Benim kim oldugumu bilmediginiz icin dertlesmek istedim

Kapikulpu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
2.644
1.924
63
Herkeze meraba yazim uzun hanimlar
Ben hayatim boyunca her zaman her seyi cabalayarak yaptim kimse 1 lokma ekmegi bile ya al sende ac kalma demedi kimse sahip cikmadi mesela esimden baska. Universiteyi bitirdim ailem yanina istemedi beni ben okurken kendilerine duzen kurmuslar onu bozamazlarmış abime gitmek istedim o da esinden dolayi istemedi beni resmen ortada kalmistim is buldum ev arkadasi oldum bir kizla snra esyalar aldim hatta araba bile aldim oyle cok calisiyordum ki anlatamam.. suan yazip yazip siliyorum anlatamadigim oyle cok sey var ki.. yillar böyle gecti esimle tanistim sonra evlendik ailen saolsun yine sadece taktiklariyla ovunmeleriyle yanimdaydilar. Esim iyi biri bende cok sakinim. Asker benm esim goreve gitmistiik doguya orda 2 kez gebe kaldim ama 2 melegimde beni bırakıp gitti dogamadan melek oldular. Oyle doldum ki ben bu hayata.. esim gecenlerde yine goreve gitti suan bunu yazarken bile agliyorum annem geldi o gidince yanimda kalmak icin. Ben esim istemedi diye isten ciktim ev hanimiyim. Doktorlara gittik defalarca ameliyatlar ilaclar tedaviler bebegim olmuyor. Bir kadin icin bunu yazmak bile oyle agir kii.. annem karsima gecti ve bana senin cocugun bile olmuyor adam seni bosasa hakli dedi ama bu benm elimde degil ki hayat insanin yuzune boyle kamci vurur mu ? Vurdu. Hayat böyle acimasiz olur mu?oldu. Simdi burda okuyorum bazen iste bosananlar bebegini dusurmek isteyenler falan falan.. benm bu hayatta bazen tutunacak hic bir seyim yok gibi geliyor. Hayat bu kadar zor olmamali neden boyle ? Okudugunuz icin tesekkur ederim bana dua edin nolur

Hayat kamcı vurmamıs ki size, okumussunuz ıyı bir adamla hayatınızı bırlestırmıssınız.
Tadını cıkarmak varken, evdeki duzenı bozma dıyıp seni eve almayan sokakta bırakan leş anneni evine almıssın?
İlk kez bir anneye leş diyorum cunku bence leş

Uzak dursana.
Hayatinda tonlarca kotu seyı yasayacagın zamanda olmayan annenın huzurlu evınde ısı ne?
Ne bekliyorsun ki oyle bır kadından?

Senin bu ruh halinin tek sebebi o vicdansız annen. Gönder evinden defolsun gitsin. Bebek için de tüp bebek deneyebilirsiniz. Olmazsa Allah'tan. Olaninki nasıl Allah'tan ise olmayanınki de öyle. Annen doğurmuş ne yapmış sanki? Düzenimizi bozamayiz diye eve almadığı evladiyla mi övünüyor şimdi?

Annenle fazla görüşme bebeğim, kafan rahat olursa hamile de kalırsın. En büyük düşmanı stres, fazla düşünmek olucak mı olmayacak mı diye, oluruna bırak. Eşin sana anlayış gösterir. Ayrıca kendini yıpratma hiç olmuyor değil, kısmet değilmiş 2 defa tutunmamış ama olur ilerde.

Diyemiyorim ki kimseye bir sey icime ata ata artik tukendigimi hissediyorum artik cok yoruldum

Oyle haklisin ki ama ben kimseye bir sey diyemem ki icime atarim.hep.gitti zaten annem ama.oyle bir kirbac vurdu ki bana o cumlesiyle

annen halan teyzen vs vs
önemli olan eşin ne diyor. iş arkadaşım var. emekliliği yakın. olmamış çocuğu. eşide memur iyi bir işi iyi bir maddi durumu var. ayrılmamışlar. şimdi bi kedi aldılar eve. hayatları değişti. ben nasıl oğlumu anlatıyorsam o da kedisini anlatıyor. nazar değer diye resmini gizliyor.
kimsenin ne dediğine bakma. eşim bu halimle beni sevmez deyip kendine kendini kötüleme. önceden sadece sen varmışın. şimdi sen ve eşin var.
sevgiyle kal. rabbim hakkınızda hayırlı olan zamanda size bir altın top nasip etsin inşallah

Diyemiyorim ki kimseye bir sey icime ata ata artik tukendigimi hissediyorum artik cok yoruldum
Diyeceksin arkadaşım. Demezsen hasta edersin kendini. Anne dediğin moral verir destek olur, köstek değil. Çocuğun olmuyor deyince senin olmuş ne yaptın Allah aşkına, annelik mi gördüm senden de. O diyor da sen niye diyemiyorsun?

Insallah olur ama ne umudum ne dermanim kalmadi artik

Oyle haklisin ki ama ben kimseye bir sey diyemem ki icime atarim.hep.gitti zaten annem ama.oyle bir kirbac vurdu ki bana o cumlesiyle
Kimseye bisey diyemezsen oturur ağlarsın, hayat ve insanlar en kolay kendine deger vermeyenleri harcar

Iyi dileklerin cok tesekkur ederim insallah bir gun bende sizlere evladim oldu diye yazarim

Diyemedim zatenn nutkum tutuldu istemsiz aglamaya basladim

Sen cok guclu bi kadinsin
Cocuk dogurmaman kendi isteginle ya da degil bunu engellemez
Evlatlik alabilirsiniz. Bi tanidigimiz evlatlik edindiler bence cok da guzel yaptilar ufacik bebekken sahiplendiler
Annenden de gordugun uzere annelik dogurmakla olan degil yetistirmekle sarip sarmalamakla ilgili bir durum

Esim.evlat edinmeyi kabul etmedi defalarca kez soyledim çıkıyor

Kendi gitti zaten soylendi soylendi gitti
İyi olmuş defoldugu. Akıl sagligin için bu kadınla görüşme bak. Anne çok kıymetlidir ama gerçekten annelik yapıyorsa. Seninki yapmıyor.

Bebek için de dediğim gibi aşılama, tüp bebek vs deneyebilirsiniz. Mesela iki düşüğün sebebini öğrenmek lazım önce. Genetik testi yaptırin eşinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…