- Konu Sahibi Hazal zamani
-
zaten aslasöyleme taraftarında değilim ama gördükce üzülüyorum bişey değil benimde insanlara güvenim kalmıyor.
Kasiyer konusuna gelincede benim arkadaşımın tanıdığı kasiyer kız.sormuş tanıyormusun diye.kızda ara sıra gelir nişanlısına bişeyler alır demiş.bende diyorum kızında belki haberi yoktur evli olduğundan.
İyi de ne bileyim, gördüğünüz erkek kişinin hemen yanındaki bayanlar ilişkisi olduğunu nasıl anladınız?
Kızmayın da yani, herkes herşeyi hemen yakıştırıverir oldu başkalarına..Ayrıntılı birşeyler gördüyseniz ve eminseniz bilemem tabii...
Şunu demek istiyorum, şehir dışında yaşayan patronum 2-3 sene önce, buraya geldiğinde, dönüşte eşine ve kızına birtakım hediyeler alıp götürmek için benden ve diğer kızlardan alışveriş konusunda yardım istemişti, sonra iş yoğunluğu dolayısı ile kendisi iptal etti, neyse konu bu değil..Yani ben patronumla alışverişe gitsem ve oldu ki birisi görse, demek ki, bana ve ona da hemen yakıştırmalar olabilecekti..
İnsanlara ithamlarda bulunurken birkez daha düşünülmeli bence..Sözüm size değil arkadaşım herkese..
''Benim eşim yapmaz''demiyorum diyemiyorum
Eşime güvenmiyorum anlamına gelmiyor bu,altında çok fazla nedenler var aslında..şakkıdı
bakıyorumda çoğumuz bunu söylemişiz. "eşime güvenmediğimden değil" adıvar sen bir misalsin sadece onun için senden alıntı yaptım. Peki nedir asıl mesele. Karşı tarafamı güvenmiyoruz. Eşe güven varsa demekki gözü kapalı herşeyine inanabilirsin.erkekler iradesiz, zayıf karakterde insanlar. Ufak bir kıvılcımda karısını aldatmayan erkek nesli dünyada yok arkadaşlar. "karımı seviyorum uleeeeyn", "hayatta vazgeçmem senden karıcığım" boş laf hepsi. Yeterki başkasından birazcık ışık görsünler. Bu onlar için kâfi.
Bayanlar lütfen kendimizi kandırmayalım.
insan sırtını kime yaslayacak bu devirde bilemiyo..
eş olmak sırtından vurmakla aynı anlamda sanki..
güvenmek..
insanın en çok ihtiyaç duyduğu şeydir..
bunu da yitireceksek bizi ne ayakta tutacakki..
Cevap veriyorum "KENDİMİZ". Bizi yine biz ayakta tutacağız, başkası değil.
Bende kesinlikle yapmaz diyen bayanların sadece kendini kandırdıklarını düşünüyorum.....
Benim kocam asla yapmaz diyenlerdenim, yani kendimi mi kandırıyorum?
Galiba evet kendimi kandırıyorum belki de..
Kro nun bir lafı vardı, o da benim gibi düşünüyordu, demişti ki; kocamı bir kadının üstünde görsem, aa ayağı takılıp düşmüştür kadının üstüne mutlaka..derim derdi.kaydirigubbakcemile3
Ben de öle derim diyorum bazen ama çevremdekiler bu konu açılınca bana nedense, ''kızım saflığın sınırlarını zorluyorsun bu konuda, senin gibi birisi nasıl bu kadar sığ düşünür?'' derler hep..
Kabul ediyorum bu konuda biraz aptalım..Ama güvenmemeye başladım son zamanlarda. birşey olmadı canım.Ne bileyim herkes kocaya fazla güvenilmaz diyorsa vardır birşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?