• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim kocam melek çünkü.....

eduska

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
75
0
36
Kocaeli
hADİ ARKADASLAR BU CÜMLENIN DEVAMINI SİZ GETIRIN TEK CÜMLE İLE .İLK BEN GETIREYIM
.....Benım kocm melek çünkü hastayken bana yemek yapar...

benim kocam melek çünkü neyi düşündüğümü şıp diye anlar :61:

elinde olanı esirgemez cimri değil şükür ama biraz tutumsuz melek diyemicem ama iyi biri:9::9:

benim kocam melek çünkü çok iyi niyetli bi insan hiç fesatca düşünmez:):):)

benim kocam melek çünkü ona çok aşığım ve beni 9 aydır çekiyoooo

Benim Kocam Melek Çünkü;
İçin de Allah Korkusu Var..:61:

Benim kocam MELEK çünkü;
bugüne kadar ne istediysem yaptı, alkolü sigarayı bıraktı, ailesine beni ezdirmemeye çalıştı, ev işlerinde hep yardımcıdır ben hastaysam tüm işleri yapmaya çalışır. Teşekkür ederim hayatıma girdiğin için canım kocacım.

askim bir melek;
cünkü gerektigi gibi bir asik/koca, gerektigi gibi bir süper baba ,
gerektigi gibi ebeveynlerine bir evlat....
:nazar::nazar::nazar:
meleklerimizi Rabbim nazarlardan korusun

bana çok aşık, üzerime titrer. isteklerime hayır demez, hoş ben de abartı birşey istemem, düzenlidir, benden çok daha yoğun çalışmasına rağmen işleri birlikte hallederiz. yemek seçmez, habersiz plan yapmaz, habersiz misafir çağırmaz. e şimdi melek olacak tabi daha 2 ay oldu:)))

Buraya benım kocam melek yazanların cogu ya daha yenı evlıdır ya da kocaları onları aldatıyordur cogu dıyorum dıkkatınızı cekerım sonradan kımse lagaluga yapmasın
melek koca yoktur he varsada seytanında melek oldugu unutulmamalıdır:47:

Buraya benım kocam melek yazanların cogu ya daha yenı evlıdır ya da kocaları onları aldatıyordur cogu dıyorum dıkkatınızı cekerım sonradan kımse lagaluga yapmasın
melek koca yoktur he varsada seytanında melek oldugu unutulmamalıdır:47:

böyle bir yorum geleceğini tahmin ettiğim için ekledim zaten 2 aylık evliyim melek olacak tabi diye:))

Vallahi benim kocam gercekten melek, cünkü kalbi cok adil, merhametli ve dürüst.
11 yildir her gün daha asik oluyorum esime, bana kalbinin zenginligini ve bu hayatta cenneti yasattigi icin ona sonsuz tesekkür borcluyum...
Allahim herkesin yuvasini mutlu et, herkes mutlu ve huzurlu olsun Insallah.

çünkü; sevgi doludur , bakışlarıyla bile sevgisini anlatır ,
romantikdir,
yufka yüreklidir,
dürüsttür,
yardımseverdir,
paylaşımcıdır,bizimle paylaşmadığı hiç bir şeyden mutlu olmaz ,
evcimendir,
kızıma ve bana çok ilgilidir,
dinlemeyi bilir,
kul hakkından korkar .......liste böyle uzarrrrr giderrrr:69:

Back
X