- Konu Sahibi p_o_l_y_a_n_a
rahatsız olduysan ımlaya bu kadar onem verıyosan okumassın konuyu olur bıter .....
okumadım değil,okuyamadım zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahatsız olduysan ımlaya bu kadar onem verıyosan okumassın konuyu olur bıter .....
aarkadaslar oncelıkle özur dılıyorum yazımdan dolayı yazarken oyle bı sinirlendım kendımı kaptırdımki nasıl yazdıgıma dıkkat etmedımm ... aslında bu konu cok uzun ama ben bu konuyu kısalta kısalta yazdım ama sunu soleyım bana bursuru yorum yaptınız ıyı veya kötu bırazda kendınıze pay bıçin tabırı caızse ole bı kazık size atılsaydı sızde benım gıbı düşünürdunuzz ... en yakınıznızdan bole bı darbe alsaydınız emın olun bunu bırıyle paylasır dertlesırdınız bende bu konuyu kımseye anlatmadım burda sıze actımm artık ... benım burdan cıkardıgım ders kımseye guvenmemek sunu anladım bırı yanlıs yapıyosa onu affetmemeyi ogrendım bu devırde kımseye guvenmıcen kımseyı kardes yerıne koymucan kendı öz kardesın dısında bunları anladım.
ne alaka arkadaslar okumanız yokmu gayet guzel yazdım ben ayrıca ona baska bırını bulamadınmı dedıgım su esıde onu aldatıyodu buda aklınca ıntıkam almak ıcın yapıyomuss.. bende yapma dedım dınlemedı dengesız dengesız konustu bende dedımkı madem yapıyon kararlısın baska bırını bulamadınmı o kısının hem en yakın arkadası hemde uzaktan yakından eve gelıp gıttıgı akrabasıydı onun ıcın soledım ayrıca artık zaten görüşmuyorum ben
aarkadaslar oncelıkle özur dılıyorum yazımdan dolayı yazarken oyle bı sinirlendım kendımı kaptırdımki nasıl yazdıgıma dıkkat etmedımm ... aslında bu konu cok uzun ama ben bu konuyu kısalta kısalta yazdım ama sunu soleyım bana bursuru yorum yaptınız ıyı veya kötu bırazda kendınıze pay bıçin tabırı caızse ole bı kazık size atılsaydı sızde benım gıbı düşünürdunuzz ... en yakınıznızdan bole bı darbe alsaydınız emın olun bunu bırıyle paylasır dertlesırdınız bende bu konuyu kımseye anlatmadım burda sıze actımm artık ... benım burdan cıkardıgım ders kımseye guvenmemek sunu anladım bırı yanlıs yapıyosa onu affetmemeyi ogrendım bu devırde kımseye guvenmıcen kımseyı kardes yerıne koymucan kendı öz kardesın dısında bunları anladım.
Yok okumamız zaten buraya da düşe kalka geldim buldum.
Bende peşine takılıp geldim buraya,okuyamadım ama yorum yaptım![]()
Çok ilginç ayrılma yawrum peşimden kaybolmayalım bizim topiğe nerden gidiliyodu ya
![]()
benim anladığım kadarıyla konunun özeti şöyle, en yakın arkadaşınız,kocasını, kocasının en yakın erkek arkadasıyla aldatmış ve sebebiyse aldatıldığı için intikam almak.daha sonra kocası aldatıldığını öğrenmiş ve yanlış anlamadıysam kadın konu sahıbını kötülemiş ve kadının kocası olanlardan , konu sahıbını sorumlu tutmuş. arkadaşımız, kadın tarafından haksızlığa ugratıldıgı için ,derdini anlatmış değil mi ?
eğer konu böyleyse keşke arkadaşınızın tavırlarını gördükten sonra onla görüşmeye devam etmeseymişsiniz. Naçizane tavsiyem, insanlara güvenin elbette , uyarınızıda yapın fakat hatalarına devam ettiklerini gördüğünüzde, bırakın şans vermeyı yoluna gitsin herkes...