Çok teşekkür ederimmmmm daha da motive ettiniz beni :) hoşgeldiniz aramıza :) ailemize
Çok teşekkür ederimmmmm daha da motive ettiniz beni :) hoşgeldiniz aramıza :) ailemize
canım hala merakla okuyorum yazdıklarını 63 kıloyla gecen hafta başladım ben ekmek makarna ve pilavı kestim az yıyerek öğlen ıspanak yemeğı ve 1 kase yoğurt yedim 1 tane lokma yedim dayanamayıp ama dun tartıldım 61 kılo çıktım ıyımı dersin sumu gıttı
bende tebrik ederim herzamn bişeyler yazmasamda inan bana hergün okuyor ve takip ediyorum seni verdiğin kilolar çok güzel ben evde olmadığım için bu haftaki diyetisyen randevum yattı geldiğimden beride tartılmadım yememde çok bi değişiklik yok ama spor tamamiyle çıkmış durumda hayatımda vana döndüğümde tekrar devem edeceğim herşeye inşallah yaza 58 kiloda girerim
canım bu sebze yemekleri kaşık hesabımı ölçü olarak yoksa porsiyon deyipmi geçti
bende sizlerle diyetime devam ediyorum yanlız kendimi sizler gibi kaşık yıcem falan dıye sıkmammaya çalışıyorum sabah 1 dilim ekmekle azar zar yedim öğlen taze fasulye ve yoğurt yedim yoğurt az yaglı değildi ben zayıflamakta ıstıyorum ama asıl istediğim yemek şeklımın değişmesi sonradan aynı kıloya çıkmak ıstemıyorum
bende 2 hafta sonra bugün tartıldım 67 olmuşum ii yinede vermişim biraz almadığıma şükür annemin yemekleri çok güzel arada kaçırıyorum umarım evde daha ii olur demekki neymiş spor olmayınca kilo verilmiyomuş evde sporda yapınca daha fazla kilo veriyodum pztesinden sonra sporada devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?