ya ben eskiden verebildiğim kiloları veremiyorum ya inceldim verdim evet ama ilk başta haftada 2 kilo giderken şimdi 1 kiloyu zor veriyorum
Kızlarrrr herkes buraya hepimiz hedef koyalım hadi Şubat sonuna kadar 72 olucammmmmm
ve ne gerekiyosa-yürüyüş-dans-egzersiz hafta da 3 gün aktivite ekliyorum kendime haydi bakalım hodri meydan yarışa varmısınız
ve 1.olan kişi eski-yeni fotoğraf eklesin diyorum nasıll ?
kızlar mrb bende aranıza katılmak istiyorum bugün itibariyle diyete başlamış durumdayım.. boyum 1.65 kilom da 61.8 evliyim ve çocukluyum:) 10 kilo wermek istiyorum diyetisyene gittim bana liste vermedi çok kilon yok dedi bende kendimce bişiiler yapıcam yaramas senin listeni çok sewdim sürekli aynı şeyler yok azcıkta seninkinden örnek alıcam bakalım sonuç ne olucak bende vakit buldukça yediklerimiyazmak istiyorum buraya biraz uzun oldu dimi hadi başlayalım ozaman
sabah kahvaltımda
kepek ekmeği
light peynirimi yedim oğlum uyanmadan yarım saat egzersizimi yaptım şu andada yeşil çayımı içiyorum
Katılabilirsin canım tabiki hayırlı olsun şimdiden diyetin :) hep aynı azim ve istikrarda kalman dileğiyle
kızlar 2 gundur giremedim bgn fazlaca kaçamak yaptım çok pişmanım arkadaşım geldi ve ola oldu akşam yemeği yemıycem e yrn son hız devam uuzn zaman oldu tartılmadım ben ya bide kusura bakmayın ama ilerı derecede kabızlık sorunum var yaşayıpta çözum bulanlar önerilere açığım bol su içiyorum bide
kızlarrrrr gelin burayaaa kasık ağrılarımın canımın sürekli bişeyler çekmesinin nedeni belli oldu dün test yaptım ben hamileyimmmmmmmm
tebrikkkk ederim...dünyanın en güsel duygusu anne olmak
dilerim sağlıkla geçer hamıleliğin ve sağlıkla doğumun gerçekleşir.
Tebrikler canım allah kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?