benim ne suçum var şimdi ?

Snde haklisn bz tam herseyi net anlayamyorz o yuzden bole seyler soylyrz nyse uzme canini bosver kocanla daha cok ilgilen unut gtsn
niyetim sizi kırmak degil di olayın sıcaklığıyla herseyi anlatamadım ilk mesajda bi iki arkadsda sanki çok kötü bişey yapmışım gibi cevap yazınca kendimi defalarca açıklamak zorunda kaldım yoksa niyetim kimseyi kırmak degil inanın

benım sucum var mı dıye sordun bızde hepımız oldugunu soyledık sıkıntı yok :)

bugun arkadasıma kotu bı saka yapıldı
dayısının kızı baska noda arayıp kocanın ılıskısı var falan demıs
kıyametler koptu ...
o akrabasıylada konusmuyor sımdı
keske yabancı no dıye acmasaydım akrabalarca aksam aksam sınırımız bozuldu dedı
aslında cıdden pirim vermemek lazım
yanı netden cepten falan sakayada ızın vermemek lazım
ıyılıgınız ıcın soyluyorum yanlıs anlamayın
suçum var mı derken eşimin bu olaya ilk duydugunda tepki vermeyim akşam gelir gelmez baska bişeyi bahane edip bana öküz demesiydi konu iyiliğim için söylediğinize eminim ama bazıları sırf can yakmak için yorum atıyor

niyetim sizi kırmak degil di olayın sıcaklığıyla herseyi anlatamadım ilk mesajda bi iki arkadsda sanki çok kötü bişey yapmışım gibi cevap yazınca kendimi defalarca açıklamak zorunda kaldım yoksa
niyetim sizi kırmak degil di olayın sıcaklığıyla herseyi anlatamadım ilk mesajda bi iki arkadsda sanki çok kötü bişey yapmışım gibi cevap yazınca kendimi defalarca açıklamak zorunda kaldım yoksa niyetim kimseyi kırmak degil inanın
Sen kendini biliyorsn o yuzdr

Konu dikkatimi çekti girdim ve nedense tüm mesajları okumaktan kendimi alamadım bence sen gayet haklısın ama sorun zaten senin kendinde haklılık arayıp aramaman değil. Sen eşinin sana öküz demesi durumuna takılmışsın. Yani şimdi hepimiz insan evlâdıyız kim olsa merak eder mesaj atan kim diye özellikle de ilgi çekici şeyler yazmış ve senin de dediğin gibi numaraların vs silinmiş ben senin yaptığında absürt birşey görmedim açıkçası sadece uzatman kötü olmuş.
Her neyse,ütü meselesini geçersek sana hakaret etmesi çok kötü olmuş özellikle de kaynın varken fakat bazı erkekler maalesef bunu kendini göstermek için yada alışkanlık olduğu için yapıyorlar. Nereden mi biliyorum bende böyle bir aile de büyüdüm. Bence hiç umutlanıp düzeleceğim vaadine inanma bir kez hakaret etme hakkını buluyorsa kendinde her zaman yapıyorlar ve bu onlara normal geliyor. Ben bu duruma ne kadar katlanabilirim diye düşün çocuğunu da göz ardı etme ben böyle bir ortamda büyüdüm normal gelmeye başladı bu saygısız tavırlar ama emin ol bir süre sonra huzur kalmıyor çocuk asabi oluyor arada kalıyor ileride devam ediyor böyle şeyler sana hakaret eden büyüyünce çocuğuna da eder bunu kötü birşey olarakta görmez bir anlık sinir işte, ben maalesef buna çözüm olacağını sanmıyorum ama seviyorum diyorsun vazgeçmek kolay olmaz sanırım ? Umarım aranız iyidir şuan. Kaynanın derdi nedir seninle insanlar neden huzur bozmak ister anlamıyorum. Inşallah herşey güzel olur senin adına.

