benim ne sucum var

tam da bayram üstü olması çok çok kötü olmuş üzüldüm gerçekten.bir babet yüzünden bu kadar büyümesi çok saçma.bence de epey doldurmuşlar eşini..hakkınızda hayırlısı olsun...

Bela okumak,lanet etmek neymiş ya:36: pişman olmuş olabilir,sevgisi saygısı bitmiş olabilir artık çözümü çok basit valla bu kadar kasmasın:33:o kadar hakarete ne gerek var...
Ailesi duysun diye apartmanda bağırması filan da cabası.Resmen ''bakın karım bana bunu dedi ama ben erkekliğime b.k sürdürmem böylede ezerim onu'' durumları.Eşinizin yaşı kaçtır acaba bu kendini ispat etme çabalarını bizler ergenlikte bıraktık.
muhatap dahi olmayın... babet filan sorun değil soylediğiniz sozu ailesinin duymasını yedirememiş belli küçük prens:24:
ama söylemeden geçemeyeceğim teyzesinin evinin önünde beklemeniz yanlış olmuş, ağzına yoktan laf vermişsiniz:50:

hic birsey anlamadim.... zaten erkekleri anlamak cok zor, böyle yapinca dahada isimizi zorlastiriyorlar...
simdiye kadar olan tecrübelerim, akrabalar es dosstdan gördügüm kadariyla bayramlara özel günlere yakin bir ariza cikariyorlar....

erkekleri kullanma ve anlama kilavuzu gibi birsey olsa, inanin bana bütün varligimi veririm....

Sabir diliyorum canim sana..

hic birsey anlamadim.... zaten erkekleri anlamak cok zor, böyle yapinca dahada isimizi zorlastiriyorlar...
simdiye kadar olan tecrübelerim, akrabalar es dosstdan gördügüm kadariyla bayramlara özel günlere yakin bir ariza cikariyorlar....

erkekleri kullanma ve anlama kilavuzu gibi birsey olsa, inanin bana bütün varligimi veririm....

Sabir diliyorum canim sana..

erkekleri kullanma ve anlama kılavuzu:1::1::1:
Gerçekten mükümmel olurdu arkadaşım...

mrb arkadaslar o kadar sinirliyim ki ellerim titriyor,size bu akşamki olayı anlatayım,eşimin teyzesi kaza yapmış bizde hem ilaçlarını bırakmak için hemde gecmiş olsun demek için evine gidecektik,ben hazırlandım tam cıkacaz,eşim diğer babetlerini giy dedi,bende bu huyundan nefret ediyorum dedim,kayınvalidemler de üst katımızda oturuyor,kadreside evden cıkıyomuş,eşim dediki duydu söylediğini bende duysun ne var kocamsın ölesine söyledim dedim
zaten ölesine söylemiştim,sonra bu merdivenlerden inene kadar bagırdı,arabaya bindik başladı söylemeye allah senin belanı versin,seninle evlendiğime lanet olsun,allah seni kahretsin aileme beni rezil ettin bagırdı cagırdı,ben h,ç sesimi cıkarmadım cünkü şok olmustum,sonra teyzesi gilin evinin önüne geldik,git ilaçları ver beni eve bırak dedim,gitti verdi ilaçları tekrar bağırmaya başladı,herkese rezil oldum,teyzemler seni sordu,bişey diyemedim falan,senin gibi insana lanet olsun,hayatımı mahvettin dedi,ben şok oldum,kayınvalidemlerle konuşmuyorum zaten,onlarda dolduruyo,beni eve bıraktı çekti gitti,ben napıcam bilmiyorum,babamı arcaktım gel beni götür diye onlarda il dışında,bişey falan olur diye aramadım,suan kalbim duracak gibi,ilk defa bu kadar bağırdı,hakaret etti,kafayı yicem

başka sorunlarınız mı var? anlaşarak, severek mi evlendiniz, görücü usulü mü?
erkektir, ne yapsa yeridir. konuşmaya çalış eşinle, ben de şaşırdım eşinin yaptıklarına...

başka sorunlarınız mı var? anlaşarak, severek mi evlendiniz, görücü usulü mü?
erkektir, ne yapsa yeridir. konuşmaya çalış eşinle, ben de şaşırdım eşinin yaptıklarına...

anlaşarak ve severek evlendik,15 ay asker yolu bekledim,ailesi ne derse tamam dedim eşimi sevdiğim için ama sonuç buymuş

Back
X