Benim paappalarım :) Topuklu Ayakkabılarım ( resimli )

Babydustt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
2.116
2.445
333

Daha var fakat çekmeye üşendim

Bunuda kışın sonlarına doğru aldım çekmek nasip olmamıştı

çok sevdiğim bir ayakkabımdır tek derdi yazın deli gibi yakıyor ayağı

arkadaşıma hediye ettiğim ayakkabılar :)

Yeni ayakkabılarrr

Son düzenleme:
hepsi çok güzel canım güle güle giy,toplu halde koyman da güzel.ben de konu açtım ama tek tek ekledim

bir arabam olsa her gün topuklu ayakkabı giyerim

otobüste kaldırımlarda giymek çok zor geliyor bana beceremiyorum

çok güzel ayakkabıların güle güle giy

bir arabam olsa her gün topuklu ayakkabı giyerim

otobüste kaldırımlarda giymek çok zor geliyor bana beceremiyorum

çok güzel ayakkabıların güle güle giy

Bende çok zorlanıyorum topuklu ayakkabı giysem bile takılmamak için parmak ucunda gidiyorum topuklar havada canımız çıkıyor topuklu uğruna. Arabada da zor olur pedallara basarken Teşekkür ederim bu arada
dıkkatımı bısey cekdı hepsı sıyah benım tarzım hıc yok aralarında ama sen qule qule qıy ıns cnm

Annemin suçu hep herşeye siyah uyar. Siyah iyidir siyah. Şimdi o rengi neye uyduracaksın derken hepsi siyah çıkıyor Teşekkür ederim

bir ayakkabı tutkunu olarak hepsini ayrı ayrı çok beğendim...sağlıcakla giy canım....benim de ayakkabım fazladır...topuklu kullanıyorum hep...düz taban giymeyi beceremiyorum..ayağım yamuluyor....alışkanlık....hepsini de iyi günlerde giy canım...

Sevindim şimdi çok teşekkür ederim ben deli oluyorum topukluya can onlarr caan

Hepinize çok teşekkür ederim
Gevenscim o dediğin ayakkabıları Bandırma da Erol ayakkabacı vardı ordan aldım.

Daha var fakat çekmeye üşendim

arada farklı tarz ayakkabılar var birini begenen diğerini begenmez diye düşündüm ama tabi zevk meselesi..bir de biraz daha renkli ayakkabılar deneyebilirsin bence..
ilk resimde ortadaki ince topuklu dizine kdr uzanan sandaletini begendim ve ayagına da çok yakışmış..ikinci resimde ise ilk karedeki platform topuk, burnu kapalı ayakkabıyı sevdim ama bağcıkları değişmeli bence..üçüncü resimde krem renkli burnu açık ayakkabıyı begendim..sana zarif ve modern ayakkabılar daha çok yakışıyor bence..

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim yorumunuz için ilk olarak şunu söylemek istiyorum çook haklısınız renkli ayakkabıdan korkar oldum uyduramam diye siyaha çok sardım ama bu yaz bir sürü aldım Ben birde eski ayakkabılarımı atamam aralarında modası yıl öncesine ait ayakkabılar da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…