Konu dikkatimi çekti girdim ve nedense tüm mesajları okumaktan kendimi alamadım bence sen gayet haklısın ama sorun zaten senin kendinde haklılık arayıp aramaman değil. Sen eşinin sana öküz demesi durumuna takılmışsın. Yani şimdi hepimiz insan evlâdıyız kim olsa merak eder mesaj atan kim diye özellikle de ilgi çekici şeyler yazmış ve senin de dediğin gibi numaraların vs silinmiş ben senin yaptığında absürt birşey görmedim açıkçası sadece uzatman kötü olmuş.
Her neyse,ütü meselesini geçersek sana hakaret etmesi çok kötü olmuş özellikle de kaynın varken fakat bazı erkekler maalesef bunu kendini göstermek için yada alışkanlık olduğu için yapıyorlar. Nereden mi biliyorum bende böyle bir aile de büyüdüm. Bence hiç umutlanıp düzeleceğim vaadine inanma bir kez hakaret etme hakkını buluyorsa kendinde her zaman yapıyorlar ve bu onlara normal geliyor. Ben bu duruma ne kadar katlanabilirim diye düşün çocuğunu da göz ardı etme ben böyle bir ortamda büyüdüm normal gelmeye başladı bu saygısız tavırlar ama emin ol bir süre sonra huzur kalmıyor çocuk asabi oluyor arada kalıyor ileride devam ediyor böyle şeyler sana hakaret eden büyüyünce çocuğuna da eder bunu kötü birşey olarakta görmez bir anlık sinir işte, ben maalesef buna çözüm olacağını sanmıyorum ama seviyorum diyorsun vazgeçmek kolay olmaz sanırım ? Umarım aranız iyidir şuan. Kaynanın derdi nedir seninle insanlar neden huzur bozmak ister anlamıyorum. Inşallah herşey güzel olur senin adına.
öncelikle sagol tek tek mesajları okuyup yorum yaptıgın için kv de beni istemedi başından beri o da ayrı bi hikaye eşim konusunda da haklısın ama ailemin durumu belli gidecek bi yerim şuan malesef yok eşim yanımda degil şu an ve ben ne yapacagımı bilmiyorum

Mesaji uzatmanis iyi olmamis hakikaten ama mesele o olmaktan cikmis. Bizim ailede de vardir oyle esin dostun yaninda karisiyla olmadik sekilde konusan. Maksat kendini ispatlamak, iplerin elinde olduguna inandirmak sanirim ama hic hos degil. Umarim ozrunu diler ve araniz duzelir. Tabi bunu aliskanlik etmemesi kaydiyla. Yoksa hakaret de kaldirilabilecek bir sey degil.

