kaç yaşındasın bilmiyorum ama inan kimse kimseyi o kadar düşünmüyor artık benım bıle yok ama bunu hiç dert etmedim çünkü kimse kımseyı anlamak zorunda degıl anlayamayıncada kafana takıcaksın ... en ıyısı kk ya yaz burada muhakkak seni dinleyen çıkar her saatte :))
kaç yaşındasın bilmiyorum ama inan kimse kimseyi o kadar düşünmüyor artık benım bıle yok ama bunu hiç dert etmedim çünkü kimse kımseyı anlamak zorunda degıl anlayamayıncada kafana takıcaksın ... en ıyısı kk ya yaz burada muhakkak seni dinleyen çıkar her saatte :))
kendim çok içten,samimi bi yapıya sahibim..
birazda kolay güvenenlerdenim sanırım
zamanında güvenip dert anlattığım çok kişi oldu,şimdi Allah var başkalarından duymadım hiç anlattıklarımı...
ama böyle çok kişiyle paylaşıncada olmuyo,laçkalaşıyo bi yerde...
sanırım yaşadıkça tecrübe ediyo insan..
yaşadıkça dersler çıkarıyo,anlıyo..
zaman ilerledikçe daha da zor bi hal alır oldu.. gerçek çıkarsız yalın dostluklar o kadar az ki...
bu problem bende de var. hemencecik herkese güvenirim insanların asla içten pazarlıklı olabileceği ihtimali gelmez aklıma. sanırım biraz bu yüzdendost edinemiyorum artık. güvenim kalmadı çok fazla kimseye.
daha dün kaç senelik arkadaşım dediğim kız resmen hayretler içersinde bıraktı beni.
bebeği olduğu için hediye göndermiştim. arayıp bunun için bi teşekkür bile etmedi.
yani insanlar sanırım artık sadece çıkar için birbirinin yanındalar
Benimde yok...
eskiden vardı ama, demekki dost diye bir yerde kendini belirtiyor, olmadigini
belki insanın en iyi dostu kendisidir, yada eşi ve ailesi,
En kötüsüde KK:)
yani evet aslında beni biraz da arkadaşlıklardan soğutan bu oldu. mesela sevgilimden ayrıldım. tepki direk oh süper oldu oluyor.
sanki mutsuz olmamla mutlu oluyolarmış gibi hissettiriyorlar bana.
yalnızlık en iyisi mi ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?