nihayettttttt sonunda seninde evini görebildik canım güle güle aşkla sevgiyle otur sade ferah dingin bir evin var canım mis gibi sıcacık huzurlu .çok beğendim hepsini .az öz ve temiz dizmişsin ne güzel. canım balkondaki masa sandalyeni ayrı beğendim ne kadara ve nereden aldğını öğreneblirmiyim acaba
teşekkür ederim evim çok küçük değil ama ben daha geniş evde yaşıyordum o yüzden bana küçük geliyoçook beğendimmm:) huzurla oturun..minnakta buysaaa :)
beğenmene sevindim canım teşekkür ederimevin gerçekten çok güzel ve ferah. böyle modern sade karmaşık olmayan evlere bayılıyorum Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım.
teşekkür ederim :)çok güzel ve ferah bi ev...
güle güle oturun huzurla mutlulukla...
maşallah....
teşekkür ederimçok ggöz yormayan hoş bi ev huzurla oturun
teşekkür ederim :) çok sağolCanım herşey çok güzel görünüyor yeni yuvanda huzurla mutlulukla oturmanı diliyorum...
teşekkür ederim :)evin çokkk hoş güle güle otur Canım...
aynen öyle mora bayılıyorum çok modern ve hoş görünüyor bence :))Güle güle aşkla oturmak nasip olsun.Belli ki moru seviyosun küçük mor detaylar çok güzel bütünlük sağlamışşş
teşekkür ederim :)güle güle oturun çok zarif :)
evlendin mi sen yahukaçırmışım bak çeyizlerine bakıyodum oysa :)
hayırlı olsun canım benim, sağlıkla mutlulukla oturun inşallah güzel evinizde
çok güzel abartıdan uzak sade huzurlu bi yuvan var canım allah güle güle oturmayı nasip etsin... özellikle o balkonuna bayıldım ben ne kadar kullanışlı ve tam keyif yapmalık bi yer olmuş2 ay sonra düğünüm var bende ev bakıyorum inşallah böyle güzel bi evim olur benimde
aşırı minnak değel haklısıngüle güle oturun çook güzel allah herkeze nasip etsin inşallah bana da :)) hem hiç de minnak falan değel :)))
salonuna bayıldım canım güe güle oturun buarada benim köşe takımımda mor çok seviyorum moru
teşekkür ederim :)yalla bayıldım çok güzel ve geniş yuvan varmış güle güle otur ağız tadıyla
amiiiiin beğenmene sevindim canım teşekkür ederim..Herşeyin çok güzell Allah içinize sindirsin bizede bugünleri görmeyi nasip etsin inşallahhh :)
teşekkür ederim :)maşallah herşeyin çok güzel olmuş cnm
Allah ağız tadıyla oturmayı nasipetsin Darısı başımıza
balkonumu beğenmene sevindim teşekkür ederim.Evin çok güzel canım..Rabbim huzur ile oturmayı nasip etsin inşallahbu arada balkonunaa bayıldımmm
aynen öyle silmeside ayrı dert ve saçma yapmışlar deniz görüyo diye o cepheyi komple cam yaptılar :)) mor rengini kullandığım yerleri farketmişsin cnm çok teşekkür ederim yorumun için ve fikrin içinevin çok güzel ve hiç de küçük değil cnm.güle güle oturun bu güzel evde. bu arada yazmadan geçmiyim. moru çok seviyorsun sanırım. köşe koltuk,wcdeki terlikler maşraba ve balkondaki mor köşe....hepsi çok güzelll.balkondaki köşeye bayıldım zaten. bir de salonunda ne kadar çok cam var ve evin mimarisinden tabiki camlar köşeli falan koyulmuş. yanlış görmediysem. ama perdecin ve sen bu cam sorununu iyi çözmüşsünüz.bu camlara en şık olabilecek modeller seçmişsiniz tebrikler..
teşekkür ederim :) sağolGule gule oturun evinız kucuk degil ve sade ozenilerek dosenmis
zevkli döşenmiş bir ev güle güle oturun
çok teşekkür ederim :))çok ferahhhhh bir ev huzurla oturun
amiiiiinAllah mutluluğu huzuru eksik etmesin canım evin bi harika
çok teşekkür ederim sağol canım benimmasallah ev harika..nazarlardan korusun allahim
canım çok güzel ağız tadıyla otur.evine de bayıldım kirası kaç lira sorması ayıp;:))
çok güzel bir ev...huzurla oturun
çok güzel herşey
güle güle ağız tadıyla oturun
mutluluklar yuvanızda....
Çok güzel huzur dolu sıcacık bir ev maşallah mutlulukla oturun :) bu arada birşey sormak istiyorum yemek takımınız benim almak istediğim model memnunmusunuz kullanımı kolaymı ?
güle güle oturun eviniz cok güzel...
evin çok şirin. güle güle otur.
oturma odasındaki köşe koltuğn rengi süper =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?