benim ne sucum var

Ah erkekler..bazen aranızda sürekli birbirinize yaptığınız şakalşmaları bile başkasının yanında yaparsanız bu onun erkekliğine dokunur..heleki küs bir kayınvalide en tehlikelisidir..hiç boş durmaz aranızı bozmak için..zaten eşiniz bu konuda ailesiyle mücadele ediyordur..sizin sözünüzü de duyunca onların eline koz geçmiştir..eşinizde buyüzden bu kadar sinirlenmiştir..aslında siniri size değil 'bak duydular şimdi daha çok üzerime gelecekler' korkusudur..erkekler sinirlenince herşeyi söylerler..siz sakin olun ve üzerine gitmeyin..ama mutlaka çok kırıldığınızı belli edin ve ağlama kozunuzu kullanın..Yarın mutlaka eşinizle bayramlaşın..Ay psikolog gibi hissettim kendimi :1:

eşinizin bunu neden yaptığını ve nasıl bu noktaya geldiğini bizden çok siz biliyorsunuz elbette ki..

söylediği sözler elbette çok ağır yenilir yutulur tarzda değil fakat biraz alttan alın sakinleştiğinde sakin sakin konuşun ve söylediklerinin çok kırdığını mutlaka belirtin ne demek lanet olsun falan saçma sapan konuşmuş yani

Ah erkekler..bazen aranızda sürekli birbirinize yaptığınız şakalşmaları bile başkasının yanında yaparsanız bu onun erkekliğine dokunur..heleki küs bir kayınvalide en tehlikelisidir..hiç boş durmaz aranızı bozmak için..zaten eşiniz bu konuda ailesiyle mücadele ediyordur..sizin sözünüzü de duyunca onların eline koz geçmiştir..eşinizde buyüzden bu kadar sinirlenmiştir..aslında siniri size değil 'bak duydular şimdi daha çok üzerime gelecekler' korkusudur..erkekler sinirlenince herşeyi söylerler..siz sakin olun ve üzerine gitmeyin..ama mutlaka çok kırıldığınızı belli edin ve ağlama kozunuzu kullanın..Yarın mutlaka eşinizle bayramlaşın..Ay psikolog gibi hissettim kendimi :1:

suan evde deil,ben,mle konusacagınıda sanmıyorum,o konusmadan özür dilemeden asla konusmucam

eşinizin bunu neden yaptığını ve nasıl bu noktaya geldiğini bizden çok siz biliyorsunuz elbette ki..

söylediği sözler elbette çok ağır yenilir yutulur tarzda değil fakat biraz alttan alın sakinleştiğinde sakin sakin konuşun ve söylediklerinin çok kırdığını mutlaka belirtin ne demek lanet olsun falan saçma sapan konuşmuş yani

vallahi hiç bir fikrim yok,kayınvalidemler diye düşünüyorum

mrb arkadaslar o kadar sinirliyim ki ellerim titriyor,size bu akşamki olayı anlatayım,eşimin teyzesi kaza yapmış bizde hem ilaçlarını bırakmak için hemde gecmiş olsun demek için evine gidecektik,ben hazırlandım tam cıkacaz,eşim diğer babetlerini giy dedi,bende bu huyundan nefret ediyorum dedim,kayınvalidemler de üst katımızda oturuyor,kadreside evden cıkıyomuş,eşim dediki duydu söylediğini bende duysun ne var kocamsın ölesine söyledim dedim
zaten ölesine söylemiştim,sonra bu merdivenlerden inene kadar bagırdı,arabaya bindik başladı söylemeye allah senin belanı versin,seninle evlendiğime lanet olsun,allah seni kahretsin aileme beni rezil ettin bagırdı cagırdı,ben h,ç sesimi cıkarmadım cünkü şok olmustum,sonra teyzesi gilin evinin önüne geldik,git ilaçları ver beni eve bırak dedim,gitti verdi ilaçları tekrar bağırmaya başladı,herkese rezil oldum,teyzemler seni sordu,bişey diyemedim falan,senin gibi insana lanet olsun,hayatımı mahvettin dedi,ben şok oldum,kayınvalidemlerle konuşmuyorum zaten,onlarda dolduruyo,beni eve bıraktı çekti gitti,ben napıcam bilmiyorum,babamı arcaktım gel beni götür diye onlarda il dışında,bişey falan olur diye aramadım,suan kalbim duracak gibi,ilk defa bu kadar bağırdı,hakaret etti,kafayı yicem

