- Konu Sahibi ertesigxuxn
-
heheh alemsin kızyok ya ertesigün öyle senin paran benim param valla adamı gırtlaklarım ben... gerçi ortada paylaşamayacağımız miktarda paramız yok ama olsada benim açımdan olmazdı herhalde...
benim ilkem şudur kızlar, benim param benim param, eşimin parası da benim param :roflol: varmı ötesi.
Şaka bir yana evlilikte benim senin olursa iş yürümez
bizdede senin paran benim param olmaz... benim paramda onun, onun parasıda onun.. hepsi onun...:mymeka:
Senin paran benim param yaparak biryere ulaşılamıyor.
Aile olduysan artık hep biz olmalıyız.
evlendikten sonra senin benim diye bir şey olamaz herşey ortaktır... kişinin kendisine ait tek şeyi giysileridir! ne demek senin paran benim param! böle bi durum varsa ne anlamı var evliliğin.... evlilik herşeyi paylaşmaktır ortaklıktır hayatını paylaştığın biriyle paranı mı paylaşmıcaksın...hayatına ortak olmuş bi kere.... evlilikte senin paran benim benim param yine benim diyenlerde var ama bunlarda büyük bi .... neyse işte!
lülürük adamın boxerını giyince önündeki fazlalığı görmüyon mu :roflol::roflol::roflol:
muhahahaha ben eşimin çorabını atletini boxerini bilenem giyerim onun kıyafetide benim kıyafetim emme o benimkileri giyemiyo:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?