bugün eşim işteyken saat 10 :30
biri mesaj attı nasıl gidiyor diye ilk önce cevap yazmadım
ama arkadaslardan biridir diye tanıyamadım yazdım
tahmin et yazmış
ben de ... mısın dedim
hayır dedi
bende o arada eşimin işyerinde çıragı var onu aradım söyledim
çünkü adam bırakmıyor arayıp duruyor
zaten eşim herşeyimi bilir kendi ailemi akrabalarımı anlatmam ama bişey de saklamam
eşime biri beni rahatsız ediyor dedim
eşimle konuşurken yine mesaj attı
eşimde bi bak bakalım mesajmı geldi biri mi arıyor diye
bende yine mesaj atmış dedim eşim ne atmış diye sordu bende adını yazmış dedim eşimde teli kapatınca sor bakalım hangi ismail miş diye ögrenincede mesaj atma bekle akşam gelince ben ilğilenecem onunla dedi sakince kapattık telefonu
eşimle konuşmam bitince dayı senmisin yengem mi yazdım (dayımın adı da ismail)
yok o da degilim bilemedin yazdı
bende kimsin kardeşim yazdım
oda kardeş degiliz ismail dedim ya yazdı(ben bu arada biri şaka yapıyor sanıyordum )
ama şaka olmadıgını anlayınca bende teli tamamen kapattım
saat 2 3 gibi oglum agladı telden niloya bakar niloya ya bakacam diye açmadım ama çok aglayınca dayanamadım
arka arkaya aramış mesajlar atmış saçma salak sinirim bozuldu telefon kapalıyken
sapık beni tanımazsın zaten zorlama
eşinle mutsuzsun biliyorum eşine fazla güvenme vs bi sürü şey yazmış
bende dayanamadım cevap yazdım yine
eşime söyledim o tanır belki dedim
eşimin ne yaptıgı kendi sorunu ben eşimi seviyorum ve güveniyorum diye
eşine ne gerek vardı ki söyledin diye mesaj yazmış
bende eşim oldugu için olmasın dedim yine teli kapattım tel kapalıyken de bin tane şey yazmış çogunu unuttum
işte sadakat güzel bişey ama eşin sana sadıkmı bakalım bu kadar güvenme hayatına bak vs.
eşim işten gelince hemen yatak odasına geçti bugün gidecez elbiseler hazır mı dedi bende yeni kurudu şimdi ütülerim dedim bagırmaya başladı öküz sün işte niye hazırlamadın falan diye bende tamam aşkım sus dedim susmayacam dedi öküz diye bagırmaya devam etti gerizekalısın falan dedi bende tamam sus öküzüm tamam dedim cevap versem olayı büyütecek belli sustu zaten hemen bende yanından çıktım (oysa bana sabah kahvaltıda kesin degil büyük bi ihtimal yarın sabah çıkarız demişti )sonra telefonu istedi açar açmaz
evliysen olmaz zaten diye mesaj gelmiş onu okudu diğerlerini okumadı bile kaynımın yanına gitti işte ara şu ....ı ben ararsam çok kötü olur falan dedi ben yanlarından çıktım
o arada yine mesajlar atmış neyse eşimle kaynım 10 dk durdu durmadı gittiler
onlar gittikten sonra yine mesaj falan attı yanlış oldu vs gibi 10 dk defalarca aradı
eşim giderken teli kapatma ararsam ulaşayım demişti
sonra kaynım aradı artık arayamaz yenge hallettik biz dedi (eşim telefon kullanmıyor)

biz bu sapık olayı evin içinden ayrıldıgımız günden beri aralıklarla yasıyoruz eşimide beni de rahatsız edenler oldu eşim etraftan tanıdık birileri deyip umursamadı defalarca numara degiştirdik faceden olsun telden olsun neyse huncalife üyeyim ben satış yapamıyorum ama temsilcim yinede katalog gönderiyor bugün katalog geldi tam o sırada mesaj gelince temsilcim sandım zaten numaralar da silinmişti bilemedim ilk kim oldugunu eşimle konuştuktan sonra kapattım zaten şimdi benim derdim şu ilk başta bişey demeyen eşim niye baska bişeyi bahane edip bana öküz dedi hakaret etti benim ne suçum var şimdi ben yarın gidecekler diye hazırlamamıştım elbiseleri aksilik erken geldi bana patladı birde
edit :mesajımı elimden geldiğince düzelttim olayı sıcagı sıcagına tam olarak anlatamamıştım umarım ceza almam
düzeltme yapınca ban alınmıyormuş çok şükür ki içerik silmedikçe sorun olmuyor galiba

haklısınız elbette konuya cevap verceksiniz ama benim derdim sapık degil niye cevap verdiğimi defalarca yazmama ragmen bi iki arkads suçlusun elin adamına laf yetiştirmeseydin yazmış zaten hatamın farkındayım ve neden hata yaptıgımıda anlattım adam tel kapalıyken sanki bizi sorunlarımızı bilen biri gibi mesajlar etmış şimdi aklımda degiller ama işte mutlu degilsin biliyorum eşine fazla güvenme vs gibi mesajlar atmış olayın sıcaklığıyla bunları ilk mesajda yazmadım biz evden 2 aylık evliyken kv kovdu o gün bugündür bu sapık olayları aralıklarla da olsa yasadık ama eşim ilkkez bu kadar tepki verdi biraz hassasiyet istiyorum sonuçta kocamı aldatmış falan degilim
Seni suclamak icin yazmadim arkadas. Haddim degil zaten. O seninle kocan arasindaki problem. Hani bi daha olursa yazma manasında dedim. Misal bana kayitli olmayan bir telden slm napıyorsun msji gelse bile cvp yazmiyorum. Hadi sen cvp vermissin onda da cok abes birsey yok. Ama kocanın artik neye bu kadar sinirliyse, utu olayini abartip okuz demesine gerek yoktu. Orda da kocan bi tuhaf. Bazen esimin istedigi sey o an ütülü olmayabilir ama öküzsun demez bu tuhaf geldi. Neyse bunu atlatirsiniz. Bu olayi unuttur. Devamli konusmayin. Senin başın ağrır.

