benim maasimin onunkinden fazla olması sorun olur mu?

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
Arkadaşlar ben ogretmenim. Es adayim da özel bir şirkette çalışıyor. Ikimiz de dört yıllık üniversite mezunuyuz. Ben devlette calistigim için ondan fazla kazaniyorum. Aramizdaki miktar 500 lirayı geckince. Evlenince benim fazla kazanmam sorun olur mu? Bir de merak ettim aramızda var mı bu durumda olan? İnternette birçok felaket senaryosu okudum konuyla ilgili. Lütfen beni rahatlatin arkadaşlar onu seviyorum ve bu yüzden ayrilamam ondan

Bir ucurum yok sorun olacak. Ancak elbette bu kişilikle de alakali bir şey. Evlilik uzun bir süreç, gun gelir sen gun gelir o kazanır, bu yuzden sen ben degil de biz diye olaya bakmak gerek.

500 lirami soru olcak fark bile sayilmaz yahu o.

Bir ucurum yok sorun olacak. Ancak elbette bu kişilikle de alakali bir şey. Evlilik uzun bir süreç, gun gelir sen gun gelir o kazanır, bu yuzden sen ben degil de biz diye olaya bakmak gerek.

İnşallah ikimizde biz diye bakarız her şeye. Ben değil de aslında o sorun eder diye korkuyorum daha çok. Şimdi belli etmiyor ama..

Biraz yoklama alır gibi olmuş.
Neyse. Aradığın cevap fazla subjektif, örneğin, yemek yediğinizde falan, hesabı sen ödemeye kalkarsan aşırı tepkiler veriyor mu, karşılıklı hediyeler aldığınız günlerde hediyesini laf arasında seninkiyle şaka yollu da olsa kıyaslıyor mu, bu tarz şeylere bakarak durumu öngörebilirsin biraz.

Kisiden kisiye degisir,kimisi gurur yapar istemez,kimisininde isine gelir karisinin parasini gonlunce harcamak,sevgilini taniyan sensin,en iyi sen tahmn yürütebilirsin.

Eğer ek dersten bahsediliyorsa yazın o fark olmayacak :)
zannetmem ben sorun olacağını, farktan sayılmaz 1000 Tl altı

Senin tavırların önemli. Bu konuyu sürekli açan, tavırlarıyla benden yüksek maaş aldığını belli eden bi eşim olmasını istemezdim erkek olsaydım.

buradaki konularda olduğu gibi ama ben ondan fazla kazanıyorum diye düşünmezsen sorun olacağını düşünmüyorum

Yazin ek ders yok temmuzdan sonr hem maasin hem ekdersin vergi dilimine girecek vee brns isen zaten her yil ek ders alacan diye bisey yok ben gecen yil 29 saate girerken bu yil 20 saate giriyorum arada ucurum var

Senin-benim kazandığım ayrımı yaparsanız elbette olur.
Ortak kese olarak düşünürseniz hiçbir sıkıntı yaşayacağınızı sanmam.

Hic sorun olmaz. Bir de şöyle bir sey var: bizim maas hep ayni ozel sektör oyle degil. Ilk evlendigimizde benim maasim da ondan fazlaydi. 7 yil oldu ben yerimde sayiyorum onunki beni bayagi gecti

eşinizin yükselme şansı var,iş değiştirme şansı var,bir süre sonra sizden yüksek alacağına eminim.Sizinki ek derse bağlı olduğu için,her sene aynı olmayacak zaten.Şuanı düşünüp sıkıntı etmeye değmez.Öğretmenlerin maaşı ne kadar artacak ki?Bir süre sonra sizin önünüze geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…