benim ne suçum var şimdi ?

eşim hattımı bana düğün arası lazım olur diye aldı sanada bi ara hat alırız dedi konuyu hiç açmadı bende açmadım

valla banada ara ara mesajlar gelio hiç cevap vermiorum eşmie söylüorm bida oldumu dio yok diorum cevap vermedim bida gelen olmadı diorum kapanıo gidio
bi kere biri aradı ısrarla kimsiniz diip duruodu siz kimi aradınz dedim ısrarla söylemedi bende eşimi veriimde o söylesin kim olduğumu dedim kem küm yapmış akraba sandımda yanlış olduda pardonda bıdı bıdı konuşup durmuş bidada hattımı değiştirdim zaten,
ama bişeyin temsilcisiyim diosunuz ortalıkta çok bulunuo demekki telefonunuz,
birde eşim telefon kullanmıo demişiniz ama onuda zamanında rahatsız ettiklerini yazımşınız anlayamadım orayı ?

Nurmarani degistirmeliydin benimde basima olay geldi birisi slm nabiyosun diye msj atmis esim gördü sinirlendi derhal nurmarani değiştircez dedi 5 yillik nurmarami degistirdim kimseyi de aramadim kafam rahat simdi:)

biz 6 yıllık evliyiz evin içinde 1 1.5 ay oturduk kv beni evden kovdu eşim de peşimden geldi bu olayları zaman zaman yasadık ama hiç cevap vermedik hatlarımızı degiştirdik face yi degiştirdik bu olaydan 2 3 gün önce oglum telefon hattında numaraları silmiş ben ilk önce cevap vermedim sonra ısrarla arayıp mesaj atınca cevap verdim sapık oldugunu anlayıncada kapattım teli eşim ve kaynım sapıkla konuşmuş eşim .... hattını tamamiyle kapattı artık rahatsız edemez dedi eşim son 4 5 aydır telefon kullanmıyor teli bozulmuştu kaynım evlendi eşim de o olay ın ertesi günü hattımı aldı ben kullanacam artık diye

Nurmarani degistirmeliydin benimde basima olay geldi birisi slm nabiyosun diye msj atmis esim gördü sinirlendi derhal nurmarani değiştircez dedi 5 yillik nurmarami degistirdim kimseyi de aramadim kafam rahat simdi:)
numaramı eşim kullanıyor şuan

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım ama eşin çok tepki vermemiş bence. Biraz gereksiz muhabbete girmişsin yok eşimdi yok söyledim ettim. Kapatmasaydın telefonu. Eşine söylemişsin zaten gizlin saklın da yokmuş. "Benimki" muhabbetlerini pek sevmem ama eşim böyle bi durumda beni de suçlardı neden mesajlaştım diye ağır bi tepki alırdım açık söyleyeyim. Bence bu kadar takma kafana bak zaten eşin halletmiş meseleyi. Senin için uğraşmış. Böyle şeylerden dayak yiyenler bile var.. :/

sagol evet halletti ve konuyu hiç açmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…