- 10 Eylül 2011
- 5.615
- 22.512
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
neden benim hep vefasız arkadaşlarım oldu?
zaten kötü bir lise donemi geçirdim. Üniversite hayatımda bitmek üzere ama gel gör ki herşey aynı. Ben kimseyle yalnız kalmamak için arkadaşlık kurmadım ama ben alternatif bir arkadaşmışım demekki 4 yıl sonra görüyorum ne kadar yanlış insanlara önem verdiğimi .
Ayrı ayrı bir çok arkadasım vardı okulda ancak hepsinden çektim kendimi çünkü bir depresyon geçiriyorunm kullandığım ilaç sebebiyle. Birisi de neyin var demedi normalde insan ilişkilerine çok takılmam ama hassas bir dönem geçiriyorum .Okula gitmek hic istemiyorum ben normalde tüm zamanımi okulda geçirirdim. Hep mi böyle olacak ?Biraz teselliye ihtiyacım var
en iyisi arkadaş peşinde koşmamak, çünkü ölümüne kankayız gibi görünenlerde aslında öyle değil
zaten hayatta koşmam çok gururluyum bu konuda
sadece bu 4 yıldan bana guzel anılar kalsın istemiştim. Olmayacağını görünce üzüldümHep böyle olmayacak canım, üniversite hayatı böyle sadece. Hayatı öğreniyorsun orda çünkü bir sürü farklı insan var. Biraz daha sık dişini..
Bu durum bir tek okul hayati icin gecerli degil ki malesef. Hayatin her doneminde canim dediklerin,zaman geliyor bir kasik suda bogabilecek insanlara donusebiliyor.neden boyle bilmiyorum. Herkez birbirinin yüzüne iyi. Arkani bir donmeyiver ooooo.
O yuzden kimseye kendini kaptirmamak gerekiyor,arkadas mi arkadas tamam herseyini kendini ona sartlamamak gerekiyor.bu durum aslinda sevgili,eş icinde gecerli. Cunku olur da bir ayrilik,bir ihanet söz konusu oldugunda yipranan hep cok seven,fazla deger veren oluyor cunku.
Arkadaslar okullar bitince, is hayati baslayinca, evlenince, bir arkadas digerinden daha iyi sartlarda yasadiginda, cocuk sahibi olundugunda, hastalikta, zor durumlarda yavas yavas sayica azalirlar.
Insanin gercekten arkadasi ya 1-2 tane olur ya da zamanla eksile eksile hic kalmaz.
O yuzden uzmeyin kendinizi, kimseye haddinden fazlada guvenmeyin.
ben de olduğuna ikna olmuşken bi anda bunlarla karşılaştımCocukluk arkadasin var mi?
Bircok kez cocukluk arkadaslari kaliyor insanin yanina, ve hic kimse cocukluk arkadasi gibi olmuyor. Onlar zaten kucukluk arkadasi oldugu icin bir nevi kardes gibi oluyorlar, samimi olmadiklarimiz bile.
Sorun tam olarak nedir bilmiyorum, ama ben arkadaslik yok diyenlerden degilim. Ya karsina cikmadi, ya da yanlis yaptigin birseyler var. Bilmiyorum ama umudu kesme yani.
neden benim hep vefasız arkadaşlarım oldu?
zaten kötü bir lise donemi geçirdim. Üniversite hayatımda bitmek üzere ama gel gör ki herşey aynı. Ben kimseyle yalnız kalmamak için arkadaşlık kurmadım ama ben alternatif bir arkadaşmışım demekki 4 yıl sonra görüyorum ne kadar yanlış insanlara önem verdiğimi .
Ayrı ayrı bir çok arkadasım vardı okulda ancak hepsinden çektim kendimi çünkü bir depresyon geçiriyorunm kullandığım ilaç sebebiyle. Birisi de neyin var demedi normalde insan ilişkilerine çok takılmam ama hassas bir dönem geçiriyorum .Okula gitmek hic istemiyorum ben normalde tüm zamanımi okulda geçirirdim. Hep mi böyle olacak ?Biraz teselliye ihtiyacım var
az olsun öz olsun,ben hiç çok arkadaş edinmemişimdir
çokluğa gelemiyorum,sayılı olacak arkadaşlarım
herkesle arkadaşlık yapınca bir anlamı kalmıyor
belki arkadaşlarınızla samimi değilsiniz,tam olarak sorun neki?
ama bazı insanlar gerçekten çok vefasız olur
hepimizin başına gelmiştir bu olay.
Ben dediklerinizin tamamen farkındayım. Ama hazmedemiyorum bu kadarını daÜniversitede ve bunu takip eden birkaç yılda ben de böyleydim, arkadaşlarıma gereğinden fazla önem veriyordum. Çevremi olabildiğince geniş tuttum, hayatıma bir çok insan ekledim. Şimdi neredeyse hiçbiriyle görüşmüyorum. Aramızda bir sürtüşme olduğundan da değil hayatın olağan akışı bunu gerektirdi.
Tavsiyem arkadaşlıklara çok anlam yükleme. Yani "hiçbiri buna değmez!!!!" demek istemiyorum ama ne kadar anlam yüklersen beklentin o oranda artar ve seni hastayken aramamaları normalde çok önemsemeyebileceğin bir durumken canını yakar. Sen yine okula git, kendini sosyal hayattan kesinlikle soyutlama sadece o ortamın gelip geçici olduğunu ve o insanların da hayatından aynı şekilde gelip geçeceğini unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?