Daha öncede başınıza böyle olay gelmiş kaç kere numara degistirmissiniz.belli ki tanıdık biri eşiniz neden kullanmıyor telefon?kafa karıştırmak gibi olmasında eşinin sana hakareti suç bastırmak gibi sanki.

Seni suclamak icin yazmadim arkadas. Haddim degil zaten. O seninle kocan arasindaki problem. Hani bi daha olursa yazma manasında dedim. Misal bana kayitli olmayan bir telden slm napıyorsun msji gelse bile cvp yazmiyorum. Hadi sen cvp vermissin onda da cok abes birsey yok. Ama kocanın artik neye bu kadar sinirliyse, utu olayini abartip okuz demesine gerek yoktu. Orda da kocan bi tuhaf. Bazen esimin istedigi sey o an ütülü olmayabilir ama öküzsun demez bu tuhaf geldi. Neyse bunu atlatirsiniz. Bu olayi unuttur. Devamli konusmayin. Senin başın ağrır.
sizin beni suçladıgınızı söylemedim zaten evet kocam konusunda haklısınız ama öfke kontrolü yok bide neyi konuşmayayım onu anlamadım (eşime küsüm zaten)

Son düzenleme:
Daha öncede başınıza böyle olay gelmiş kaç kere numara degistirmissiniz.belli ki tanıdık biri eşiniz neden kullanmıyor telefon?kafa karıştırmak gibi olmasında eşinin sana hakareti suç bastırmak gibi sanki.
1 1.5 buçuk yıldır olmuyordu zaten öncekilere hiç cevap vermeden silliyorduk ama bu sefer numaralar silinmişti bilemedim burda hatalıyım bir tanıdık sandım anlayınca teli tamamen kapattım zaten kocamın niye öyle yaptıgını anlayamadım ama dediğim gibi ani çıkışları ara ara olur çok sinirli biri eşim

eşimin telefonu bozuldu hattıda ödeyemedik kapandı yenisinide alacak fırsatı bulamadık malesef bide eşim halinden memnun önceden sürekli akrabaları cevapsız atar benimki arardı vs.

