Benim derdim hiç bitmeyecek anladım sorun herzaman ki gibi eşimin annesikadın her aradığında eşim için o benim oğlum tabi yapacak o benim oğlum tabi edecek diyor bıktım artık 3 yıllık evliyim ve sanki ben metresiyim ben neyim acaba yada hizmetçi mi ? bazen öyle bir geliyor ki al oğlunu başına çal diyesim geliyor sizce buna nasıl çare bulurum var mı benim gibi kaynansının laf sokuşturmalarına çare bulan ?
anladık onun oğlu peki bunu durmadan gözümemi sokmak zorunda o kadar meraklılar oğullarına alsınlar kendilerine oğullarını bizede cefa etmesinlerEeeee onun oğlu zaten.
Neyin kavgası anlamadım...
metresiyim sanki lafına güldümBenim derdim hiç bitmeyecek anladım sorun herzaman ki gibi eşimin annesikadın her aradığında eşim için o benim oğlum tabi yapacak o benim oğlum tabi edecek diyor bıktım artık 3 yıllık evliyim ve sanki ben metresiyim ben neyim acaba yada hizmetçi mi ? bazen öyle bir geliyor ki al oğlunu başına çal diyesim geliyor sizce buna nasıl çare bulurum var mı benim gibi kaynansının laf sokuşturmalarına çare bulan ?
cok dertliyim bu konuda erkek olunca kıymetli bizim anneler napsın 250 km uzakta biricik kızı ama gelin gelin diye ısrar bile etmez özledim bile demez ben üzülmiyim diyeanladık onun oğlu peki bunu durmadan gözümemi sokmak zorunda o kadar meraklılar oğullarına alsınlar kendilerine oğullarını bizede cefa etmesinler
Benim derdim hiç bitmeyecek anladım sorun herzaman ki gibi eşimin annesikadın her aradığında eşim için o benim oğlum tabi yapacak o benim oğlum tabi edecek diyor bıktım artık 3 yıllık evliyim ve sanki ben metresiyim ben neyim acaba yada hizmetçi mi ? bazen öyle bir geliyor ki al oğlunu başına çal diyesim geliyor sizce buna nasıl çare bulurum var mı benim gibi kaynansının laf sokuşturmalarına çare bulan ?
bak bende kafaya takınca rahatsız olan insanlardanım, evet onun oğlu bunu sen de biliyon o da. peki eşinin kötü i huyu var mı. kaynanana söylersin " BAK İŞTE SENİN" DİYE:d
denedim ama ben öyle yetiştirmedim sen öyle yaptın oğlumu dedi
denedim ama ben öyle yetiştirmedim sen öyle yaptın oğlumu dedi
Kayınvaliden çok yamanmış :)
Boşver takma bence çünkü anlaşılan başa çıkılacak gibi değil.
Ben de benim oğlum diyorum bu arada,ağzım alışmasa bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?