Benim kim oldugumu bilmediginiz icin dertlesmek istedim

Of of icim burkuldu 3 kez dogum yapmış ve dogumdan hemen sonra vefat etmisler nasil dayanmis kadincagiz

Merhabalar, yazdıklarınızı içim acıyarak okudum. Annenize de tanımadığım halde kızdım doğrusu. Önceki cümlelerinizden de anladığım kadarıyla, size çirkin ördek muamelesi yapıyorlarmış... Aileniz dahi olsa karşınızdaki, onlara dişinizi göstermeniz şart maalesef. Yahu en zor anlarda ailenin formalite icabı yanınızda durmaları normal olamaz. Size doğru düzgün analık babalık abilik mi yapmışlar ki tepenize çöküyorlar??? Eşinizin ne düşündüğü daha önemli ki size değer verdiğini hissettim. Kendinizi daha fazla hırpalamayın ve annenizin kalbini kırın mümkünse, madem o size cümleleriyle saygısızlık yapıyor. İçinize atmayı bırakın. Ve umarım çocuk sahibi olabilirsiniz. Ama öncelikle etrafınızdaki bütün stres faktörlerini def etmeniz şart.

Of of icim burkuldu 3 kez dogum yapmış ve dogumdan hemen sonra vefat etmisler nasil dayanmis kadincagiz
Zor oldu onun için sonuçta bir acıyı yaşamadan tatmadan o acının hissiyatını bilemeyiz ama atlattı allaha şükür o günleri en azından bebisi kucağında ve mutlu görünüyor

İki hatanız var.
Birincisi eşiniz istemiyor diye işten ayrılıp evde oturmanız buna sonra pişman olacaksınız şimdi farkında değilsiniz.
İkincisi size annelik etmemiş, ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda olmamış bir kadını evinize almanız.
Henüz 28 yaşındayken, sırf iki düşük yaptınız diye 'anne olamayacağım diye dertlenmenize ne desem bilemedim.
Tüp bebek veya aşılama deneyebilirsiniz.
Daha hayatın başındasınız.
Lütfen silkelenip kendinize gelin ve o anne müsveddesini de evine gönderin, gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…