"Benim kocam yapmaz!" diyenler var mi?

benim erkek akadaşım yapmaz diye düşünüyorum.ona kendimden çok güveniyorum...daha önce yaşadıklarını referans alıyorum daha önce yapmamış beni beklemiş şimdi mi yapıcak:))haa aşık olursa başkasına bilemem ama aşık olması için birlikte vakit geçirmeleri gerek oyle tipini akıp ta aşık olcak erkeklerden değil benim sevgilim o kadar olgun ki ben değil çevresindeki herkes erkekler dahil onun ne kadar olgun olduğunu söylüyor..umarım yapmaz da beni de zor durumda bırakmaz...burda aldatılma olaylarını okudukça paranoya oluyorum zaten..

Ben o kadar eminimkiiiiii. Benim kocam asla yapmaz. 100000000 tane kadinin içine tek başina birakirip dönüp birkere bile düşünmem yemin ederim. O kadar eminim evet arkadaşlar benim kocam yapmaz

kesinlikle eminim kocam asla öyle birşey yapmaz (Allah şaşırtmasın yinede kimseyi) 5 yıllık birliktelikte hiç bir şüphe uyanmadı bende.asla zaten kafasını kaldırıp bakmaz kıslara falan.yanı şahid olmasam belkı bukadar güvenmezdım,çünkü bakacak olan insan heryerde bakar.AMA YİNEDE DİYORUM ALLAH KİMSEYİ ŞAŞIRTMASIN ŞEYTANA UYDURMASIN İNŞALLAH.....

kızlar hayatta emin olduğum bişey var oda insan oğlunun çiğ süt emdiğidir.7 senedir evliyim eşimin bana karşı da hiç hatası olmadı ama yinede ilerisi için kesin konuşamam.çünkü insan oğlu her geçen gün yeni şeylerle karşılaşıyor.hayata karşı savunmasız.bize neler getirir neler götürür bilinmez.aldığım en büyük ders büyük konuşmamak................................

:lepi::lepi::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:sırnaşık şeysırnaşık şey

büyük sözüme tövbe eşime kendimden çk güvenirim. allah korkusu olduğundan yapmaz diye düşünürüm fisfisfisallah şeytana fırsat vermesin kesinlikle büyük laf etmem sizlerde güvenin ama büyük söz sakkıın etmeyin kıslaar...:enbuyukkk:

benim eşimde yapmaz...Ve inşallahda yapmaz..İnsanoğlu çiğ süt emmiş...
Nice kişiler duyuyoruz "benim eşim kesinlikle yapmaz" diyeni ama malesef olan ve olabilen şeyler....
Allah doğru yoldan ayırmasın şaşırtmasın insanı şerden korusun

vallahi ben çok güvenirim eşime ama asla yapmaz diyemeyeceğim.....ne olur ne olmaz gözüm üstünde olsunda .....hissettirmeden hissettirmeden.

İkimizde deliler gibi severek, ailemi çok güç ikna ederek evlendik.Çok inançlıydı.Sonsuuuuuz güvenmiştim.Öyle bir durum aklımın ucundan bile geçmezdi.Hiç bir zaman büyük konuşmadım ama hiç ihtimal vermedim.
Sonra mı?
Güvendiğim dağlara karlar yağdı.
Ummadığım taş başımı kocaman yardı.
Bilmem anlatabildim mi?
Siz siz olun küçücükde olsa bir ihtimal bırakın.Bırakın ki,öyle bir durum yaşadığınızda(olmaz inş.) hayal kırıklığınız ,şokunuzun dozu biraz ayarlı olur.
Ben hiç ihtimal bırakmadığım için yaşadığım şok gerçekten şok üstü bir durumdu.

aklı benden biraz daha iyi çalışsa alasını yapardı ama sert kayaya çarptı.o yapacak ben bilemicem ha.mümkün değil.ama yine de güvenmem hem de asla güvenmem.erkek fırsatını bulursa asla kaçırmaz hiç yapmam diyen bile

benim sevgilim de yapmaz.
yanına kız göndersem bakmaz.
(yine de bu topic beni hep ürkütüyor, büyük konuşmak istemiyorum)

bu konuda iddialıyım..daha dogrusu eşim benden daha iddialı..
bence de asla yapmaz,karakterine sığdıramaz!
ve beni kaybetmeyi asla göze alamaz...
ben demiyorum,o diyor
ama 100 de 100 sadece kendime güvenirim..
bu konuda bile eşime 100 de 99...

Son düzenleme:
Allah kimseyi bildiğinden şaşırtmasın da..
her zaman küçük bi ihtimal bırakmak lazım bu hayattabenneyaptımki

Konu erkekse her zaman ihtimalleri göz önünde bulundurmakta fayda var:1closedeyes:
Bu bir güven sorunu değil,mevzu tümüyle dürtüyle alakalı,erkek bu,gözüyle aldatır yine de aldatır:ecrin_bebek: illa fiili birşeyler olması gerekmiyor,uygulama olmaz ama gözüyle pratik yapar bu herifler:mymeka:

Son düzenleme:
ne demisler asla asla demeyecekmisin ama esim sirf seks kacamak amacli bisey yapmaz zaten binbir derdi isi evi arasinda gidip gelir amaaaaaaaaaa asik olursa nu bilemem ask baska seydir sanirim oyle oldugundada gelip soyler ikili hayatlara cok karsi biridir iki tarafida kandirmamak adina

Benım nısanlım asla yapmaz o sadece benı ıstıo benden baskasınıda ıstemez

iŞte TÜRK kadının yanıtı !

"Çeşitli milletlerden hanımlara,"kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız"diye sormuşlar ??

__İTALYAN:kocamı öldürürüm

__İSPANYOL:kocamıda sevgilisinde öldürürüm

__JAPON:önce kocamın sevgilisini,sonra kendimi öldürürüm

__İNGİLİZ:viski ne güne duruyor

__RUS:votkalarla sarhoş olurum

__AMERİKALI:alacağım nafakayı hesaplamaya başlarım

__FRANSIZ:dünyada erkekmi yok hemen boşanırım

__TÜRK: kocam beni aldatmaz

buna çok güldüm gerçektensırnaşık şeybence büyük konuşmamakta ve ''asla'' dememekte fayda var.aldatma konusunda değil ama başka konularda ne zaman asla desem başıma geldi:1rolleyes:ve de ayrıca benim kocam asla yapmaz diyipte gözümle gördüğüm birkaç kişi olduğu için ben bi açık kapı bırakırım hep.valla hiç belli olmaz erkek nefsi malum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…