Rüya Yorumları Benim rüyalarım neden flaş tv gibi

BNeslim

kimi kendini Rahmana satar kimi de Şeytana
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
921
1.235
113
:KK64::KK1:Rüyamda tv odasında ki üçlü koltuğun karşısında yatağım var o yatakta oturur vaziyette eşim duvar tarafında ben ise yatağın diğer tarafında yastık tarafında ya küçük kızım yada oğlum oturuyor orası karışık bir kızım oluyor rüyada bir oğlum oturuyor oluyor eşim rüyada o yatağın içinde benimle tartışıyor ben her zaman ki gibi dilsiz modundayım o bağırırken bir anda kendimi odanın dışında oluyorum yatağın olduğu duvar yok oluyor durduğum yerden tv odası net karşımda eşim aynen bıraktığım şekilde oturuyor kızım yada oğlum oda yok yatakta yatağın karşısında olan üçlü koltuğun üstünde bir erkek var fakat sadece ensesini görüyorum ensesi katlı yada etli ama yüzünü görmüyorum o anda ben kendi kendime diyorum bu dede kim fakat yaşlı olduğuna Nasıl kanat getirdim Onuda bilmiyorum siyah bir uzun bir kıyafet var ben bu dede kim derken dedenin bir anda uçuşunu görüyorum eşime doğru eşim bir değişik titreme desem değil irkilme desem oda değil hiç görmediğim bir şekil alıyor vücudu ben gine titremeye yakın olduğu için titreme diye isimlendireyim o an ben diyorum yine kendi kendime Allahım inş dedeye vurmaz eşim vurursa ölür Ada'm diyorum ben böyle düşünürken dede eşimin boynunu iki eliyle kavramış sıkıyor bu kadını asla incitmeyeceksin sana kaç kez dedik ona kötü söz deme bunları söylüyor ama ses efek şeklinde çıkıyor sanki Nasıl yankılı kulaklarımın zarı patlayacak gibi o anda siyah giydiği mont yada neyse işte onun cebinden bir şırınga çıkarıyor iğnesi yok ucunda şırınganın dede o şırıngayı kendi sol yanağına sert ve hızlı şekilde batırıyor kan yok izde yok yanağında eşimden seste çıkmıyor fakat yaşıyor dede eşime diyor bu seni son uyarışımız bu kadına bana rüyamda bu kadın diyor dede sürekli ama bu kadına asla kırma son kez diyorum seni artık uyarmıycam bunun gönlünü kırma diye söylüyor sesiz söylüyor fakat gök gürler ya aynen o şekilde ses evin içinde yankılanıyor eşimde sesten eser yok bir bakıyorum dede yanımda yüzünü görmüyorum bacaklarını vücudunu Nasıl oluyorsa ayakta ama yüzü var gibi ama görmüyorum sadece ensesini gördüm sıyah beyaz az karışık bir şekilde bir etli katlı ensesi var dede diyorum sen Nasıl geldin buraya dede diyor ben hep buradaydım o an aklıma geliyor tv odasında yatağım ve bu odada olanları dede gördü o Zaman kafamdan bunlar geçiyor o esnada ben bunları düşünürken dede arkasını dönüyor dede diyorum seni kim aldı içeriye dede diyor ki bir gece kızın aldı beni içeriye büyük kızımın adını söylüyor ben yine içimden diyorum peki diğer gecelerde eşimi alıyordu içeriye Allahım bu dede kim diye içinden düşünüyorum o an dede dediki ben Hızır Aleyhisselam'ım ben o an bu kışın ortasında yatakta terler içinde bir şekilde uyandım korkudan lavaboya bile tek gidemiyorum korkudan artık uyuyamıyorum .Çok uzun oldu ama kusura bakmayın diğer rüyamda ki kapıma gelen rüyada ki bayana ihtiyacı ne ise söylediler aldım fakat aklım çok karıştı onca eşyayı indirdim kapıya ben araba ile dönene kadar bayan bir akrabası varmış oturduğum evin yanında sen onca poşeti iki küçük çocuğa bırak içeri almadan kapının önüne kendiside oturmaya akrabasının evine gidiyor dedim hayırdır ne çabuk yerleştirdin diyor evde çocuklar koyar içeri bizim burada akrabamız var ona gidiyorum Rabbim dedim o rüyada bu kadının oğlu yalvardı yardım istedi ben ne büyük masrafa girerek a dan z ye ihtiyaçlarını abartılı bir şekilde karşıladım fakat bayan sanki ihtiyacı yokmuşcasına iki çocuğa bırakıp onca Eti ıvırı zıvırı heveslenmeden bakmadan yerleştirmeden akrabaya oturmaya gidiyor sonra dedim nalet olsun kör şeytan vesvese verme belki kadın sorumsuz ben o çocuk için yaptım gerisi Yaratanda

Back
X