- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
Biraz yoklama alır gibi olmuş.
Neyse. Aradığın cevap fazla subjektif, örneğin, yemek yediğinizde falan, hesabı sen ödemeye kalkarsan aşırı tepkiler veriyor mu, karşılıklı hediyeler aldığınız günlerde hediyesini laf arasında seninkiyle şaka yollu da olsa kıyaslıyor mu, bu tarz şeylere bakarak durumu öngörebilirsin biraz.
Bence sen o adami birak bir mudurle falan evlen.bu mesajindan adama huzur vermeyecegin belli.Yapmam gibi geliyor. Ona yansitmam kesinlikle ama kendi içimde bu sıkıntıyı yaşamam inşallah
eşinizin yükselme şansı var,iş değiştirme şansı var,bir süre sonra sizden yüksek alacağına eminim.Sizinki ek derse bağlı olduğu için,her sene aynı olmayacak zaten.Şuanı düşünüp sıkıntı etmeye değmez.Öğretmenlerin maaşı ne kadar artacak ki?Bir süre sonra sizin önünüze geçer
Adam degil sen sorun yapacak gibi duruyorsun yazdiklarindan. Emin olmadan asigim sevdasina kapilip ciddiyete bindirme bence isi.Umarım dediginiz gibi olur. Aslında maddiyatci bi insan değilim kesinlikle sadece denklik ihtiyaci duyduğum için bu soruyu sordum. Bi de korkularim var yarın bir gün kendini eksik hisseder de olmadık şeyler yaparsa diye
şimdiden şüphen var senin. kendinden emin olana kadar evlilik yapmaman lazım. 500 tl için ne kendini ne de eşinin hayatını zehir etmeYapmam gibi geliyor. Ona yansitmam kesinlikle ama kendi içimde bu sıkıntıyı yaşamam inşallah
Arkadaşlar ben ogretmenim. Es adayim da özel bir şirkette çalışıyor. Ikimiz de dört yıllık üniversite mezunuyuz. Ben devlette calistigim için ondan fazla kazaniyorum. Aramizdaki miktar 500 lirayı geckince. Evlenince benim fazla kazanmam sorun olur mu? Bir de merak ettim aramızda var mı bu durumda olan? İnternette birçok felaket senaryosu okudum konuyla ilgili. Lütfen beni rahatlatin arkadaşlar onu seviyorum ve bu yüzden ayrilamam ondan
Arada sorun olacak bir fark yokArkadaşlar ben ogretmenim. Es adayim da özel bir şirkette çalışıyor. Ikimiz de dört yıllık üniversite mezunuyuz. Ben devlette calistigim için ondan fazla kazaniyorum. Aramizdaki miktar 500 lirayı geckince. Evlenince benim fazla kazanmam sorun olur mu? Bir de merak ettim aramızda var mı bu durumda olan? İnternette birçok felaket senaryosu okudum konuyla ilgili. Lütfen beni rahatlatin arkadaşlar onu seviyorum ve bu yüzden ayrilamam ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?