Benim orucumdan kime ne !!

Bu nasıl bir saçmalıktır. Ne haddine sizin orucunuza karışmak aklım almadı.

Siz orucunuzu tutmaya devam edin. Zorla orucunuzu bozduracak değil.

Yazık acıdım şu an sana :)
Ben kimseyi inandırmak zorunda değilim yaşadığım şeyi en doğru en gerçek şekilde yazdım Allah biliyor oruçlu ağzımla yalan söyleyecek değilim..
İsteyen inanır isteyen inanmaz isteyen yorum yapar isteyen yapmaz...Bence sen biraz bakış açını genişlet iyi gelir :)
Allah ıslah etsin seni... Yanlış anlama sakın sana sadece dua ediyorum :)

Bu yaptıkları mobbing yani psikolojik taciz. İsterseniz çalışma bakanlığına şikayet edebilirsiniz.

ben öyle patronun....hiç takmayın.orucunuzu tutun.kapanacaksanız da kapanın.öyle yerde ömür geçmez.o iş her yerde bulunur.terbiyesize bak yaaaa.

patronunda sorun var canım senin benimde patronumla aramızda mezhep farkı var ben orucumu tutuyorum bana saygı duyuyor çok saçma ne demek yasak herkesin özgür iradesi isteyen tutar istemeyen tutmaz bu kadar basittir

Benim kafama da su takıldı oruc olduğunuzu nerden anlayacak, belki diyetteyim, belki birsey icmek istemiyorum :S

Allah cezalarını versin böyle insanların insanın ibadetine bile engel koyuyorlar!

Ben bu ülkede her şeye inanırım, İstanbul'da iş aradığım dönemlerde başvurduğum şirketlerden birisinin iş başvuru formunda Alkol kullanıyor musunuz? Sigara içer misiniz? Namaz kılıyor musunuz? Oruç tutar mısınız? soruları ile karşılaştığımı bilirim. Bu şirkette oruç tutmayan, namaz kılmayanları almıyordu işe ilginç bir şekilde.. Sizin iş yerinizde de patronunuz tam tersi durumda ne yazık ki.. Tek diyebileceğim Allah akıl fikir versin, size de sabır versin.

Benim kafama da su takıldı oruc olduğunuzu nerden anlayacak, belki diyetteyim, belki birsey icmek istemiyorum :S

Bunu belirlemek için -zorunlu- ikramda bulunan işyerleri bile var.

Diyetteki biri bir-iki lokma alabilir, oruçlu kendini belli eder.

sana ne yani anlamadım sen dindar değilsin diye insanlara nasıl böyle konuşursun ki tut tutma ama böyle atıp tutamazsın saygı diye birşey var hristiyan olsa saygı duyardın eminim işte sizin modernliğiniz bu kadar!

Bu oruç tutanlardan fazla tutmayanlari geriyor nedense...
Benim müdürüm de oruçla ilgi ileri geri konusuyor, ama ben yurt disindayim bi nevi normal karsilayabilirim, yalniz sizin patron asmis neyin kafasini yasiyorsa

Daha önce hiç oruç tutmanın yasak olduğu bir çalışma alanı duymadım, şaşırdım açıkçası

Sonuçta bu kimsenin müdahale edebileceği bir durum değil, inanç özgürlüğü var

Ama konu bana da biraz kinayeli geldi, gerçekten böyle bir şey varsa konu açmaya bile değmez, kimse siz söylemedikçe oruçlu olduğunuzu bilmez. Muhataplık yaratacak bir konu bile değildir oruç. Kapanmak da varmış niyetinizde orucu kabullenmeyen bir yerinde şansınız zor gibi ...........

eyy kadirmevlam sen bu insalara akıl fikir ver.üzerlerine vazife olmayan işlere bulaşmalarına engel ol ya rabbim.sen hidayet nasip eyle hayirla ıslah et.kendi günaha girerken bir başka kardeşimide günaha sokmak isteyenlere fırsat verme yarabbi.

arkadaşım sakın olaki orucundan vazgeçme.belkide böyle imtihan oluyorsun sakın kaybetme.işnden olma pahasına olsa bile sen salih bir kalple sırf allahın emri böyle diye savaşırsan korkma rabbin seni yarı yolda aç bırakmaz.inşallah farklı şeyler yapmaz ama yaparsa ver ağzının payını.kapanmakta istiyorsun allahım nasip etsin.kapanırısn inş.

Son düzenleme:

İnanmak zorunda değilsiniz o anlaşılır da son paragrafınız terbiye durumunuzu koydu ortaya yazık....

Son düzenleme:
Tekrarlanırsa ilk yapacağım şey bu olacak.

Alo170 i arayın hemen ilgilenirler.

Ya direk sorunca evet dedim bende ama yarın yine sorsa yine evet derim pişman değilim yani

Bunu belirlemek için -zorunlu- ikramda bulunan işyerleri bile var.

Diyetteki biri bir-iki lokma alabilir, oruçlu kendini belli eder.

Şaka gibi yahu. Benim de kırk yıl düşünsem aklıma gelmez, hayır oruc tutsa ne tutmasa ne sana ne yani?

Konu oruç tutup tutmamak değil ki aslında. Bi insanın özgürce dinini yaşaması bana göre. En azından ben böyle algılıyorum. Farkli yorumlar okudum.
Ben 20 yaşındayım. 1 senedir Türkiyede yaşıyorum.yurt dışında doğup büyüdüm ve orda hiç bi zaman kimse kimseye böyle bir yasak ne de bir zorunluluk koyamaz. Bence patronun saygısızlığından başka birşey değil.
Bi arkadaş yazmış; sen orucunu tut ve dava aç kesin kazanırsın.
Kim bilir o dava da kaç yıl sürer... Allah sabır versin ne diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…