- Konu Sahibi Hazal zamani
-
iyi de ne bileyim, gördüğünüz erkek kişinin hemen yanındaki bayanlar ilişkisi olduğunu nasıl anladınız?
Kızmayın da yani, herkes herşeyi hemen yakıştırıverir oldu başkalarına..ayrıntılı birşeyler gördüyseniz ve eminseniz bilemem tabii...
şunu demek istiyorum, şehir dışında yaşayan patronum 2-3 sene önce, buraya geldiğinde, dönüşte eşine ve kızına birtakım hediyeler alıp götürmek için benden ve diğer kızlardan alışveriş konusunda yardım istemişti, sonra iş yoğunluğu dolayısı ile kendisi iptal etti, neyse konu bu değil..yani ben patronumla alışverişe gitsem ve oldu ki birisi görse, demek ki, bana ve ona da hemen yakıştırmalar olabilecekti..
Insanlara ithamlarda bulunurken birkez daha düşünülmeli bence..sözüm size değil arkadaşım herkese..
iftira at izi kalsın meselesi değil.hem dinimizde demiyormu namuslu kadına laf söylemek çok günah.bende öle düşündüm ilk başta sizin gibi.ama meraklı arkadaşım kasiyer kızla samimi olduğundan öğrenmiş gerçeği.yoksa ne haddimize.asla asla.(kız nişanlısıymış belkide bilmiyordur evli olduğunu oda ayrı bir dava)
hiç bir zaman buyuk konusmamak lazim...
Erkeklere de bu kadar guvenmemek lazim...
Bu durumda hiç birsey yapma bence. Allah korusun, arada kalirsin
yazik olmus. Kadin nasilda guveniyor esine...yazik...
Insanlik çok basitlesti...
benim anlayamadığım,kasiyer kız sormuş mu,evlimisiniz,bekarmısınız diye...
Kusura bakmayın ama bence de karışmayın derim...
Sonuçta siz görebildiyseniz,eşi de görür mutlaka...
Ayrıca eşine de bahsetmeyin derim...
Sadece birilerinin söylemesiyle,emin olmadığınız bu ciddi olayı
eşinin sizden duyması,olaya sizi de müdahil eder ve o zaman daha kötü sonuçlanır...
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?