- 25 Mart 2009
- 734
- 567
- 323
- Konu Sahibi kirmizilihatun
-
Çok onur kırıcı bir davranış eşininki
Ne demek kadınlara güvenilmez?
Eşinin senden önce bir ilişkisinde aldatılmış mı acaba?O yüzden tüm kadınları aynı zannediyor?
Çok ciddi bir konu arkadaşım eğer kıskançlığı bu kadar hat safadaysa bir uzmandan yardım alın arkadaşım.
madem inanmıyo işyerine sorsun onların aracı olup olmadığını.böyle bir güvensizlik olabilirmi yaa.
her kadını nasıl aynı kefeye koyabilir.bu ülkede aldatan kadınlar varsa,kendisininde söylediği gibi
sadece namusu şerefi için yaşayan kadınlarda var.bir tek kendisimiymiş namus abidesi.
kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş veya insanın fikri neyse zikri odur buna daha çok şey yazasım varda tutuyom kendimi.ne demek ya eşin çok büyük terbiyesizlik etmiş belkide kendi içinde vardır yada kendi yaptığı için sana da güvenemiordur.bu konu çok hassas arkadaşım tdaviye kadar gider eşinin ki.allah yardımcın olsun
bende aynen öyle söyledim ara sor işyerine dedim. Ama bunu yapınca benim işyerinde nasıl rezil bir duruma düşeceğimide düşün dedim.Düşünsene herkes bilmez ki benim bir suçum olduğunu sanar....
Bende sen kendin öylesinki herkesi öyle sanıyorsun dedim.(halbuki onunda bugüne kadar en ufak bir yanlışını görmedim aldatma konusunda) Oda ben helal süt emdim öyle şey yapmam dedi.Bende ben neyim sen helal süt emdiysen dedim.Oda sende öylesin ama kandırırlar seni zaman çok kötü dedi.
psikopata bağlamılş fena halde
ne zamandır evlisiniz? susturman lazım bunuklava:
bir yuvada taraflar arasında bir kişide bile güven sorunu varsa o evilik yürümez.
hayatı boyunca hep şüphe mi taşıyacak. hadi bir adamın arabasında görse seni samimi bir şekilde haklı diyeceğim.
benim işyerimde arabası olan insanlar bayanları arabasına alıyor ve gideceği yol üzerinde eve yakın bırakıyorlar.
eşin çok kırıcı konuşmuş. etrafa güvenmiyorum demiş sen aklı başında bir insansın. çocuk değilsin ki kandırsınlar.
karşına al ve sakin bir şekilde konuş. güven olmadan evlilik huzurlu olarak yürümez. gerekirse arkadaşların dediği gibi bir uzmandan yardım alın.
benim bir arkadaşım vardı nişanlısı evde perdelerini sıkı sıkı kapat akşam hava kararmadan evde ol hatta dışarı fazla çıkma diye zırvaladı. sonunda ayrıldı ve kurtuldu.
kıskançlığın aşırısı zarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?