• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim neden hiç "dostum" yok?

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
selam kızlar,
benim bisürü arkadaşım var ama düşündüm de, gecenin bi körü arayıp derdimi anlatabileceğim ya da bırakın gecenin bi körü herhangi bir derdimi rahatça içim sıkılmadan anlatabileceğim hiç dostum yokmuş :(

sadece benmiyim bu kadar kabuğunda olan. benim gibi olanlar, kolay kolay kimseye güvenip derdini paylaşamayanlar var mı aranızda?

kaç yaşındasın bilmiyorum ama inan kimse kimseyi o kadar düşünmüyor artık benım bıle yok ama bunu hiç dert etmedim çünkü kimse kımseyı anlamak zorunda degıl anlayamayıncada kafana takıcaksın ... en ıyısı kk ya yaz burada muhakkak seni dinleyen çıkar her saatte :))

Bende senin gibiyim arkadaşlarım çok fazla sözde dostlarmda vardı zamanında ama başım sıkışsa gideceğim derdimi anlatacağım bir dostum hatta arkadaşım bile yok.

kaç yaşındasın bilmiyorum ama inan kimse kimseyi o kadar düşünmüyor artık benım bıle yok ama bunu hiç dert etmedim çünkü kimse kımseyı anlamak zorunda degıl anlayamayıncada kafana takıcaksın ... en ıyısı kk ya yaz burada muhakkak seni dinleyen çıkar her saatte :))

aynen işte ben bunu yapıyorum artık:))

Dost olmak için sanırım arkadaşınızla önce bir kavga edip birbirinizle dalaşıp kabuklarınızı kırıp iyice sonra gerçek samimiyetinizle yaklaşmanız lazım :1: İnsan içindekileri dobra dobra söylemeden o belli samimiyeti yakalayamıyor sanki. Ama kırıcı olmadan ve saygı sınırını aşmadan;)

Son düzenleme:
kendim çok içten,samimi bi yapıya sahibim..
birazda kolay güvenenlerdenim sanırım :34:
zamanında güvenip dert anlattığım çok kişi oldu,şimdi Allah var başkalarından duymadım hiç anlattıklarımı...
ama böyle çok kişiyle paylaşıncada olmuyo,laçkalaşıyo bi yerde...

sanırım yaşadıkça tecrübe ediyo insan..
yaşadıkça dersler çıkarıyo,anlıyo..

zaman ilerledikçe daha da zor bi hal alır oldu.. gerçek çıkarsız yalın dostluklar o kadar az ki...

23 yaşındayım cnm. aynen bende kkya yazıyorum tüm sorunlarımı saolsun herkes çok duyarlı ve çok bilinçli olduğu için aldığım cevaplarda beni çok tatmin ediyor:52: ama yinede insan düşünüyor. 23 yaşındayım ve gecenin 3ünde arayıp ağlayabileceğim 1 kişi bile yok:ssz:

kendim çok içten,samimi bi yapıya sahibim..
birazda kolay güvenenlerdenim sanırım :34:
zamanında güvenip dert anlattığım çok kişi oldu,şimdi Allah var başkalarından duymadım hiç anlattıklarımı...
ama böyle çok kişiyle paylaşıncada olmuyo,laçkalaşıyo bi yerde...

sanırım yaşadıkça tecrübe ediyo insan..
yaşadıkça dersler çıkarıyo,anlıyo..

zaman ilerledikçe daha da zor bi hal alır oldu.. gerçek çıkarsız yalın dostluklar o kadar az ki...

bu problem bende de var. hemencecik herkese güvenirim insanların asla içten pazarlıklı olabileceği ihtimali gelmez aklıma. sanırım biraz bu yüzdendost edinemiyorum artık. güvenim kalmadı çok fazla kimseye.

daha dün kaç senelik arkadaşım dediğim kız resmen hayretler içersinde bıraktı beni.

bebeği olduğu için hediye göndermiştim. arayıp bunun için bi teşekkür bile etmedi.

yani insanlar sanırım artık sadece çıkar için birbirinin yanındalar

bu problem bende de var. hemencecik herkese güvenirim insanların asla içten pazarlıklı olabileceği ihtimali gelmez aklıma. sanırım biraz bu yüzdendost edinemiyorum artık. güvenim kalmadı çok fazla kimseye.

daha dün kaç senelik arkadaşım dediğim kız resmen hayretler içersinde bıraktı beni.

bebeği olduğu için hediye göndermiştim. arayıp bunun için bi teşekkür bile etmedi.

yani insanlar sanırım artık sadece çıkar için birbirinin yanındalar

bi noktadan sonra öyle oluyo galiba..
oysa ne kadar yanlış..
oysa güvenilir bi dostun yerini hiçbişey tutamaz bu hayatta bence..

Benimde yok...
eskiden vardı ama, demekki dost diye bir yerde kendini belirtiyor, olmadigini

belki insanın en iyi dostu kendisidir, yada eşi ve ailesi,
En kötüsüde KK:)

Benimde yok...
eskiden vardı ama, demekki dost diye bir yerde kendini belirtiyor, olmadigini

belki insanın en iyi dostu kendisidir, yada eşi ve ailesi,
En kötüsüde KK:)

bence ne eş,ne aile...
hiçbiri bir dost yerini tutmaz,tutmamalı da...
bi kız arkadaşına anlattığın rahatlıkla,herşeyi eşin ve ailenle konuşamazsın ki...

