"Benim kocam yapmaz!" diyenler var mi?

asla yapmaz demeyin, inş. yapmaz tabii ki ama herşeye hazırlıklı olmalı insan. benim kocam olmasa da 6 senedir kocamdan farklı olmayan adam bile yaptı. yatak ilişkisi değil, ama küsken başka birini bulmuş ve ben bunu tesadüfen öğrendim. bunu bana söyleme inceliğinde bile bulunmadı. ki bu adam şöyle diyen bir adamdı.' ben aldatma olayını seni üzmek için değil, kendime yakıştıramayacağım için yapmam.' derdi... herzaman bu konuda kendini diğer erkeklerden farklı görürdü. bunu söyleyeceğimi hiç tahmin etmezdim ama erkekler böyleymiş demek. gerçi biz uzaktayız ama küslük öncesi bana artık evlenelim diyordu. yani kısacası insan herşeye hazırlıklı olmalı (((((((

inşallah yapmaz ...
o her zaman asla der. ama insanoğlu ben kimseye %100 güvenmem.

bendeerkek arkadaşım yapmaz diye düşünüyorum ama yinede insanoğlu şaşırabiliyo inşallah olmaz bilmiyorumkismile

ama daha önceki kız arkadaşı onu aldattığı için bunun acısını biliyor kıyamaz bana diye düşünüyorum ..

kocama sonsuz güvenim var ama şu zamanda burda okadar şeyler okudum ki
yapmıycanın garantisi yok diye düşünüyorum.ama eşim kaçamak maksatlı aldatacağına ihtimal vermem aşık olur başkasına o ayrı konu
ne demişler şu zamanda babana bile güvenme lmaz:

benim kocam yapar! diyebilir mı bı kadin?yapmaz der..yapmayacağına inanmak istediğimiz için yapmaz deriz..yapar demek sacma bence..ama bu gözüm kapalı güvenirim demek değil..dil yapmaz der gönül her ne kadar açık kapı bıraksa da..

rahmetli babamın bir sözü vardı çalma kapıyı çalarlar kapını

Benim sevdiğim asla yapmaz. Onun gözü benden başkasını görmedi görmez:)

benim kocam asla yapmaz:1closedeyes:bu kadar iddialıyım:lepi:
ama başka birine gerçekten aşık olursa o ayrı...aşk varsa arada her şey olur.
ama pisliğine,zevk için asla yapmazşakkıdı

benım esımde asla yapmaz! yanında cırılçıplak bır kadın soyunsa dönüpte bakmaz eminim!

ay bu nasıl bir büyük konuşmaktır yapmayın böyle kızlar hiç bişeyin garantisi yok büyük konuşmak çok çok tehlikeli bişeydir..ben şuan bu konuya cevap veröekten korktum mesela büyük konuşmaya girer ne desem diyekaydirigubbakcemile3

yapmıcak erkek yoktur ... fırsatını bulamayan erkek vardır kaydirigubbakcemile5 nası güveniyosunuz anlamış diilim yaaa hayret valla alsanaalsanasmile arkadaşın birinin dediğine çok güldüm yanında kadın soyunsa bakmazmış hangi erkek olsa bakar ben bile bakarım ayol :lepi:

benım esımde asla yapmaz! yanında cırılçıplak bır kadın soyunsa dönüpte bakmaz eminim!
ben bile bakarım, erkek nasıl bakmasınkafamçokkarıştı

babama bile güvenmem ben :umursamaz:
aynen

Benım nısanlım asla yapmaz o sadece benı ıstıo benden baskasınıda ıstemez
inşallah yapmaz

kesinlikle katılıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…