bugün eşim işteyken saat 10 :30
biri mesaj attı nasıl gidiyor diye ilk önce cevap yazmadım
ama arkadaslardan biridir diye tanıyamadım yazdım
tahmin et yazmış
ben de ... mısın dedim
hayır dedi
bende o arada eşimin işyerinde çıragı var onu aradım söyledim
çünkü adam bırakmıyor arayıp duruyor
zaten eşim herşeyimi bilir kendi ailemi akrabalarımı anlatmam ama bişey de saklamam
eşime biri beni rahatsız ediyor dedim
eşimle konuşurken yine mesaj attı
eşimde bi bak bakalım mesajmı geldi biri mi arıyor diye
bende yine mesaj atmış dedim eşim ne atmış diye sordu bende adını yazmış dedim eşimde teli kapatınca sor bakalım hangi ismail miş diye ögrenincede mesaj atma bekle akşam gelince ben ilğilenecem onunla dedi sakince kapattık telefonu
eşimle konuşmam bitince dayı senmisin yengem mi yazdım (dayımın adı da ismail)
yok o da degilim bilemedin yazdı
bende kimsin kardeşim yazdım
oda kardeş degiliz ismail dedim ya yazdı(ben bu arada biri şaka yapıyor sanıyordum )
ama şaka olmadıgını anlayınca bende teli tamamen kapattım
saat 2 3 gibi oglum agladı telden niloya bakar niloya ya bakacam diye açmadım ama çok aglayınca dayanamadım
arka arkaya aramış mesajlar atmış saçma salak sinirim bozuldu telefon kapalıyken
sapık beni tanımazsın zaten zorlama
eşinle mutsuzsun biliyorum eşine fazla güvenme vs bi sürü şey yazmış
bende dayanamadım cevap yazdım yine
eşime söyledim o tanır belki dedim
eşimin ne yaptıgı kendi sorunu ben eşimi seviyorum ve güveniyorum diye
eşine ne gerek vardı ki söyledin diye mesaj yazmış
bende eşim oldugu için olmasın dedim yine teli kapattım tel kapalıyken de bin tane şey yazmış çogunu unuttum
işte sadakat güzel bişey ama eşin sana sadıkmı bakalım bu kadar güvenme hayatına bak vs.
eşim işten gelince hemen yatak odasına geçti bugün gidecez elbiseler hazır mı dedi bende yeni kurudu şimdi ütülerim dedim bagırmaya başladı öküz sün işte niye hazırlamadın falan diye bende tamam aşkım sus dedim susmayacam dedi öküz diye bagırmaya devam etti gerizekalısın falan dedi bende tamam sus öküzüm tamam dedim cevap versem olayı büyütecek belli sustu zaten hemen bende yanından çıktım (oysa bana sabah kahvaltıda kesin degil büyük bi ihtimal yarın sabah çıkarız demişti )sonra telefonu istedi açar açmaz
evliysen olmaz zaten diye mesaj gelmiş onu okudu diğerlerini okumadı bile kaynımın yanına gitti işte ara şu ....ı ben ararsam çok kötü olur falan dedi ben yanlarından çıktım
o arada yine mesajlar atmış neyse eşimle kaynım 10 dk durdu durmadı gittiler
onlar gittikten sonra yine mesaj falan attı yanlış oldu vs gibi 10 dk defalarca aradı
eşim giderken teli kapatma ararsam ulaşayım demişti
sonra kaynım aradı artık arayamaz yenge hallettik biz dedi (eşim telefon kullanmıyor)

biz bu sapık olayı evin içinden ayrıldıgımız günden beri aralıklarla yasıyoruz eşimide beni de rahatsız edenler oldu eşim etraftan tanıdık birileri deyip umursamadı defalarca numara degiştirdik faceden olsun telden olsun neyse huncalife üyeyim ben satış yapamıyorum ama temsilcim yinede katalog gönderiyor bugün katalog geldi tam o sırada mesaj gelince temsilcim sandım zaten numaralar da silinmişti bilemedim ilk kim oldugunu eşimle konuştuktan sonra kapattım zaten şimdi benim derdim şu ilk başta bişey demeyen eşim niye baska bişeyi bahane edip bana öküz dedi hakaret etti benim ne suçum var şimdi ben yarın gidecekler diye hazırlamamıştım elbiseleri aksilik erken geldi bana patladı birde
edit :mesajımı elimden geldiğince düzelttim olayı sıcagı sıcagına tam olarak anlatamamıştım umarım ceza almam
Ben şunu anlamadim kayniniz hallettik diyor nasil hallettiler onu anmadim

o değilde sizi sürekli uzuuuuun süredir rahatsız eden biri var anladığım kadarıyla. neden savcılığa bi şikayette bulunup kim olduğunu tespit ettirmediniz?

o değilde sizi sürekli uzuuuuun süredir rahatsız eden biri var anladığım kadarıyla. neden savcılığa bi şikayette bulunup kim olduğunu tespit ettirmediniz?
eşim ugraşmak istemiyor 6 yıldır aralıklarla oluyordu 1 1.5 yıldır ses yoktu

Back
X