- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Çamaşırı evde mi kurutuyorsunuz? Aklıma nem kokusu geldi olabilir mi?Aslında evet kimyasal olduğu için sağlıklı değil. Sürekli havalandırıyorum ama dışarıdan gelince yine havasız gibi kokuyor ev onu anlamdım ev yeni bir ev acaba parkesi dolabı mı kokuyor diyorum ama anlam veremiyorum ondna bir çözüm aradım ama hepsi ki Aysal işte
Genelde hep havalandırırım dağınık bir ev ama pis değil yinede havasız gibi anlam veremedim ama dediğiniz doğru kimyasal sağlık bozar iştw o da varDoğal bir koku değildir o,oda parfümü,sprey onlarda sağlığa zararlı.
Düzenli havalandırılıp temizlenen ev kötü kokmaz, ekstra çiçek böcek kokmasina da gerek yok zaten.
Hımm oda kokusu bebeğim ve benim için sağlıklı olmayabilir iştw o yüzden kullanamıyorumsalona iki girişe bir tane bambu oda kokusu koydum. evimde temizlik haftalık yapılıyor. havalandırmam da sürekli açık. eve gelen ilk önce ay yeni mi temizlik yaptın diyerek giriyor ama yoo aslında evde hiç temizlik yapmadım.
Balkonumda kurutuyorum balkonum kapalı ama bir penceresini açıyorum acaba yine de yapar mı kiÇamaşırı evde mi kurutuyorsunuz? Aklıma nem kokusu geldi olabilir mi?
Kimyasal olmayan hangi ürünler kullanıyorsunuz mesela.
Bir deneyebilirim belki sorun olmaz peki bir çeşidi var mıBingo tavsiye ederim gercekten kokusu kalıcı
Hos bir yasında cocugun var alerji yapar mı bilemedim ama ev koksun istiyorsan viledayla silerken kullanabilirsin
Yerleri silmek için ne kullanıyorsunuz peki.Evi hergün silip süpürüp havalandırıp, oda parfümü kullanınca öyle oluyor. Bir de yerleri sildiğimiz yüzey temizleyici de çok önemli o da çok ferahlatıyor. Ben de güzel kokuları çok severim , çamaşır yıkadığımda o yumuşatıcı kokusu beni benden alır
Bunu düşünmemiştim. Kızımınkiler sık sık yıkanıyor ama bizimkiler arada kalıyor tabiEğer çamaşırlarınızı yatak çarşaflarınızı kılıflarınızı sık sık yılarsanız sizin de eviniz temiz kokar.Evin temiz kokması eşyaların temizliğiyle ilgili
Lavanta bingo mor renk kalıcı yumusatici ben oda sipreyiyle karistirip perdelere sıkarım:)Yerleri silmek için ne kullanıyorsunuz peki.
Oda parfümü kullanmam zaten hamileyim bebeğim var ikisi içinde zararlı o yüzden olmaz.Ayrıca oda parfümü enn zararlı şey hele ki bebekli bir ev için
Camasir giyip dolaba koymayın kenarda dursun giymek istemiyorsan yıka bende durdurmam eşimle tartisiriz hep ise giderken gece giydiği kaldirip koyasım gelmiyor sunu bunu derken atiyom makineya durmuyor.Bunu düşünmemiştim. Kızımınkiler sık sık yıkanıyor ama bizimkiler arada kalıyor tabiyorgun düşüp amaann çamaşırla mı uğraşayım diyprum kalıyor öyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?