Benim oğlum !

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
Benim derdim hiç bitmeyecek anladım sorun herzaman ki gibi eşimin annesi:27: kadın her aradığında eşim için o benim oğlum tabi yapacak o benim oğlum tabi edecek diyor bıktım artık 3 yıllık evliyim ve sanki ben metresiyim ben neyim acaba yada hizmetçi mi ?:27: bazen öyle bir geliyor ki al oğlunu başına çal diyesim geliyor sizce buna nasıl çare bulurum var mı benim gibi kaynansının laf sokuşturmalarına çare bulan ?

Benim derdim hiç bitmeyecek anladım sorun herzaman ki gibi eşimin annesi:27: kadın her aradığında eşim için o benim oğlum tabi yapacak o benim oğlum tabi edecek diyor bıktım artık 3 yıllık evliyim ve sanki ben metresiyim ben neyim acaba yada hizmetçi mi ?:27: bazen öyle bir geliyor ki al oğlunu başına çal diyesim geliyor sizce buna nasıl çare bulurum var mı benim gibi kaynansının laf sokuşturmalarına çare bulan ?

Eeeee onun oğlu zaten.
Neyin kavgası anlamadım...:ssz:

metresiyim sanki lafına güldüm:1::1:
gecen eltimin küçük oğlu peşinden ayrılmaz ayy bu cocuk nasıl askere gidecek dedim kaynoş lafı soktu gidemese senin kocan gidemezdi bana cok düşlkündü diyo
bende beni bulana kadardı o düşkünlük dedim :1::1:
böyle göze batcak laflar değilde alttan alttan laflarınla onun sana ait olduğunu belli etmen lazım :31:

anladık onun oğlu peki bunu durmadan gözümemi sokmak zorunda o kadar meraklılar oğullarına alsınlar kendilerine oğullarını bizede cefa etmesinler
cok dertliyim bu konuda erkek olunca kıymetli bizim anneler napsın 250 km uzakta biricik kızı ama gelin gelin diye ısrar bile etmez özledim bile demez ben üzülmiyim diye
cok kıymetli oğulları görmeden duramıyola madem evlenmesinler hatta ana kuzuları hiç evlenmesin herkes için cok daha iyi olur:32:

benım bir tanıdığımın anneside böyle gelinin yanında sever oğlunu takılır ama gelin hiç birşey demez her lafın altından birşey aramamak lazım

ruh dengesi için

her lafı ciddiye alma evet annecim hala da düşkün deyip geçiverin neden sıkıntı yapasınız ki

Son düzenleme:
mesajını okurken ilk olarak şu aklıma geldi.acaba eşin kv nin yanında sana çok mu ilgi gösteriyor kv bu kadar üsteleyerek benim benim diyor ... ewet zaten onun oğlu,kimlikte de öyle yazıyor:27: ama bu durumu tetikleyen bişey mi var acaba diye düşündüm

çaresi şu umursamadığını göstereceksin.amacı seni sinir etmek değil mi.amacına ulaştırmayacaksın

Benim oğlum benim kocam yarışına girerseniz bir sonuç elde edemezsiniz. Eğer siz de onu kıskandırmaya çalışırsanız daha beter olur bence kayınvalidenizin kıskançlık damarını zorlamayın. Ayrıca eşinizin annesini sevmesi, gönlünü hoş etmesi güzel birşey demek ki hayırlı bir evlat. Eşinizin bu yönünü kayınvalidenizin yanında övün. Ve sakın yarışa girmeyin.

canım benim bi teyzem var iki oğlu var büyük 26 yaşında küçük 23 yaşında oğluşum aşağı oğluşum yukarı kadının seviş biçimi bide bunlar evlense ben paylaşamam der bizde yapa tyze etme teyze falan deriz şu an şaka yapıo ama senin kaynanandan farklı olmıcak eminim sorun şu oğlunu paylaşamıo( o benim mesajı verio) sürekli
ben neye gıcık oldugunuzu biliorum sonuçta insanın bi sahiplenme duygusu vardır ben mesela bi eşyayı bi kişiyi herhangi bişe çok severde sahiplenirsem onu kimseyle paylaşmak istemem çünkü o benimdir biz kadınlarda bu özellikle görülen bi durum kaynanızda bu var sizdede ortaya çıkmış gayet normal insanın sahiplenme duygusunun olması o sizde benim oğlum yapar dediğinde benim kocam bunu sever benim kocam bunu svemez benim kocam,benim kocam diyin:) sahiplendiği için siz nasıl gıcık olduysanız oda olur
ha kaynananızın yaptıgındada bişe yok kötü bişe yani sizin böle düşünmenizdede kötü bişe yok gayet insani duygular bunşlar sizde boşverip aman bunamı takcam kadın sahplenio ama o benim kocam onunda evladı diye olaya bakarsanız rahat olursunuz:) kaynananızı gıcık edersenizde boş bi uğraşa girersiniz edermisiniz evet süper edersiniz ama ne gerek var vallaha ben ona uğraşmaya erinirim amaaaaaaaaaan derim yani ama yok illa yapcam oda gıcık olsun diyosanız yapın yani:)

bak bende kafaya takınca rahatsız olan insanlardanım, evet onun oğlu bunu sen de biliyon o da. peki eşinin kötü i huyu var mı. kaynanana söylersin " BAK İŞTE SENİN" DİYE:d

denedim ama ben öyle yetiştirmedim sen öyle yaptın oğlumu dedi :47:

:1:

Kayınvaliden çok yamanmış :)

Boşver takma bence çünkü anlaşılan başa çıkılacak gibi değil.

Ben de benim oğlum diyorum bu arada,ağzım alışmasa bari...:10:

:1:

Kayınvaliden çok yamanmış :)

Boşver takma bence çünkü anlaşılan başa çıkılacak gibi değil.

Ben de benim oğlum diyorum bu arada,ağzım alışmasa bari...:10:

ben de hep bir şey istediğim de falan benim oğlum yapar değil mi, derim:1:

Back
X