. O muska yapildiktan sonra birden esimle dusman olduk bosanmak uzereydik. Hoca buldum muskadan buyu cikti yaktim sonra gercekten baristik 3 gun sonra.

Aradan bi kac ay gecti kaynanam yine onun hocasina gittigini biliyorum kesin yine yapmistir diyorum Cunku esim birden degisiyor annem de annem diye tutturuyor. Su an arkadaslarimla gorusmemi bile istemiyor illa annesine gideyim Diye. Suclu hep benim tabi.

Bu muskalari actigimi soylemedim onlara yine beni suclarlar diye ama evimde huzur kalmadi yine sanki etki altindayiz cok huzursuzum.

Sizce soylemeliymiyim? Hesap sormak istiyorum ama annesini koruyup bosanmaya bile gider diye korkuyorum.. Yada buyu yapan kaynanan var ne duruyorsun mu diyorsunuz?

Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim

Gaynanan da MasAllah usanmak bilmiyor ben olsam derim yani nereye kadar saklayacksiniz.
Zaman sonra daha kötü olur büyüden dolayi bosanmaya cikarsaniz o zaman ne diyeceksin.
Soyle eşine..

Allah muhafaza yaaa bu ne oğlunun yuvasini yıkıyor resmen sen buna kaynanamı diyosun Allah'ından bulsun ben çok korkarım muskadan heleki kötü şeyler için yapılıyorsa sende onu evine alma muskalari nereye sakliyo bu kadın

Siz kalbinizi çürütmeyin, eden bulur. Dünya yıkılsa mesafenizi korumaya devam..

Back
X