Psikolog yardımcı olabilir mi dersiniz? İlaç vs. kullanmak istemiyorum doğrusu.Bir psikologa gitmenizi tavsiye ederim. Psikiyatriklik bir durum gormedim.
Haklısın belki de canım ama insanı mutsuz ediyor bu sorunlar. Hayal kurmak mutlu ediyor insanı, bu yüzden de bağımlılık yaratıyor. Hayallerde yaşıyorum sürekli bu çok kasvet veriyor... Aileme ve arkadaşlarımı sürekli öfkeli ve sert yaklaşıyorum. Sanırım öfke kontrolü ile doğru orantılı bir sorun bu..Herkesin,hepimizin zaman zaman yaşadığı olayları yaşıyosun bence ve her şey üst üste geldiği için kendini üzüyosun arkadaşların ve annenle olan sorunlarında sen üzerine düşeni yap eğer hatalıysan özür dileme erdemini vs. göster daha sonrası onlara kalmış bir şey ve o yükü üzerinden at öfke kontrolü için zaman ve durumun varsa bi psikolog yardımı alabilirsin geri kalan maddelere gelirse herkes hayal kurar tabi ki gerçekçi hayaller kurup onun peşinden gidiceksin ama bence gerçek dışı hayaller kurmakta çok güzel insan bu her şeyi hayal edebilir hayallerimize de sınır yok ya insanı mutlu eden şey hayaldir :) Ama bazen hayal olduğunu bilmek gerekir üzülmemek gerekir bende hayal kırıklığı yaşıyorum herkes yaşıyo yazmakla olmuyo işte insan kendini inandırıyo hayallerine :))
Kesinlikle bunu yapmam gerek, fakat sabırlı olamıyorum. Psikolog en doğru yol sanırım. Yılların birikimi var sonuçta..ilaç istemiyosan psikologa git ama o yaşta bende oyleydım ne yapacağımı bilmiyodum amaç edinmek sanırım en önemlisi bi amaç bulmak ve sorunları tek tek çözmek çok sorunum var deyip kaçınıyosun haliyle problemler artıyor tek tek sakin sakin ilerle
Herkes psikolog deyince bir garip hissettim kendimi. Ne kadar boşlamışım meğerse...+1 Psikolog. Yazdıklarına klasik cevaplar verebilirim ama yüz yüze görüş işin uzmanıyla :).
Herkes psikolog deyince bir garip hissettim kendimi. Ne kadar boşlamışım meğerse...
İç dökmek biraz rahatlatıyor zaten, kendime dönüp bakmak vs. Psikolog konusunu iyice düşüneceğim, ekonomik açıdan pek uygun değilim. Devlet hastanelerinde de psikolog yok.Problemlerinle yüzleşmen bile bu konuda 1-0 önde olduğunun göstergesi. Gerisi işin uzmanına kalıyor ki ben ciddi boyutta problemlerin olduğunu sanmıyorum.
İstanbul'da devlet hastanesinde psikolog var mı kızlar? İnternetten araştırdım, biri var biri yok diyor. Bazıları da önce psikiyatra gidiyorsun, o uygun görürse psikologa yönlendiriyor diyor. Bir bilgisi olan var mı?
Var canım devlet hastanesinde psikolog. En azından Bakırköyde var ama önce psikiyatra gidiyosun o seni yönlendiriyor...
Aaa süper çok sevindim. O halde hemen yarın arayacağım. Hemen randevu vermezler herhalde ama olsun. Yeter ki profesyonel destek gelsin de..
Canim 1#2 vee 5.sik bendede mevcut malesef suan biraz daha iyim dr gorun bence ben 2tane deprasan ilac kullaniyorum onoarin etkisimi okul acildi benim pskolji birazda olsa duzeldi kendimizi kaptirmayalim iyi olmaya calismamiz lazim ama uzman b7rinden yardim almani tavsiye ederim:)Merhabalar!
Ben Venüs, 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim. Hem okuyup hem çalışıyorum. Psikolojik durumum hakkında endişelerim var. Bunları sizlerle paylaşmak ve mümkünse bir çözüm bulmak istiyorum.:26:
Sorunlarımı madde madde yazayım;
- Öfke kontrolü problemim var. O kadar çabuk sinirleniyorum ve bağırıp çağırmaya başlıyorumki bazen ben bile şaşırıyorum.
- Mükemmellik takıntım var. Her konuda iyi olmak istiyorum.:115: Ama elbette olamıyorum, bu yüzden de modum düşüyor.:105:
- Bir sürü hedefim, hayalim var fakat azim ve kararlılığım yok. Zaman su gibi geçiyor ve ben bir kısır döngünün içinde boğuluyorum.:95::95::95:
- Başarısız, amaçsız, enerjisiz hissediyorum.:84:
- Ailem ve arkadaşlarımla iletişimimi düzeltmek istiyorum, şuan gerçekten saçma sapan bir boyuttayız.:83:
- Nereden, nasıl başlayacağımı bilmiyorum.:100: Gerçekçi olmayan planlar yapıp, yüz üstü düşüp duruyorum. Boşluktayım.
Benim neyim var, nasıl düzeleceğim bilmiyorum!:122:
O siteye girdim açılmıyor, yoksa online randevu alacaktım zaten ama.. Bir daha deneyeyim. O kadar erken olursa çok iyi olur aslında ya.:44:Aramana gerek yok mhrs den alabilirsin şimdi hemen. Pazartesiye bile bulabilirsin psikiyatr için randevu ama psikologa gitmen 1 ayı bulabilir:/
İki antidepresanlık neyin varmış ki senin? Gerçi direk psikiyatr ile görüştüysen o direk ilaç veriyor zaten. Önümüzdeki hafta için bir randevu alacağım. Resmen heyecanlandım. :)Canim 1#2 vee 5.sik bendede mevcut malesef suan biraz daha iyim dr gorun bence ben 2tane deprasan ilac kullaniyorum onoarin etkisimi okul acildi benim pskolji birazda olsa duzeldi kendimizi kaptirmayalim iyi olmaya calismamiz lazim ama uzman b7rinden yardim almani tavsiye ederim:)
O siteye girdim açılmıyor, yoksa online randevu alacaktım zaten ama.. Bir daha deneyeyim. O kadar erken olursa çok iyi olur aslında ya.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?