Konu dikkatimi çekti girdim ve nedense tüm mesajları okumaktan kendimi alamadım bence sen gayet haklısın ama sorun zaten senin kendinde haklılık arayıp aramaman değil. Sen eşinin sana öküz demesi durumuna takılmışsın. Yani şimdi hepimiz insan evlâdıyız kim olsa merak eder mesaj atan kim diye özellikle de ilgi çekici şeyler yazmış ve senin de dediğin gibi numaraların vs silinmiş ben senin yaptığında absürt birşey görmedim açıkçası sadece uzatman kötü olmuş.
Her neyse,ütü meselesini geçersek sana hakaret etmesi çok kötü olmuş özellikle de kaynın varken fakat bazı erkekler maalesef bunu kendini göstermek için yada alışkanlık olduğu için yapıyorlar. Nereden mi biliyorum bende böyle bir aile de büyüdüm. Bence hiç umutlanıp düzeleceğim vaadine inanma bir kez hakaret etme hakkını buluyorsa kendinde her zaman yapıyorlar ve bu onlara normal geliyor. Ben bu duruma ne kadar katlanabilirim diye düşün çocuğunu da göz ardı etme ben böyle bir ortamda büyüdüm normal gelmeye başladı bu saygısız tavırlar ama emin ol bir süre sonra huzur kalmıyor çocuk asabi oluyor arada kalıyor ileride devam ediyor böyle şeyler sana hakaret eden büyüyünce çocuğuna da eder bunu kötü birşey olarakta görmez bir anlık sinir işte, ben maalesef buna çözüm olacağını sanmıyorum ama seviyorum diyorsun vazgeçmek kolay olmaz sanırım ? Umarım aranız iyidir şuan. Kaynanın derdi nedir seninle insanlar neden huzur bozmak ister anlamıyorum. Inşallah herşey güzel olur senin adına.