• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim neyim eksik?

Biran tedirgin oldum benim gelinlikçim olabilir misin diye profiline baktım değilmişsin :) İnşallah öyle denenmiş gelinlik giymemişimdir:KK24:
Burda musterim oldugunu sanmiyorum :KK53: nickimi de degistirdim onceden adimdi. Simdi cenemi tutamam milleti cekistirirm basim agrir sonra ne me lazim :KK53:
Bi arkadaşım var, çok sevdiğim bi hatun. Lise yıllarından beri arkadaşız. Bu kızımız çok fena kokardı. Duştan sonra görürdüm yine kokardı. Roll on, deo falan da kullanır kokardı. Bir gün dedim bu yıkanmayı beceremiyor heralde tuttum kolundan hamama götürdüm. Bi güzel keseledim sabunladım. Hamamdan çıktık yine kokuyor. Orda vazgeçtim zaten uğraşmaktan. Bazısı böyle oluyor demekki.
Yok artik:KK57: yediklerinden falan mi acaba? Cok baharatli ya da sogan sarimsak tuketenlerde koku tene islermis diye duymuştum

offffff hele o günlük duş almayan...saçları yağlı gezen kadınlar...kadınlarımızzz...kanayan yaramız

Kesinlikle katiliyorummm. Hic utanma yok.

Sirf gelinlikciye uyuz oldum diye hazir gelinlik aldim bende burdan senin aracilin ile gelinlikcilere sesleniyorum
Öhö öhö

Sayin gelinlikciler biz bir heves yaniniza gelip modellere bakiyoruz fiyat soruyoruz heyecanliyiz turk kizi olarak kafamiza beyaz gelinlik hevesi kucuk yasta isleniyor kv gorumce esya sinir stres yuklemesi ustune sizde senin dugunune cok var o model sana olmaz onun fiyati yuksek gibi cumleler ile geri pasliyorsunuz cok kirdiniz beni cok fakir ama gururluyum
:KK53: Sesli guldum valla. Ben hic yapmiyorum oylee yani cok arada sirada :KK53:

Bütün dugun alışverişini yapıp terliyip kendilerini en son sizin tukanami atiyolar acep:)
Ben abiye almaya bile büyük titizlikle gitmiştim valla,genç kızlara hiç yakismiyor.

evlilik heyecanına kapılıp teri falan unutmuş bunlar :) gelinlikçi isyanda kocayı kaçırtcaklar :KK53:

Ya benim aklima ilk gelen justin biber ilk konser yptigi turkiyede konserden sonra msj yayinlamisti turkiye kizlari guzel amaaaa kokulari haric demisti sonra yalanlamislardi o boyle bisi yazmaz cok gulmustum o zamn erkkler yorumlari soyleydi bi tanesini hic unutmam KICINIZI YIRTIYORSUNUZ JASTIN JASTIN DIYE ALIN GORUN ALLAHIN KEZBANLARI seninkide o hesap allah uardimcin olsun..

Allah yardımcınız olsun çooookkk zor
Çeyiz sektöründen gelen biri olarak kapristen sıkıntınızı anlayabiliyorum
Koku için nasıl çözüm bulunur bilemedim valla
Utanmayana anlatmak da zor

Bi arkadaşım var, çok sevdiğim bi hatun. Lise yıllarından beri arkadaşız. Bu kızımız çok fena kokardı. Duştan sonra görürdüm yine kokardı. Roll on, deo falan da kullanır kokardı. Bir gün dedim bu yıkanmayı beceremiyor heralde tuttum kolundan hamama götürdüm. Bi güzel keseledim sabunladım. Hamamdan çıktık yine kokuyor. Orda vazgeçtim zaten uğraşmaktan. Bazısı böyle oluyor demekki.
canım o yediklerinden kaynaklanıyor benimde vardı böyle bi tanıdığım sürekli et yerlerdi ondanda oluyo yani

Evet kizlar basliktan da anlayacaginiz uzere kimseden geri kalmamak adina bende bdv`da konu acayim dedim :KK53:

Baktim her onune gelen burda konu aciyor ``kizzz senin neyin eksik, bul bi dert, ac bi konu`` dedim. İste burdayimm :KK55: :KK53:

Aslinda benmde gercekten bir derdim var. Evimin kadini cocuklarimin anasi olmak istiyorum. Cok mu sey istiyorum? Yillardir calisiyorum yılım yılım yıldım yaaaa. Cok stresli bir isim var. Meraklilarin sesini duyar gibiyim ``neemişş kii`` genc kizlarin hayallerini gerceklestiriyorum gelinlikciyim yani :KK53:

Gelin kaprisi,pis ter kokulari,tavirlar,triplerrrrr. Dunyanin en zor isi bu olsa gerek. Neden ? Mi.. Hic birseyi begenmiyorlar,asla tatmin olmuyorlar,nazlari bitmiyor... Bunlara bir derece katlanilirda o ter kokusu ne anam? Koltuk altinda at mi öldü? Toplu hayvan mezarligi mi var? Sizlere burdan sesleniyorum. Lütfen ama lütfen temizliginize dikkat edin. Sonra boyle forumlarda reklam oluyosunuz :KK53: sizce boyle kizlara yaklasimimne olmali? Bazilari oyle kokuyor ki basim donuyor, midem bulaniyor eter etkisi yapiyor:KK53:

yılım yılım yılmak ne demek önce onu sormak istiyorum.
ikinci olarak tek bir sıfat ve tek bir cümle ile ter kokusunu anlatsaydın da anlardık o kadar çok mide kaldıracak sıfat kullanmana gerek yoktu.
vesselam amaç ne şimdi. ter kokan gelin adaylarını deşifre etmek mi?