Benim esimde sinirlenince basliyo bela okumaya senin adam gibi bende durmuyorum tabi bende karsilik veriyorum boyle baya tartisma devam ediyo. Ben biraz susunca odaya cekilince hemen geliyo pesimden sirnasmaya basliyo.neden oyle bela okuyosun diyorum evin bereketi kaciyo diyorum yapma bidaha cabuk tovbe et diyorum oda ben icimden ediyom zaten diyo delirtiyo yani beni.demem oki boyle ufak tefek tartismalarla hemen anne baba aranmamali ben simdiye kadar hicbi tartismada kavgada annemi bsbami aramadim.7 yillik evliyim cok sukur allah daim etsin.siniri yatisinca o gelip ozur dilicektir.:13:

Benim esimde sinirlenince basliyo bela okumaya senin adam gibi bende durmuyorum tabi bende karsilik veriyorum boyle baya tartisma devam ediyo. Ben biraz susunca odaya cekilince hemen geliyo pesimden sirnasmaya basliyo.neden oyle bela okuyosun diyorum evin bereketi kaciyo diyorum yapma bidaha cabuk tovbe et diyorum oda ben icimden ediyom zaten diyo delirtiyo yani beni.demem oki boyle ufak tefek tartismalarla hemen anne baba aranmamali ben simdiye kadar hicbi tartismada kavgada annemi bsbami aramadim.7 yillik evliyim cok sukur allah daim etsin.siniri yatisinca o gelip ozur dilicektir.:13:

bende arama taraftarı deiilim ama söylediği sözler cok agırdı,ve asla özür dileceğini sanmıyorum,o suclu olsa bile konusmuyor ben gerizekalı gibi konusuyorum

yarın bayram ya ondandır canım..annesinden vazgeçemez erkek milleti ,benim eşimde evde melektir ama ne zaman eşimin memleketine gitsek orda bişeyi bahane eder beni üzer ,geçenlerde bir konu açmıştım bunla ilgili..halbuki ailesiyle hiç bir problemim yoktu bebeğim doğdu bizi yüzüstü bıraktılar falan filan ben uzatmadım ama eşim aynı seninki gibi tavır almamı istedi..eee ben sessiz kaldım ama yine gidip geldik her gitmemizdede saçma sapan bişeylerie bahane bulup beni azarlıyordu..geçen hafta gittik yakın şehirlerdeyiz 1 saat kadar..ve ben eşime annenleri aradın mı dedim memlekete vardığımızda eşimde yok aramadım dedi.bende arasan iyi olur hafta sonları genelde bağ evinde olurlar dedim..eşim ise bana bağırdı sanane ararım aramam onlar benim ailem herşeye karışma artık ,hep böyle problem çıkarıyosun dedi..yaaaa işte böyle,kendi kendine doluyo bunlar..akılları almıyor işte ailesinin onca yaptıklarına karşı benim gerçekten iyi niyetli yaklaştığıma inanmıyor.
yarın bayram malum gidecez yine ve ben şimdiden söyledim eğer yine aynı şekilde davranacak olursa olacaklardan ben sorumlu değilim dedim.ailesinin orda erkekliği tuıtuyo..ve sonunda da özür kabuletmeyeceğimi söyledim..
senin yaacağın bişey yok canım bırak kendisi düşünsün ,ben geçen haftaki olaydan sonra 3 gün konuşmadım ve o kadar ciddiydim ki artık yıllardır saçma sapan şeyleri bahane edip ailesinin orda beni terslemesinden yoruldum ...iyki aynı memlekette değiliz..

