poşete sarınca az biraz kokusu gidiyor.ben de sarımsaklı şampuan yapmıştım evde,parfümlü şampuan ile sarımsak karışınca daha beter oluyorBakim rutinin gayet iyi bende o sarimsak arkasindan zeytinyağı olayini yapayim dedimde yok sarimsak beni mahvetti
Tüylenme yapmadı,ama sivilcelenme yapıyormuymuş? Ben de normalde fazla sivilce olmaz,ama şu aralar bu konuda muzdaribim acaba biotinden mi oldu yabiotini ne zamandır kullanıyorsun yüzünde sivilcelenme ya da tüylenme yaptı mı bende kullanmak istiyorum ama bu yazdığım şeyleri gören arkadaşlar olmuş korkumdan kullanamadım :)
1 ay olmuştur canım kullanalı.biotini ne zamandır kullanıyorsun yüzünde sivilcelenme ya da tüylenme yaptı mı bende kullanmak istiyorum ama bu yazdığım şeyleri gören arkadaşlar olmuş korkumdan kullanamadım :)
Valla çoğu kişi yazmış sivilce yapıyor diye. Solgarın başka ürünleri de var formula snh yi önerenler çok. Bende onu denemeyi düşünüyorum. Şu sıra c vitamini kullanıyorum. Bitince 1-2 ay ara verir ona başlarım diye düşünüyorum. Benimde bu konuyla alakalı konum var bakabilirsin canım1 ay olmuştur canım kullanalı.
Bir ufak tavsiyede benden, saçları ıslak bırakmak (diplerini) uzun vadede sinüzite yol açtığından banyodan sonra saçının hafifçe havluyla suyunu aldıktan sonra fön makinasının en soğuk ayarında sadece diplerini kurutursan ve uçlarını kendiliğinden kurumaya bırakırsan daha iyi oluyor. Ayrıca dipleri ıslak bırakınca sinüzit harici, saç nezlesi riski var, aşırı dökülmeye yol açıyorEk olarak;
- Önümüzdeki 1 yıl boyunca asla maşa düzleştirici vs kullanılmayacak.Fön makinasını da kullanmayı düşünmüyorum ama çok başım ağrırsa düşük ısıda birazcık kurutabilirim.Saçlara ısı uygulamak da çok zararlı,minimuma indiriyoruz
Tamam canım ben de biotin ve b12 kullanıyorum şu ara.o ikisi bitince ara verip dediğini alabilirim.TakipteyimValla çoğu kişi yazmış sivilce yapıyor diye. Solgarın başka ürünleri de var formula snh yi önerenler çok. Bende onu denemeyi düşünüyorum. Şu sıra c vitamini kullanıyorum. Bitince 1-2 ay ara verir ona başlarım diye düşünüyorum. Benimde bu konuyla alakalı konum var bakabilirsin canım
zaten dipler ıslak yatınca nasıl bir saçım varsa 2 gün kurumuyor hep nemli nemli.o da aşırı baş ağrısı yapıyor bende.saç kurutma makinemin soğuk ayarı yokBir ufak tavsiyede benden, saçları ıslak bırakmak (diplerini) uzun vadede sinüzite yol açtığından banyodan sonra saçının hafifçe havluyla suyunu aldıktan sonra fön makinasının en soğuk ayarında sadece diplerini kurutursan ve uçlarını kendiliğinden kurumaya bırakırsan daha iyi oluyor. Ayrıca dipleri ıslak bırakınca sinüzit harici, saç nezlesi riski var, aşırı dökülmeye yol açıyor
Kıvırcık saçı hiç dezavantaj olarak görme canım çünkü kendiliğinde şekilli,bence çok şanslısınHayirli olsun topigin canim. Saçlarin masallah cok guzel ve uzun. Benim saclarim kivircik dezavantaj cunku uzamasi hic belli olmuyor2 ay kadr once saclarim asimetrik kesimden dolay duzensiz uzamisti ve ben hepsini duz kesimle bir boya getirdim suanda omuzlarima degiyo ama uzasin istiyorum. Ben internettn bi ksrisim buldum bazi vitamin yag ve minerallerden olusuyo. Onu uyguluyorm o bitince. Sogan sinemaki sarimsak ve cubuk tarcini hepsini kaynatip suyunu dokmeyi planliyorum. Birde duzenli olmasada dax suruyorum.
Canim valla ben saclarimi surekli topluyorum uzun olsa acik birakirim kuruyunca cok gicik oluyooo :))))) saclarim keskr uclardan dalgali olsaydi tepe kisimlarindan basliyo kivircigi ve kalin telli sen duşun :)) canim dedigim karisimi her banyo oncesi surdugum icin dax surekli yapamiyorum. Ama sen daxi kullancaksan sana bi onerim var. Ben daxi bazen 1 tatli kasigi kadar kaseye koyup benmari usulu eritiyorum icinede 1 yemek kasigi zeytinyagi ekliyorum birlikte isiniyo sonra kaseyi aliyorum ocaktn hafif ilindiriyorum icine bemiks evin ve bepanten ampul koyup oyle suruyorum.. sactan cikmasi daha kolay oluyo eriyince.Kıvırcık saçı hiç dezavantaj olarak görme canım çünkü kendiliğinde şekilli,bence çok şanslısınen azından benimki gibi saçmasapan bir dalgası yok,güzel bakımlarla çok hoş görünebilir.
Benim saçım da V kesim denilenlerdendi yavaş yavaş ben de aynı boya getirmeye çalışıyorum
Dax bende de var ama ben sanırım fazla fazla sürdüğümden saçımı arındıramadım 3-4 gün saçımdan çıkmamıştı.Sonra ona da başlayacağım.Tekrar şans vermek istiyorum.Ama bir şeyin fayda etmesi için düzenli kullanmalıyız.Bence her yıkamadan önce kullan
canım ben de öyle deneyeyim o zamanCanim valla ben saclarimi surekli topluyorum uzun olsa acik birakirim kuruyunca cok gicik oluyooo :))))) saclarim keskr uclardan dalgali olsaydi tepe kisimlarindan basliyo kivircigi ve kalin telli sen duşun :)) canim dedigim karisimi her banyo oncesi surdugum icin dax surekli yapamiyorum. Ama sen daxi kullancaksan sana bi onerim var. Ben daxi bazen 1 tatli kasigi kadar kaseye koyup benmari usulu eritiyorum icinede 1 yemek kasigi zeytinyagi ekliyorum birlikte isiniyo sonra kaseyi aliyorum ocaktn hafif ilindiriyorum icine bemiks evin ve bepanten ampul koyup oyle suruyorum.. sactan cikmasi daha kolay oluyo eriyince.
InsaAllah bu sefer arindirabilirsin canim :)canım ben de öyle deneyeyim o zaman2 ay sonra da bu bakıma başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?