liseye ilk başladığım seneydi yaz tatilinde gelinlikçi de çalışmak durumunda kalmıştım, korkunç zamanlar sahibi bayan elime kalıp sabunu verirdi gelinliklerin eteklerini sabunlatır yıkatırdı birde duvakları gelinlik bakmaya gelenlerede kuru temizlemeye verdik derlerdi sabunladıktan sonra makineye atar ütülerdim hey gidi . biraz dikiş öğrendim ama acaip ucuza çalıştırıyordu benim yaptığım işlemeleri dışardan kadınlara verdiğinde onlara daha fazla ücret ödüyordu sabah 7 degiderdim herkesden önce yazın o dönemde işlerini son güne bırakan gelinler yüzünden gece geç vakitlere kadar çalıştığımı bilirim o yaşımda neden babam izin vermişse sanki dünyayı kurtardım neyse beni birgün konuşmadığımız anlaşmadığımız bir şekilde işten çıkardı en çok bu koydu çok üzülmüştüm neden ama herşeyi en iyi şekilde yapıyordum koşturuyordum enerjim tükenmiyordu ve çok ucuza çalışıyorum çıraktım sonuçta o parayla her gün yemek yiyemezdim mesela ayda toplasan 200 lira yapmıyordu ilk işimdi çok hevesliydim ah benim canım ilk işverenim yıllar sonra bdv başkasının konusunda senin de provalarda çektiklerini düşünerek yıllardır tuttuğum kırgınlığımı attım sen de neler çekiyorsun be, hala çekiyorsun be hadi onları da at işten. :KK31:
oteki dunyada versin hesabini.
icim ciz etti yaaa

iyi de neden şaşırıyorsunuz ki, bir kaç ay önce burada bir konuda yıkanmadığını "hepi topu 10 gün ne olacak" diyerek anlatan güzide kadınlarımız var idi.. insanlar yıkanmıyor, bir de anlatarak sıvıyorlar.. ben toplu taşıma araçlarını terk ettim, kavga edeceğime yürüyorum püfür püfür :27:

bence kabine bir paket ıslak mendil birde çöp kovası bırakın.. ter kokan belki hissedip siler..geçirme ama hafifletir en azından :) o gün büyük ihtimalle birkaç işi birgünde yapmaya çalışıp koşturup terliyorlar.. açıkçası duş alıp çıksa bile yine terleyebilir.. ama sizede hak veriyorum tabiki ter kokusu hafife alınacak bişey değil

deo çözüm değil
o kıllar alınmalı, o koltuk altı yelpaze gibi olan şifon bluzlar giyilmemeli, hadi giyidn içine atlet giymediysen o et ete olan temastan kokarlar tabi
deotak öneriyorum
banyo
kılları alın diyorum
günde 2 kere banyo demişmiydim?

Bende mi acayiplik var aceba?
Banyodan sonra, bir pudradır, roll-ondur, artık olmadı deodoranttır sürerim. Terlesem de duman attırmaz yani, her gün duş alıyor, yine kokuyor diyenleri anlamıyorum:KK47:
Basbaya bildiğin yıkanmayan çok, burası Kayseri bir de, pastırma, sucuk diyeyim siz anlayıverin:KK17:

Allah kolaylık versin,her mesleğin zorlukları sorunları yr oluyor ama çözümü ne olabilir ki.Belki kabinlerde ıslak mendil olması çözüm olabilir. Normalde bile kıl olmaması gerekirken gelinlik denemeye o şekilde gidenleri duyunca böyle oldum :KK57::KK57:

Evet kizlar basliktan da anlayacaginiz uzere kimseden geri kalmamak adina bende bdv`da konu acayim dedim :KK53:

Baktim her onune gelen burda konu aciyor ``kizzz senin neyin eksik, bul bi dert, ac bi konu`` dedim. İste burdayimm :KK55: :KK53:

Aslinda benmde gercekten bir derdim var. Evimin kadini cocuklarimin anasi olmak istiyorum. Cok mu sey istiyorum? Yillardir calisiyorum yılım yılım yıldım yaaaa. Cok stresli bir isim var. Meraklilarin sesini duyar gibiyim ``neemişş kii`` genc kizlarin hayallerini gerceklestiriyorum gelinlikciyim yani :KK53:

Gelin kaprisi,pis ter kokulari,tavirlar,triplerrrrr. Dunyanin en zor isi bu olsa gerek. Neden ? Mi.. Hic birseyi begenmiyorlar,asla tatmin olmuyorlar,nazlari bitmiyor... Bunlara bir derece katlanilirda o ter kokusu ne anam? Koltuk altinda at mi öldü? Toplu hayvan mezarligi mi var? Sizlere burdan sesleniyorum. Lütfen ama lütfen temizliginize dikkat edin. Sonra boyle forumlarda reklam oluyosunuz :KK53: sizce boyle kizlara yaklasimimne olmali? Bazilari oyle kokuyor ki basim donuyor, midem bulaniyor eter etkisi yapiyor:KK53:
Ya gerçekten ben bu konuyu anlamis değilim bende gelin oldum gelinlik giydim ama denemeye gittiğimde bi heyecan bi telaş her turlu temizlik banyo deodorant vucut spreyi parfüm herkesden böyle olmasını beklemek sacma ama parfum degilse bile hic bisi kokma ama terde kokma sıcak bi şehirde yaşadığım için benimde en büyük şikayetlerimden bu

Kokuya alısmıssa... :) Otobüste igrenc kokunun arasında bir süre kaldıgında hissetmiyorsun kokuyu örnegin.

Sen onlara kücük keselerde karbonat ver, hem kara koltuk altları beyazlar hem ter de kokmazlar :KK76: :KK71:

Back
X