yani evet aslında beni biraz da arkadaşlıklardan soğutan bu oldu. mesela sevgilimden ayrıldım. tepki direk oh süper oldu oluyor.
sanki mutsuz olmamla mutlu oluyolarmış gibi hissettiriyorlar bana.
yalnızlık en iyisi mi ne :)
Cok dogru ama ben genellikle herşeyi eşimle paylaşırım.bence ne eş,ne aile...
hiçbiri bir dost yerini tutmaz,tutmamalı da...
bi kız arkadaşına anlattığın rahatlıkla,herşeyi eşin ve ailenle konuşamazsın ki...
23 yaşındayım cnm. aynen bende kkya yazıyorum tüm sorunlarımı saolsun herkes çok duyarlı ve çok bilinçli olduğu için aldığım cevaplarda beni çok tatmin ediyorama yinede insan düşünüyor. 23 yaşındayım ve gecenin 3ünde arayıp ağlayabileceğim 1 kişi bile yok
dostun olsa kazık yiyosun
sonra arkadaşlıklarında arana mesafe koymayı öğreniyosun
ama bu seferde her an arayabileceğin dertleşebileceğin biri kalmıyo işte
ne olursa kim olursa olsun eşinin ve ailenin yerini kimsee tutmazz helekii arkadaşlarınıza büyük sırlarınızı vermeyiin dönüp dolaşıpbirgün yüzünüze vuruluor veya basları duyuyor aman kızlar dikkatli olalımm kimse üzülmesinn iki kişinin bildiği sır olmaktan herzaman çıkr.
önceden hep upuzun sürücek dostluklarım olduğunu düşündüm hatta bu uzun vadeli beklentilerimden dolayı da en ufak şeylerde üzülürdüm ama anladımki imkansız bu zor da olsa kabullendim insanların göstermedikleri hesapları var alıştım arık hiç bi dostluk beklentim yok üzülme yani kabullen senin için daha kolay olur
Ne büyük çelişki değil mi aynı zamanda hayatın kısaca özetidostun olsa kazık yiyosun
sonra arkadaşlıklarında arana mesafe koymayı öğreniyosun
ama bu seferde her an arayabileceğin dertleşebileceğin biri kalmıyo işte
Ne büyük çelişki değil mi aynı zamanda hayatın kısaca özeti
ne olursa kim olursa olsun eşinin ve ailenin yerini kimsee tutmazz helekii arkadaşlarınıza büyük sırlarınızı vermeyiin dönüp dolaşıpbirgün yüzünüze vuruluor veya basları duyuyor aman kızlar dikkatli olalımm kimse üzülmesinn iki kişinin bildiği sır olmaktan herzaman çıkr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?