- 4 Mart 2017
- 9.241
- 2.109
- 153
- Konu Sahibi angelmiracle
-
Kaşıyıp koparmadım zaten ucu kavlamıştı acı hissetmedimCanin acimadi mi ? Kanamamasi imkansiz oyle kasiyip kopardiysaniz
Kaşıyıp koparmadım zaten ucu kavlamıştı acı hissetmedim
GitmelisinMerhaba benim dudağımın sağ alt köşesinde çocukluktan beri olan normal bir ben vardı et beni değil ama. Normal büyüklükte, yüzüme lazere gidiyorum ama orayı boyuyorlar. Geçen gün dalgınlığıma geldi o benim kavlamış ben de sivilce sandım tuttum çektim yarısı kopmuş kanadı mı bilmiyorum geç fark ettim fakat şuan kabuk bağladı. Bir zararı olur mu doktora gitmeli miyim? Bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim
Peki kopan beniniz geri çıktı mı?Benimde boynumda vardı doğuştan.Tatildeyken güneşte kurudu mu ne olduysa aniden kopmuştu. Kanamadi hiç sizinki gibi.
Bir tehlikesinin olacağını sanmıyorum. Doğuştan değil de sonradan çıkan benlere çok dikkat etmek gerek allah korusun kanser riski olabiliyor çünkü.
Ne yaptınız peki?Kopmamıştir kopsa çok kanatsız, farketmemeniz imkansiz. Ben de ders dinlerken kalınlıkları şakaklarimdaki minicik bir beni kanatmistim çok kanadı, sonra da olanın 3 katı büyüklüğünde kahve rengi bir et benimle donustu
Hiç, öyle duruyor orda.Ne yaptınız peki?
Valla benzer durumu ben yasadim gece gece nasil korktuysam netten cilt doktirlarinin adina bakmistim birine faceden mesaj atmistim hemen donmustuMerhaba benim dudağımın sağ alt köşesinde çocukluktan beri olan normal bir ben vardı et beni değil ama. Normal büyüklükte, yüzüme lazere gidiyorum ama orayı boyuyorlar. Geçen gün dalgınlığıma geldi o benim kavlamış ben de sivilce sandım tuttum çektim yarısı kopmuş kanadı mı bilmiyorum geç fark ettim fakat şuan kabuk bağladı. Bir zararı olur mu doktora gitmeli miyim? Bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim
Beniniz geri çıktı mı ve herhangibir sıkıntı yaşadınız mı sonrasında?Valla benzer durumu ben yasadim gece gece nasil korktuysam netten cilt doktirlarinin adina bakmistim birine faceden mesaj atmistim hemen donmustu
Uzun zaman oldu cok hatirlamiyorumda korkulacak bisey olmadigini ama sonradan doktora gitsem iyi olacagini soyledi doktora gitmemistim ama gece gece nasil korkmussam oyle bi sacmalayip millete faceden mesaj atmisim ama atletim o kadar kanlanmisti ki cok korkmustum
Yok çıkmadı. Sadece minik bir et beniydi zaten.geri çıkmaz kiPeki kopan beniniz geri çıktı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?