Benim öyle kokmuyor.

Çamaşırı evde mi kurutuyorsunuz? Aklıma nem kokusu geldi olabilir mi?

Doğal bir koku değildir o,oda parfümü,sprey onlarda sağlığa zararlı.
Düzenli havalandırılıp temizlenen ev kötü kokmaz, ekstra çiçek böcek kokmasina da gerek yok zaten.
Genelde hep havalandırırım dağınık bir ev ama pis değil yinede havasız gibi anlam veremedim ama dediğiniz doğru kimyasal sağlık bozar iştw o da var

Bingo tavsiye ederim gercekten kokusu kalıcı
Hos bir yasında cocugun var alerji yapar mı bilemedim ama ev koksun istiyorsan viledayla silerken kullanabilirsin

Evi hergün silip süpürüp havalandırıp, oda parfümü kullanınca öyle oluyor. Bir de yerleri sildiğimiz yüzey temizleyici de çok önemli o da çok ferahlatıyor. Ben de güzel kokuları çok severim , çamaşır yıkadığımda o yumuşatıcı kokusu beni benden alır

Hımm oda kokusu bebeğim ve benim için sağlıklı olmayabilir iştw o yüzden kullanamıyorum

Karaca ,yumoş ya da frebreze oda parfümü alınız kimsenin evi devamlı öyle kokmuyor ,biz iş yerlerimiz için kurumsal koku firması kullanıyoruz

Yerleri silmek için ne kullanıyorsunuz peki.

Ben dip köşe temizlik yaptimtin bikere sıkarım yetiyor bana camlarim açıktır . Guzel koktuguna kendimde emin oldugumdan evimde huzurluyum ama dip kose yapmayim uzun süre dıştan ne kadarda temizlesem temiz hissetmiyorum illa ev işim çok diyom öle görünsede.

Eğer çamaşırlarınızı yatak çarşaflarınızı kılıflarınızı sık sık yılarsanız sizin de eviniz temiz kokar.Evin temiz kokması eşyaların temizliğiyle ilgili
Bunu düşünmemiştim. Kızımınkiler sık sık yıkanıyor ama bizimkiler arada kalıyor tabi yorgun düşüp amaann çamaşırla mı uğraşayım diyprum kalıyor öyle olunca

Ben de bingo kullanıyorum bana da öyle diyorlar. Bingo Mutlu Yuvam. Ama aynı zamanda torbalı süpürgenin içine bir iki damla lavanta esansız damlatabilirsiniz süpürürken evin havası değişiyor aynı şekilde su haznelilerde de olur muhtemelen

Bunu düşünmemiştim. Kızımınkiler sık sık yıkanıyor ama bizimkiler arada kalıyor tabi yorgun düşüp amaann çamaşırla mı uğraşayım diyprum kalıyor öyle olunca
Camasir giyip dolaba koymayın kenarda dursun giymek istemiyorsan yıka bende durdurmam eşimle tartisiriz hep ise giderken gece giydiği kaldirip koyasım gelmiyor sunu bunu derken atiyom makineya durmuyor.

Ben mümkün mertebe asgari kimyasal kullandığım için evim çiçek bahçesi gibi kokmuyor. İşten geldiğimde evden aldığım koku üst komşunun pişirdiği yemek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…