hepsi çok güzel canım güle güle giy,toplu halde koyman da güzel.ben de konu açtım ama tek tek ekledim
bir arabam olsa her gün topuklu ayakkabı giyerim
otobüste kaldırımlarda giymek çok zor geliyor bana beceremiyorum
çok güzel ayakkabıların güle güle giy
dıkkatımı bısey cekdı hepsı sıyahbenım tarzım hıc yok aralarında ama sen qule qule qıy ıns cnm
bir ayakkabı tutkunu olarak hepsini ayrı ayrı çok beğendim...sağlıcakla giy canım....benim de ayakkabım fazladır...topuklu kullanıyorum hep...düz taban giymeyi beceremiyorum..ayağım yamuluyor....alışkanlık....hepsini de iyi günlerde giy canım...
bikaç tanesini çok beğendim yalnızca
tarzlarımız benziyor, güle güle kullan canım cicilerini..
arada farklı tarz ayakkabılar var birini begenen diğerini begenmez diye düşündüm ama tabi zevk meselesi..bir de biraz daha renkli ayakkabılar deneyebilirsin bence..
ilk resimde ortadaki ince topuklu dizine kdr uzanan sandaletini begendim ve ayagına da çok yakışmış..ikinci resimde ise ilk karedeki platform topuk, burnu kapalı ayakkabıyı sevdim ama bağcıkları değişmeli bence..üçüncü resimde krem renkli burnu açık ayakkabıyı begendim..sana zarif ve modern ayakkabılar daha çok yakışıyor bence..
gerçekten hepsi çok güzel benim tarzım ama giyemiyorum acıtıo. sen nasıl giyiosun canım:)
Bir kaçı dısında hepsini beğendim güle güle kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?