Benim moral Sıfır ..

Pokahontass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
1.238
1.191
133
Dün doktor kontrolüm vardı.
Tabi hemen kilo ölçümü ve şok !
4 haftada 4 kilo
Hemen doktordan uyarılar gelmeye başladı.
İyide ondan önceki kontrolumde 3 haftada 1,bucuk kilo almıştım.. Ama ozamanlar omega ve demir ilacına başlamamıştım. Acaba bu ilaçlarında bu kadar hızlı kilo almamda etkisi varmı ?
Çünkü normalde bile ki özellikle akşam yemeklerinde ekmek yemeyen bir insanın. Bu durum yaklaşık 7 8 senedir böyledir hayatımda.

Neyse hadi bu kilo muhabbetini geçelim, haşladı beni doktor nede olsa.

Birde su seviyesi alt sınıra yakın dedi. Günde 2 - 2,5 lt içiyorm desem yeridir. Yani 2 litrenin altına inmem pek.
Onun içinde biraz söylendi.
Kusana kadar içicem artık napalım.
Ama bebeğim böyle bi garip kapaklanmış gibi duruyordu, suyun fazla olsa hareketleri daha rahat olur falan dedi.
Cinsiyetini de öğrenemedik tabi, pozisyonundan dolayı.

Şimdi benim bir sorum var.
Dün doktorda moralim baya bi bozulduğu için pek konuşamadım.
Suyumun yükselmesi için sadece su tüketimimi arttırmam yeterlimi olacak yani?

Benim de 17. Haftada suyun az dediler. Ben her gün 2 armut en az (en az) 3 lt su, ve haftada 1 de havuç suyu sıkıp içtim. 20. Haftada suyu düzelmişti.

İnternette araştırdığımda suyu arttıcı etkisi olduğunu okudum. Bu konuyla ilgili ne kadar koca karı ilacı varsa yaptım yani :) hangisi işe yaradı bilemem.

bilmiorum canım dediğim gibi ibrahim saraçoğlu onu soylemişti abartmamak lazım içerken benim 16. haftada suyum gelmişti duyduklarım su ve havuç suyuydu ....

yeterlı su degıl aslında ben 4 lıtre su ıcıyordum 2 lıtre az degılmı
bende suyu 3 lıtrenın altına dusurmeyın vucudunuz cıddı ödem tutmus demekkı su ıctıkce o kılo artısı azalır bence
tuzuda tamamen kesin derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…