Bence güven duygusu aramak dostlukta yanlış belki de ben kimseye güvenmem babama bile derler ya o derece.Ama çok dostum var. Bu onun fedakarlık kısmı sanırım kimseye güvenmeyip beklentisiz dostluğumuzu sergileyince belki de dostumuz oluyor. Sağolsunlar hep yanımda olan çok ama yarın olacaklarının garantisi yok hiç bir zaman :31: Yani bilmiyorum anlatabildim mi hani paraya değer vermeyen ama onu da har vurup harman savurmayan birisi onu ne yapar atar bir köşeye biriktirir ya sonunda zengin olur. Bu da öyle bir tezat gibi. Parayı önemsemezsen elin para dolar :34: (tabi hoyratça da savurmazsan)

benimde yok ailem dışında dostum,kendim sohbeti sewerim ederim ama arkadaşlıklarda sık gidiş geliş vıcıklık oluyo tarzım değil:82:ama böylede idare etmediğim için arkadaşsızım..vefasızlık edilince soğudum yeni arkadşlarada fırsat vermedim ben fevasız oldum kaldım dımdızlak:1:pişmanmıyım evet arkadş lazım insana ama şimdikilede vıcık vıcık oluyo ben çok aşırı görüşmekten hoşlanmam normalide yokki yaf:1:en iyi arkadaşım ailem erkek arkadaşım ve benden büyük olan kadınlar:1:

Son düzenleme:
gecenin üçünde beni kimse aramsın zaten..o uyku haliyle korkudan altıma edebilirim:) şaka bi yana her zaman derdimi paylaşacağım az ve öz 2 tane dostum var...bazen eşim der seni fazla arkadasın yok dıye napım tonla arkadası dostalarım bana yetiyor:16::16::16::16::16:

ayrıca en büyük korkum içi yüzüne yansımayanlar,rol yapanlar,ben azıcık safımdır hemen anlatabılırım derdimi.....

Son düzenleme:
benim kankam vardı eskiden .. .. sonra kıza bir haller oldu sürekli üstüme gelmeye başladı .. bir laf sokmalar bir tepeden bakmalar ..sürekli benle üstünlük mücadelesine giriyordu kıskanıyordu .. en büyük sırlarımızı paylaştık ... birlikte yedik içtik ve şu an konuşmuyoruz bile .... insanlar kopuyor bir şekilde ...
şimdi var başka arkadaşlarım akıl danıştığım falan ama onlara yakın oturmadığım için sürekli görüşemiyoruz artık telde nette anca ... oturup kahve içip dedikokdu yaptığım bir arkadaşım var bize yakın oturan oda aynı semtte değiliz okadar ... yetiyor bana .. fazlasınıda istemiyorum ....
bide şu var arkadaşıklarda önemlidir .yani sen ona emek veriyorsan oda sana emek verir ..yoksa kimse ben şu kızın derdini dinleyeyim bakayım neymiş demez .. sen vericeksin önce ki karşılığını alasın ..yoksa sürekli beni arayıp erkek arkadaşını anlatan tiplere sinir olurum bende .. allahtan öle bir tip yok çevremde bir tane vardı işte dediğim gibi onuda salladım gitti ..bazı insanlarda sizinle egosu tatmin etmek için kullanmak için arkadaşlık kuruyor ...

Son düzenleme:
ben yeniyimm aranızda arkadaşlar,, zaman geçtikçe insanlar çok değişiyor önceki dostluk kavramıyla şimdiki çok farklı gerçekten sıkı bir dost bulmak çok zor ,, beniim halam var benden küçük dostum o herşeyimi anlatırım paylaşırım yani hayatınızda az ve öz kişi olmalıı ..

bide şu var sevgili muhabbetlerinde kızlar kıskançlık yapıyor .. kendisinin sevgilisi yoksa sürekli bu iş olmaz bu adamdan hayır gelmez vs vs sürekli olumsuz yorumlar oluyor bunada sinir oluyorum .tamam kötü olarak görsende bunun söyleyiş tarzı önemli .... uygun görmediğin noktaları anlatırsın .... ama yani kötü kötü yorumlar yaparak kıskançıklarını belli ediyorlar sadece başka birşey değil ...

yani evet aslında beni biraz da arkadaşlıklardan soğutan bu oldu. mesela sevgilimden ayrıldım. tepki direk oh süper oldu oluyor.

sanki mutsuz olmamla mutlu oluyolarmış gibi hissettiriyorlar bana.

yalnızlık en iyisi mi ne :)

yani evet aslında beni biraz da arkadaşlıklardan soğutan bu oldu. mesela sevgilimden ayrıldım. tepki direk oh süper oldu oluyor.

sanki mutsuz olmamla mutlu oluyolarmış gibi hissettiriyorlar bana.

yalnızlık en iyisi mi ne :)

bi müddet iyi geliyo ama sonra o da kötü be arkadaşım.. lafı bile var "yalnızlık Allah'a mahsus" :34:

evlilik yada iş mekan değişikliği olduğunda anlaşılıyor dostluk
kırgınlıklarım çok
artık bende umursamaz olmaya çalışıyorum aramıyorum aramasınlar da sadece bikaçtane var elimde sağlam dostlarım. diğerlerini boşverdim değmiyor zaman harcamaya

Back
X