"Benim kocam yapmaz!" diyenler var mi?

yani... herşeye hazırlıklı olmak lazım..

can dündar bile eşini aldatmış. o romantik o aşk adamı o bile yapmış yani :hulya:

cokta abartmamak lazim ama her an her dakika beni aldatiyomu kocam diyerek hayat gecmez yani
sürekli de olumsuz düsünmeyin

yapmıcak erkek yoktur ya da fırsatını bulunca yapmıcak erkek yoktur demek gerçekçi bir yaklaşımdan öte kimileri için bir nevi teselli...

Benim beynimide kemiriyor bu soru.Sevgiliyken hiç aldatmadıgına eminim .Şuanda 11 aylık evliyim ve eminim ama ilerisi beni korkutuyor.Aldatmak erkeklere göre çok basit birşey..Bana göre kesinlikle degil.Bu düşünmceden kurtulmam lazım......................

bende aldatıldım eşime guveniyordum yapmaz yapamaz diyordum ama yapmış.2006da evlendim 2tane oğlum ve eşimle birbirmizi seviyoruz.bayram için ailemin yanına gitmiştim 1haftalıgına ve gelmeme 1 gun kala bana beni aldattıgını söyledi.yıkıldım o anda ne yapmam ne söylemem gerektiğini bilemedim gelmiyorum ben dedim sadece telefonda . biletim alınmıştı , ani ve yanlış bi karar vermek istemedim.önce onu dinlemem gerektiğini düşündüm.hiç kimseye bişey söylemedim ama içim içimi yedi.sürekli kendime sordum nerde hata yaptım die.ama bulamadım. evime döndüm ve eşimle konuştum tum detayları ile bana anlatmasını istedim.evimde olmuştu herşey. kız nişanlı idi ve tanıyordum.kızla konuşmama gerekli idi onada bunun hesabını sormalıydım nasıl yapabildi die.sordum da nihayetinde pişmandı ve aptallık oldugunu söyledi.ona dua etki karşındaki bnm eşimde dedim yoksa herşeyini kaybederdin dedim.eşime bir şans daha verdim belki dogru belki yanlış evliliğim ve çocuklarım için bunu yapmak zorunda hissettim kendimi.ayrılmak o kadar zor değildi bnm için ama çocuklarım vardı ortada.eşimde pişmandı nasıl oldu bilmiorum dedi neden yaptıgını anlatamadı bile.yuzume bakamıyordu konuşurken.
bende hep derdim eşim konuşur agzındadır onun aldatması derdim inanmazdım yapabilecegine ama olabiliyormuş.en guvendiğiniz adam bile yapabilir.kimse yapmaz demesin .erkeğinizi fazla boş bırakmayın tedbiri elden bırakmamak lazım yani..

yaparlar eniştem ablamın yolunu yıllarca bekledi ve kolay kazanmadı ablamı ama sonuç 12 sene sonunda değmez bir kadınla aldattı ablamı.

Kocam beni aldatmaz demem. Büyük konusmam.
Allah korusun insallah öyle birşeyi yaşamayız. Şeytan kulagına kursun. tü tütü

benim kocam aldatmaz e Türk kadınıyım ya opuyorumnanaktan
Allah kimseye yaşatmasın o acıyı
ben de a aldatmaz demem o saçmalama seni zor bulmuşum der ama ben erkektir inanmam yeri ve zamanı gelir biz herdakika ilgi gösteremeyebiliyoruz genç güzel 1kız ilğilenir bi anlık boşlukta arkadaş gazıyla ne bileyim neden mi yok
olabilir ama herzaman söylerim aldatacak olsak kadının bulması adamdan kolay çıkarız dışarı adamlar 30 adım da bulamaz biz 3adım da buluruz derim
ama rabbim şaşırtmasın herkezi ve herkezinkini

Benim eşimin kankardeşi var,ben eşim için asla yapmaz diyemem ama o çocuk için diyebilirim hadi şeytana uyup yaptı diyelim inanın Allah korkusu yüzünden ölür o çocuk kahrından!

sanmıyorum benim kocam da yapmaz kıyamaz diye düşünüyorum.
hoş yaparsa eğer hadım edilene kadar dövdürtürüm onu...
dayağa karşıyım ama araya gurur meselesi girerse,eşek yerine konulursam
hiç affetmem,ama yapmaz diye düşünüyorum
benden önce annesi gebertir zaten :))))

bikaç yıl önce bana sorsalar ben de asla aldatmaz derdim ama bu kadar güvendiğim insan bana öyle şeyler yaşattı ki ... neyse sakın eşim asla yapmaz demeyin insan sevince konduramaz ama tecrübeli olanlara bu cümle komik geliyor.

benim kocam asla yapmazz harama bakmaz diyenlerin kocası benim arkadasıma sarktı..bende kendi esim için asla yapmaz diyemem tabiki guven ayrı ama seytan sasırtmasın kimseyi bizleride dahi

bende diyorum asla yapmaz diye ama burada okuduklarımdan sonra acaba diye düşünmeden edemiyorum.çünkü eşine çok güvenip asla yapmaz diyenler hüsrana uğramış... büyük konuşmak istemiyorum yaparsa eğer kaldıramam ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…