- Konu Sahibi EnHarbiKiz
Muhtemelen giydin canim gecmis olsun :)Biran tedirgin oldum benim gelinlikçim olabilir misin diye profiline baktım değilmişsin :) İnşallah öyle denenmiş gelinlik giymemişimdir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen giydin canim gecmis olsun :)Biran tedirgin oldum benim gelinlikçim olabilir misin diye profiline baktım değilmişsin :) İnşallah öyle denenmiş gelinlik giymemişimdir![]()
Burda musterim oldugunu sanmiyorumBiran tedirgin oldum benim gelinlikçim olabilir misin diye profiline baktım değilmişsin :) İnşallah öyle denenmiş gelinlik giymemişimdir![]()
Yok artikBi arkadaşım var, çok sevdiğim bi hatun. Lise yıllarından beri arkadaşız. Bu kızımız çok fena kokardı. Duştan sonra görürdüm yine kokardı. Roll on, deo falan da kullanır kokardı. Bir gün dedim bu yıkanmayı beceremiyor heralde tuttum kolundan hamama götürdüm. Bi güzel keseledim sabunladım. Hamamdan çıktık yine kokuyor. Orda vazgeçtim zaten uğraşmaktan. Bazısı böyle oluyor demekki.
offffff hele o günlük duş almayan...saçları yağlı gezen kadınlar...kadınlarımızzz...kanayan yaramız
Sirf gelinlikciye uyuz oldum diye hazir gelinlik aldim bende burdan senin aracilin ile gelinlikcilere sesleniyorum
Öhö öhö
Sayin gelinlikciler biz bir heves yaniniza gelip modellere bakiyoruz fiyat soruyoruz heyecanliyiz turk kizi olarak kafamiza beyaz gelinlik hevesi kucuk yasta isleniyor kv gorumce esya sinir stres yuklemesi ustune sizde senin dugunune cok var o model sana olmaz onun fiyati yuksek gibi cumleler ile geri pasliyorsunuz cok kirdiniz beni cok fakir ama gururluyum
canım o yediklerinden kaynaklanıyor benimde vardı böyle bi tanıdığım sürekli et yerlerdi ondanda oluyo yaniBi arkadaşım var, çok sevdiğim bi hatun. Lise yıllarından beri arkadaşız. Bu kızımız çok fena kokardı. Duştan sonra görürdüm yine kokardı. Roll on, deo falan da kullanır kokardı. Bir gün dedim bu yıkanmayı beceremiyor heralde tuttum kolundan hamama götürdüm. Bi güzel keseledim sabunladım. Hamamdan çıktık yine kokuyor. Orda vazgeçtim zaten uğraşmaktan. Bazısı böyle oluyor demekki.
Evet kizlar basliktan da anlayacaginiz uzere kimseden geri kalmamak adina bende bdv`da konu acayim dedim
Baktim her onune gelen burda konu aciyor ``kizzz senin neyin eksik, bul bi dert, ac bi konu`` dedim. İste burdayimm![]()
Aslinda benmde gercekten bir derdim var. Evimin kadini cocuklarimin anasi olmak istiyorum. Cok mu sey istiyorum? Yillardir calisiyorum yılım yılım yıldım yaaaa. Cok stresli bir isim var. Meraklilarin sesini duyar gibiyim ``neemişş kii`` genc kizlarin hayallerini gerceklestiriyorum gelinlikciyim yani
Gelin kaprisi,pis ter kokulari,tavirlar,triplerrrrr. Dunyanin en zor isi bu olsa gerek. Neden ? Mi.. Hic birseyi begenmiyorlar,asla tatmin olmuyorlar,nazlari bitmiyor... Bunlara bir derece katlanilirda o ter kokusu ne anam? Koltuk altinda at mi öldü? Toplu hayvan mezarligi mi var? Sizlere burdan sesleniyorum. Lütfen ama lütfen temizliginize dikkat edin. Sonra boyle forumlarda reklam oluyosunuzsizce boyle kizlara yaklasimimne olmali? Bazilari oyle kokuyor ki basim donuyor, midem bulaniyor eter etkisi yapiyor
![]()
oteki dunyada versin hesabini.liseye ilk başladığım seneydi yaz tatilinde gelinlikçi de çalışmak durumunda kalmıştım, korkunç zamanlar sahibi bayan elime kalıp sabunu verirdi gelinliklerin eteklerini sabunlatır yıkatırdı birde duvakları gelinlik bakmaya gelenlerede kuru temizlemeye verdik derlerdi sabunladıktan sonra makineye atar ütülerdim hey gidi . biraz dikiş öğrendim ama acaip ucuza çalıştırıyordu benim yaptığım işlemeleri dışardan kadınlara verdiğinde onlara daha fazla ücret ödüyordu sabah 7 degiderdim herkesden önce yazın o dönemde işlerini son güne bırakan gelinler yüzünden gece geç vakitlere kadar çalıştığımı bilirim o yaşımda neden babam izin vermişse sanki dünyayı kurtardım neyse beni birgün konuşmadığımız anlaşmadığımız bir şekilde işten çıkardı en çok bu koydu çok üzülmüştüm neden ama herşeyi en iyi şekilde yapıyordum koşturuyordum enerjim tükenmiyordu ve çok ucuza çalışıyorum çıraktım sonuçta o parayla her gün yemek yiyemezdim mesela ayda toplasan 200 lira yapmıyordu ilk işimdi çok hevesliydim ah benim canım ilk işverenim yıllar sonra bdv başkasının konusunda senin de provalarda çektiklerini düşünerek yıllardır tuttuğum kırgınlığımı attım sen de neler çekiyorsun be, hala çekiyorsun be hadi onları da at işten.![]()
Ya gerçekten ben bu konuyu anlamis değilim bende gelin oldum gelinlik giydim ama denemeye gittiğimde bi heyecan bi telaş her turlu temizlik banyo deodorant vucut spreyi parfüm herkesden böyle olmasını beklemek sacma ama parfum degilse bile hic bisi kokma ama terde kokma sıcak bi şehirde yaşadığım için benimde en büyük şikayetlerimden buEvet kizlar basliktan da anlayacaginiz uzere kimseden geri kalmamak adina bende bdv`da konu acayim dedim
Baktim her onune gelen burda konu aciyor ``kizzz senin neyin eksik, bul bi dert, ac bi konu`` dedim. İste burdayimm![]()
Aslinda benmde gercekten bir derdim var. Evimin kadini cocuklarimin anasi olmak istiyorum. Cok mu sey istiyorum? Yillardir calisiyorum yılım yılım yıldım yaaaa. Cok stresli bir isim var. Meraklilarin sesini duyar gibiyim ``neemişş kii`` genc kizlarin hayallerini gerceklestiriyorum gelinlikciyim yani
Gelin kaprisi,pis ter kokulari,tavirlar,triplerrrrr. Dunyanin en zor isi bu olsa gerek. Neden ? Mi.. Hic birseyi begenmiyorlar,asla tatmin olmuyorlar,nazlari bitmiyor... Bunlara bir derece katlanilirda o ter kokusu ne anam? Koltuk altinda at mi öldü? Toplu hayvan mezarligi mi var? Sizlere burdan sesleniyorum. Lütfen ama lütfen temizliginize dikkat edin. Sonra boyle forumlarda reklam oluyosunuzsizce boyle kizlara yaklasimimne olmali? Bazilari oyle kokuyor ki basim donuyor, midem bulaniyor eter etkisi yapiyor
![]()