Benim ne suçum var şimdi?

Kızımız içinde çok kötü örnek oluyor bunlar.Dün ben ağlarken yanıma gelip anne neden ağlıyosun babam kızdımı sana diye sordu."Hayır annem yemek yaparken soğan doğradım .Hani soğan doğrayınca gözünden yaş geliyorya ondan dedim...

benim asıl anlamadıgım şey karısına bu denli güvenmeyen adam neden karısını çalıştırır..madem guvenıyor..neden olup olmadık seylere çıkış yapıyor...sakın iş yerini aramasınada müsade etme dedigin gibi.içini kimse bilmez ne yaşadıgını da..valla elin agzı torba degil..hersey soylenır hersey konusulur...sonrada sen aradın boyle oldu..dıyemezsın..böyle anlayışsız kocaya.........

biraz önce beni aradı.Nasılsın diye soruyor.Bende nasıl olabilirim dedim.Ağlamamak için kendimi zor tuttum sesini duyunca.Akşam yeğeninin doğum günü varmış.İş çıkışı hediye alıver diye arıyor.Bende alamam kendin al amcası değilmisin:ben iş çıkışı direk eve geleceğim biyere uğrayamam dedim.

İyi demişsin canım tavrını bilsin ve seni ne kadar üzdüğünü anlasın o da

bu tarz güvensizlikler laflar,tavırlar,sıkmalar,bogmalar sogutuyor bir süre sonra ilişkiden insanı ne olursa olsunn ne diyimm

Eşin sana güvenmiyor nedeni de eskiden bir zamanda aldatılmış olması...
Zor zor...
Böyle kıskanç erkeklerle ömür bitmez Allah kolaylık versin.
Kesinlikle terapiye ihtiyacınız var.
:umursamaz:

çok haklısın arkadaşım ya bunlar çok onur kırıcı laflar bende çalışırken servis düzenimiz hiç yoktu bazen arabalara dolşurduk hergün bi arabaya öle getirirlerdi sonraki işimdede bi arkadaş arabayla geldimi yolunun üstündekileri alır dı onlarıda bırakırdı bende binerdim yani servis dolanıp duruyo sonuçta valla şimdi düşünüyorumda eşim seninki gibi olsaydı kan davası çıkardı heralde konuşmuşunda daha ne diyimki sen herşeyi yapmışın ya zaten önünda 3 seçenek var ya böyle böyle unutucak eşin düzelecek ya sen onun isteklerine göre davranıp yaşayacaksın yada bu böyle gitmez diyeceksin tabiki bu son seçenek olmaz inşallah olmasında Allah kolaylık versin

Kadınlar güvenmiyordu niye evlenmiş paşam kadın işini yapsın yemeğini yapsın hizmetni etsin ama güvenmiyorum kusura bakma ama insan ruh hastası olur böyle yobaz adamın yanında

erkeğin böyleside zor çekilir kaynana derdi yanında herhalde sfır kalır

sürekli gerginlik sanırım bu evlilikte ömür boyu olacak gibi adam çok ahlaksız belkide o seni aldatıyor ondan dolayı senden süphe duyuyor , bir araştır bakalım herşeyini cep telefonunu,ceplerini ,bilgisyarı vallahi şüphelendim şimdi
bu ruh hastası adamdan!!!

sen o kadar çalış çabala adamın yaptığı hakaretlere bak...kendine çeki düzen ersin senin gururunu kırıp durmasın yoksa bu iş biter diye rest çek.. daha önce aldatılmış olması ya da kendinin birilerini aldatmış olması senin suçun değil ve kimse böyle laflar duymayı hak etmez.. tavrını koy düzeltsin kendinilmaz:

Güzel laf söyleyenin arkasındanmı gidermiş kadınlar...
Ne biçim laf bu...
her kadına heleki karısına böyle yakıştırma yapması çok çirkin...
madem her kadın öyle...evlenmeseymişş!

cnm kızma ama bu kafası olan birile evlenmen kabahat..
gerçekten bak.benim sevgilim vardı ayynen bunun gibiydi.ciddi düşünüyorduk iyi ki evlenmeye kalkmamısım sımdi diyorum çünk evlenınce daha kotu olcaktı.böle kafada olanlar ; cocuklugudan beriböle görmüş böle bilirler.kafalar ı değişmez.kadınlar ı hep hor gorurler.onlara gore evde oturup oyle yasamak gerek.ya katlancaksn yada olmaz böyle canımbenim..değişmez onlar..

Kadınlara güven olmazmış
Yaa kızlar af buyrun ama bunu diyen hıyarın anası da bi kadın
Hiç mi anasına güvenmez
O asıl kendine güvenmiyor

kadınlara güvenemicekse neden evlenmiş acaba? heyecan arıyomuş heralde hergün kavga ediyim de şöyle bi keyfim yerine gelsin diye.. tööbe yaaa.. güzel sözün peşinden giderler diyor ya, kendisi tek tek denemiş herhalde, bakalım geleceklermi diye.
kardeşim otur ciddi ciddi konuş bence. önceki ilişkisi mi neyse bi döksün rahatlasın.. niye böyle yapıyomuş bi sor güzelce. ikna olmuyosa de ki istediğin zaman istediğin gibi peşime dedektif tak, izlet hiiiiççç gocunmam de..korkun olmadığını açığın olmadığını bilsin. sağlam dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…