yarın bayram ya ondandır canım..annesinden vazgeçemez erkek milleti ,benim eşimde evde melektir ama ne zaman eşimin memleketine gitsek orda bişeyi bahane eder beni üzer ,geçenlerde bir konu açmıştım bunla ilgili..halbuki ailesiyle hiç bir problemim yoktu bebeğim doğdu bizi yüzüstü bıraktılar falan filan ben uzatmadım ama eşim aynı seninki gibi tavır almamı istedi..eee ben sessiz kaldım ama yine gidip geldik her gitmemizdede saçma sapan bişeylerie bahane bulup beni azarlıyordu..geçen hafta gittik yakın şehirlerdeyiz 1 saat kadar..ve ben eşime annenleri aradın mı dedim memlekete vardığımızda eşimde yok aramadım dedi.bende arasan iyi olur hafta sonları genelde bağ evinde olurlar dedim..eşim ise bana bağırdı sanane ararım aramam onlar benim ailem herşeye karışma artık ,hep böyle problem çıkarıyosun dedi..yaaaa işte böyle,kendi kendine doluyo bunlar..akılları almıyor işte ailesinin onca yaptıklarına karşı benim gerçekten iyi niyetli yaklaştığıma inanmıyor.
yarın bayram malum gidecez yine ve ben şimdiden söyledim eğer yine aynı şekilde davranacak olursa olacaklardan ben sorumlu değilim dedim.ailesinin orda erkekliği tuıtuyo..ve sonunda da özür kabuletmeyeceğimi söyledim..
senin yaacağın bişey yok canım bırak kendisi düşünsün ,ben geçen haftaki olaydan sonra 3 gün konuşmadım ve o kadar ciddiydim ki artık yıllardır saçma sapan şeyleri bahane edip ailesinin orda beni terslemesinden yoruldum ...iyki aynı memlekette değiliz..

inşallah aynı şeyleri yaşamazsın,bundan sonra konuşmucam aklı basına gelene kadar gelsin özür dilesin

severek evlendilk ailesi istemedi ailesine karsı cıktı,sonra kabul ettiler,1 yıllık evliyim

hmm anladım :26:

dur bakalım belkı eve gelınce gönlünü alır

ama sakın yelkenlerı ındırme, burnu sürtsün adam gıbı özür dılesın

daha yenı evlı sayılırsınız, kocan bıle olsa böyle konuşmaya hakkı yok

görümcenin başsağlığı dilemeyi unutması saçma..bu kadar acı bir kayıp, gelininin eniştesi ve o unutuyor..bahaneye bak; unutmuş, bende yedim..

siz bu akşam hasta ziyaretine gidiyordunuz, baloya değil..neden ayakkabı seçiyor eşin? ne bulduysan giyersin gidersin, ne o öyle, o olmaz bunu giy..hasta evine babet mi beğendirecek..ne tipler var ya..

eşinizin teyzesinin evinin önüne gelip yukarı çıkmamanız, sizin için çok kötü olmuş..çıkacaktınız..hakli iken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi..

ya bu erkeklerin kompleksli hallerinden nefret ediyorum
ne var kardesin duyduysa duydu dünyanın sonu sanki
arkadaşım sende sıkma canını hiç bi suç yok sende
anlayacaktır hatasını güzel bi dille kırıldıgını dile getirirsin

ailesi ne önemliymiş

ezikliği mi var acaba

hiç normal değil o kadar beddua etmesi çok ayıp...

işin çok zor valla.

günde iki kupa relax çaylardan var onlardan içir.

Son düzenleme:
Erkekler genelde kılık kıyafete karışır da ,
ayakkabıya karışanı da ilk defa duydum!

Ne saçma ya.

Bir babet için bu kadar laf söylenir mi?

Back
X